Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εχω μερικα dvd που ειναι ολα γεματα με κατι φωτο και δεν μπορω να γραψω τιποτα πανω τους σχετικα με το τι εχουν μεσα.Αν κολησω μια μικρη αυτοκολητη ετικετα υπαρχει προβλημα στην συσκευη αναγνωσης ???? Ευχαριστω.:grin:
ssof Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Θα πρέπει να κολλήσεις μια ειδική στρογγυλή ετικέτα που καλύπτει ομοιόμορφα την επιφάνεια του cd/dvd. Σε αντίθετη περίπτωση δημιουργείς έκκεντρο βάρος, με κίνδυνο φθοράς της συσκευής σου, και σίγουρα περισσότερο θόρυβο κατά την περιστροφή του cd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Θα πρέπει να κολλήσεις μια ειδική στρογγυλή ετικέτα που καλύπτει ομοιόμορφα την επιφάνεια του cd/dvd.Σε αντίθετη περίπτωση δημιουργείς έκκεντρο βάρος, με κίνδυνο φθοράς της συσκευής σου, και σίγουρα περισσότερο θόρυβο κατά την περιστροφή του cd. Καταλαβα...Θα περασω απο Πλαισιο (πρωτη φορα θαναι αραγε ???? ) :mrgreen:
hexadecimal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ριξε και μαι ματια στο Labelflash για τα καινουργια σου dvd/cd...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ριξε και μαι ματια στο Labelflash για τα καινουργια σου dvd/cd... Labelflash ?????? Εχω καμμια 30αρια τετοια.
madsc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Προτείνω να μην κολλάς τίποτα πάνω σε cd/dvd Γιάννη. Ότι θες να κάνεις πλέον κάντο στις θήκες τους. /sc
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Προτείνω να μην κολλάς τίποτα πάνω σε cd/dvd Γιάννη.Ότι θες να κάνεις πλέον κάντο στις θήκες τους. /sc Ευχριστω mod.:grin: :grin:
M-81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω, πως η καλύτερη επιλογή είναι να μην κολλήσεις καμία ετικέτα πάνω στην επιφάνεια του DVD/CD, ακριβώς για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Αντί αυτού, μπορείς να ξεκινήσεις να παίρνεις DVD και CD με Inkjet Printable επιφάνεια και με έναν αντίστοιχο Inkjet εκτυπωτή να γράφεις ότι θέλεις πάνω στο δισκάκι. Νομίζω μάλιστα πως η παραπάνω λύση είναι καλύτερη από την περίπτωση του Labelflash/Lightscribe, γιατί και μεγαλύτερη επιλογή έχεις σε δισκάκια (σχεδόν όλες οι εταιρείες βγάζουν πλέον Printable DVD/CD, και επομένως μπορείς να επιλέξεις -και- βάση της ποιότητας του DVD/CD), και περιορισμό δεν έχεις στην επιλογή του DVD-Recorder (που θα πρέπει να υποστηρίζει Labelflash ή Lightscribe), και έχεις και τετραχρωμία στην εκτύπωση όταν πρόκειται για εκτύπωση από Inkjet εκτυπωτή. 8)
soma_g4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 μην κολλήσεις τίποτα. ούτε στρογγυλές ετικέτες. μερικά δέκατα του χιλιοστού, φτάνουν για να χαλάσει η ισορροπία ( το ζύγισμα ) του δίσκου σου και αυτό με την σειρά του θα σου καταστρέψει την συσκευή ανάγνωσης οποτε μονο δισκάκια που εκτυπώνονται
isay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 μην κολλήσεις τίποτα. ούτε στρογγυλές ετικέτες. μερικά δέκατα του χιλιοστού, φτάνουν για να χαλάσει η ισορροπία ( το ζύγισμα ) του δίσκου σου και αυτό με την σειρά του θα σου καταστρέψει την συσκευή ανάγνωσης οποτε μονο δισκάκια που εκτυπώνονται Αν μιλάς για δεκατα του χιλιοστού τότε και η εκτύπωση (απόθεση μελάνης) δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα. Νομίζετε τα δισκάκια που δίνουν τα περισσότερα περιοδικά είναι καλά και ζυγισμένα;
tarantules Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 μην κολλήσεις τίποτα. ούτε στρογγυλές ετικέτες. μερικά δέκατα του χιλιοστού' date=' φτάνουν για να χαλάσει η ισορροπία ( το ζύγισμα ) του δίσκου σου και αυτό με την σειρά του θα σου καταστρέψει την συσκευή ανάγνωσης οποτε μονο δισκάκια που εκτυπώνονται[/quote'] Χρόνια τώρα από το 1993 κολλάω αυτοκόλλητα (και στρογγυλά και από τα άλλα που τα κολλάς μονόπαντα) στα CD/DVD και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Όχι μόνο αξιοπιστίας της συσκευής αλλά και από θέμα θορύβου καμία απολύτως διαφορά. Μην ακούω μπαρούφες.Έλεος
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Χρόνια τώρα από το 1993 κολλάω αυτοκόλλητα (και στρογγυλά και από τα άλλα που τα κολλάς μονόπαντα) στα CD/DVD και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.Όχι μόνο αξιοπιστίας της συσκευής αλλά και από θέμα θορύβου καμία απολύτως διαφορά.Μην ακούω μπαρούφες.Έλεος δεν ειναι ελεος.φιλος μου κολλησε απειρα τετοια και μετα οι μισες ταινιες προβλημα και πιο πολυ προβλημα σε Playstation.εξαρτατε απο ποολλους παραγοντες.συσκευη.αν ειναι audio cd που απλα γυρναει αργα η αν ειναι παιχνιδι που γυρναει γρηγορα λογω οτι πρεπει να διαβασει πολλα data.παχος ετικετας.σωστο κολλημα η οχι.και αυτα στα περιοδικα δεν ειναι το προβλημα οτι δεν ειναι σωστα ζυγισμενα.το προβλημα ειναι οτι επειδη τα στοιβαζουν γινονται λιγο πιτα και στραβωνουν.
tarantules Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Και σε εμένα που έχω τσάντες ολόκληρες με DVD από ταινίες, παιχνίδια, προγράμματα γιατί δεν έχω συναντήσεις ποτέ μα ποτέ πρόβλημα με τα αυτοκόλλητα σε 6 συνολικά συσκευές DVD reader (laptop και PC) ? Έχω καταργήσει εδώ και κάτι χρόνια τις πλαστικές θήκες των CD/DVD και τα βάζω πλέον σε τσάντες-θήκες των 80 θέσεων. Ήδη έχω 7 τσάντες τέτοιες γεμάτες με CD/DVD , όλα με αυτοκόλλητα εκτός από κάποια dual-layer DVD που είναι printable και τα έχω φτοιάξει στον εκτυπωτή. Μιλάμε για 560 και πλέον αυτοκόλητα.Στατιστικά και μόνο αν το πάρεις , θα μου είχε εμφανιστεί έστω και σε 1 δισκάκι κάποιο πρόβλημα,ή σε κάποια συσκευή.
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 γενικως υπαρχει ανοχη απλα πολλες φορες μπορει να μην δεις και την maximum αποδοση σε read rates.ειναι απειροελαχιστο το βαρος και επισης αν δεν κολληθει καλα ειναι ακομα χειροτερο το προβλημα.
tarantules Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Το ρεζουμέ είναι οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και τα αυτοκόλλήτα κάνουν μια χαρά τη δουλειά για την οποία προορίζονται.Εκτός και εαν μας αρέσει να ψυρίζουμε τη μαϊμού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.