Προς το περιεχόμενο

Αυτοκολητη ετικετα σε dvd

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το κανενα απολυτως δεν ειναι κανενα απολυτως.εστω και σε μικρο βαθμο επηρεαζει κατι.οτι υπαρχουν ανοχες αυτο δεν σημαινει οτι δεν επηρεαζει.

Δημοσ.

παιδια η καλυτερη λυση και πιο οικονομικη ειναι τα labelflash-lighscribe δισκακια.

τα μεν labelflash εκτυπωνονται φηφιακα στην επιφανεια εγγραφησ του δισκου και τα

lighscribe στην πανω επιφανεια εκει που θα εβαζες την ετικετα.

363123.jpg

LightScribe1.jpg

για καλυτερα αποτελεσματα και πιο εργονομικο συμμαζεμα των φωτογραφιων σου προτεινω lightscribe.

Δημοσ.
γεια σας παιδια!εχω ενα προβληματακι... ο υπολογιστης μου δεν αναγνωριζει το φλασακι μου... :-(

μπορω να κανω κατι για αυτο?

by the way εχει εξαφανιστει και το εικονιδιο για την ασφαλη καταργηση υλικου. μπορω να το βρω καπου ή να το κανω να ξαναεμφανιστει με καποιον τροπο?

thanx in advance! :-)

α.το θεμα σου θα πρεπε να το ανοιξεις σε νεα κατηγορια γιατι ειναι ξεκαρφωτο με το υπαρχον θεμα.β.το ασφαλης καταργηση θα εμφανιστει οταν βρει το stick.βγαινει μονο του.αν δεν αναγνωρισει το Stick τοτε δεν θα βγει.οποτε ειτε θα δοκιμασεις το stick σε αλλο pc για να δεις ανεχει θεμα το stick η allo stick στο pc σου για να δεις αν εχει θεμα η Usb.οποτε κανε αυτο για αρχη.υπαρχει και περιπτωση να το βρισκει αλλα να μην το αναγνωριζει αλλα αυτο θα το δουμε μετα απο το device manager.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...