Super_Nova Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παιδία από που να ρυθμίσω το pc μου έτσι ώστε να μπαίνει αυτόματα κατά την εκκίνηση , γιατί μου τη σπάει κάθε φορά να πατάω σύνδεση του χρηστή “DEFAULT”.:twisted: Θέλω αν είναι εύκολο να μην σβήσω αυτό το λογαριασμό, απλώς να μπαίνει αυτόματα αμέσως σε κατάσταση stand by (Επιφάνειας εργασίας). Μήπως ξέρει κανείς από που γίνεται η ρύθμιση ? Ευχαριστώ!
random Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 http://www.google.com/search?num=100&hl=en&lr=&as_qdr=all&q=windows+automatic+login&btnG=Search
dll.hal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 για να πω την αμαρτια μου εγω εκανα το εξης : πρωτα εφαρμοσα αυτο http://support.microsoft.com/kb/282866/el και μετα το ξετσεκαρισα. και τωρα με βαζει αμεσως μεσα...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παιδία από που να ρυθμίσω το pc μου έτσι ώστε να μπαίνει αυτόματα κατά την εκκίνηση , γιατί μου τη σπάει κάθε φορά να πατάω σύνδεση του χρηστή fenese ... apisteftos tempelis
dll.hal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 για να πω και γω την αληθεια μου ποτε μου δεν καταλαβα ,γιατι απο την στιγμη που δεν βαζω pass στον λογαριασμο μου,δεν εχω δημιουργησει αλλον λογαριασμο πρεπει να χανω χρονο για να μπω...
slim_shady Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παιδια υπαρχει τροπος να συμβει το αντιθετο?Δηλ. Οταν μπαινει να μου βγαζει οθονη υποδοχης(χωρις να εχω βαλει κωδικο στο λογαριασμο)
madsc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Start => run type: control userpasswords2 [Enter] /sc
Super_Nova Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Start => runtype: control userpasswords2 [Enter] /sc Μεγάλε έγραψες…( όντως στο forum…lol)… !!! Σε ευχαριστώ, πέτυχε και ήταν τόσο απλό……..:grin: fenese ... apisteftos tempelis Καθόλου pc-girl, απλός χρειαζόμουν οπωσδήποτε το pc να είναι "stand by" αμέσως κατά την εκκίνηση για να μπορέσει να τρέξει από μόνο του μια εφαρμογή εφόσον εγώ δεν θα ήμουν μπροστά του……
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.