Dj George-D Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αρκετό καιρό στο forum αλλά πρώτο μου μύνημα.Ήταν η ώρα του.Πάμε λοιπόν στο πρόβλημά μου. Έχω σε ένα δίκτυο τρία Pc (τα δύο με Windows XP pro SP2 GR και το άλλο με Windows 2000 pro SP4).Στο κάθε μηχάνημα έχω δημιουργήσει ένα φάκελο με όνομα KOINA και έχω αριθμήσει ώστε να ξέρω σε πιό μηχάνημα στέλνω κάθε φορά πχ για το PC1 που χρησιμοποιώ μόνο εγώ ο φάκελος είναι "KOINA1",για το μηχάνημα με τα Windows 2000 "KOINA3" κλπ. Το δύκτιο είναι στημμένο με lan hubs.Όλα τα μηχανήματα είναι στο Internet και όλα επίσης κάνουν δύκτιο το ένα με το άλλο. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ αυτούς τους φακέλους τους έχω κοινόχρηστους για αποστολή και παραλαβή αρχείων απο τον ένα στον άλλο σήμερα τα Windows XP στο ένα PC έκαναν τα μαγικά τους και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την κοινή χρήση σε κανένα φάκελο στο μηχάνημα. Όταν επιλέγω την κοινή χρήση και πατάω εφαρμογή ή οκ μου εμφανίζεται το παρακάτω μυνημα. Το μηχάνημα βλέπει τα υπόλοιπα και στέλνει αρχεία αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορεί να παραλάβει. Παρακαλώ βοηθήστε. Την λύση του Format την αποκλείουμε γιατι το μηχάνημα είναι σε επαγγελματικό χώρο και μία τετοια λύση θα ήταν πρόβλημα.
sotosko Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασε να πας στα services και να ξεκινησεις την υπηρεσια με το ονομα "Διακομιστής" ή "Server" Ελπιζω να σε βοηθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.