Προς το περιεχόμενο

Εκκίνηση χωρίς σύνδεση χρήστη

Super_Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία από που να ρυθμίσω το pc μου έτσι ώστε να μπαίνει αυτόματα κατά την εκκίνηση , γιατί μου τη σπάει κάθε φορά να πατάω σύνδεση του χρηστή “DEFAULT”.:twisted:

Θέλω αν είναι εύκολο να μην σβήσω αυτό το λογαριασμό, απλώς να μπαίνει αυτόματα αμέσως σε κατάσταση stand by (Επιφάνειας εργασίας). Μήπως ξέρει κανείς από που γίνεται η ρύθμιση ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Παιδία από που να ρυθμίσω το pc μου έτσι ώστε να μπαίνει αυτόματα κατά την εκκίνηση , γιατί μου τη σπάει κάθε φορά να πατάω σύνδεση του χρηστή

fenese ... apisteftos tempelis :P

Δημοσ.

για να πω και γω την αληθεια μου ποτε μου δεν καταλαβα ,γιατι απο την στιγμη που δεν βαζω pass στον λογαριασμο μου,δεν εχω δημιουργησει αλλον λογαριασμο πρεπει να χανω χρονο για να μπω...

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει τροπος να συμβει το αντιθετο?Δηλ. Οταν μπαινει να μου βγαζει οθονη υποδοχης(χωρις να εχω βαλει κωδικο στο λογαριασμο)

Δημοσ.
Start => run

type: control userpasswords2

[Enter]

/sc

Μεγάλε έγραψες…( όντως στο forum…lol)… !!! Σε ευχαριστώ, πέτυχε και ήταν τόσο απλό……..:grin:

fenese ... apisteftos tempelis :P

Καθόλου pc-girl, απλός χρειαζόμουν οπωσδήποτε το pc να είναι "stand by" αμέσως κατά την εκκίνηση για να μπορέσει να τρέξει από μόνο του μια εφαρμογή εφόσον εγώ δεν θα ήμουν μπροστά του……:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...