p.a.c. Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα. Έχω ένα scanner εδώ και 7-8 χρόνια αν μπορώ να υπολογίσω καλά. Στην αρχή λειτουργούσε μια χαρά σε windows '98. Τα τελευταία όμως 4 χρόνια που έχω xp δε χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω κάπου, και τώρα ψάχνω drivers και πάλι. Το μόνο που λέει πάνω το scanner είναι Scanny network και δεν έχω άλλες πληροφορίες για εταιρία και μοντέλο. Όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει οδηγούς. Υπάρχει συγχρόνως η πιθανότητα να μην είναι συμβατό με xp?? Any idea γενικότερα?
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Εγω φίλε μου έχω ένα scanner HP το οποίο με drivers για XP απο την σελίδα της HP δεν δουλεύει καθόλου. Eίναι και το δικό μου πάνω απο πενταετίας. Μόλις το βάλω και αφήνω τα ΧΡ να το αναγνωρίζουν την μία το βρίσκουν σωστά και την άλλη λάθως (μετά απο κάθε format εννοώ όχι καθε φορα που ανοίγω το μηχάνημα). Αν δεν σε ενδιαφέρει το τυπικό μέρος του πράγματος (όπως εμένα που το μόνο που με νιάζει είναι αν μπορεί να σκανάρει στα 600dpi και ας το βρίσκει σαν canon) δοκιμασε το έτσι.
v_stormer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 αν στα properties του driver κάνεις simulation για win98 κάτι μπορεις να καταφλερεις....είχα το ίδιο πρόβλημα με ένα primax onetouch 5300 και τώρα δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.