Προς το περιεχόμενο

pws kanis crack se ena psp?

menos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xairetw filoi mou ,

exw mia epithimia na agorasw psp alla thelw na mathw an axizi to kopo na to crackarw kai pws ginete afto. Exw akousi oti den xriazetai na gini kapoio tsiparisma alla egatastasi kapoiou programmatos pou kikloforei sto net afto alithevi? ean nai poia einai ta programms afta? Meta to crackarisma mpori kai pezi paixnidia pou ine se morfi iso? Voithia paidia asxetos thanks:???:

Δημοσ.

Όντως δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικο. Όλα free. Δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες γιάτι δεν έχω psp. Το έχω δει όμως μπροστά μου να γίνεται και παίζει κανονικά. Τα αρχεία iso προφανώς τα γραφεις με κάποιο πρόγραμμα (πχ. winiso) σε memory stick και μετά θα παίζουν κανονικά.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι ούτε winiso ούτε τίποτα. Πολύ γρήγορα σου λέω ότι κάνεις downgrage se 1.50 version και μετά κάνεις emulate σε 3.03 που είναι και η τελευταία version. Mετά απλά κάνεις copy τα ISO σε ένα φάκελο ΙSO και παίζεις. Για να τα κάνεις όλα αυτά και να βρείς και τα προγράμματα go http://www.pspgr.uni.cc/

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μου ειναι θεμα του 2007 και υπαρχει νεοτερο για οδηγιες.

Τωρα να κατεβαζεις παιχνιδια κανενας δεν θα σου πει γιατι ειναι παρανομο και οι κανονες του Forum δεν το επιτρεπουν.

Αν θες να παιζεις Homebrew και να εκμεταλλευτεις την κονσολα σου στο επακρο κοιτα τα αλλα θεματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...