Προς το περιεχόμενο

Υπηρεσια Μsn messenger ενοχλητικα μηνυματα

mahair7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια μου βγαινει συνεχεια ενα ενοχλητικο μηνυμα:Υπηρεσια Μsn messenger.Μηνυμα απο updateserver σε user:

Υour system registry may be corrupt and needs to be cleaned immidiatelly......bla bla bla....to fix this problem:1.open internet explorer2.in the url field type -www.refreshxp.com...ξερει κανεις τι ειναι αυτο και πως θα το κανω να μη ξαναβγει.εμφανιζεται καθε λιγο και λιγακι και μου σπαει τα νευρα.οποιος ξερει......

Δημοσ.

Κατέβασε το mess patch ή το a-patch για να βάλεις κάποια extras και να βγάλεις αρκετά ενοχλητικά από τον messenger: διαφημίσεις, το "messenger service" και άλλα..

• Super Moderators
Δημοσ.
Τωρα τελευταια μου βγαινει συνεχεια ενα ενοχλητικο μηνυμα:Υπηρεσια Μsn messenger.Μηνυμα απο updateserver σε user:

Υour system registry may be corrupt and needs to be cleaned immidiatelly......bla bla bla....to fix this problem:1.open internet explorer2.in the url field type -www.refreshxp.com...ξερει κανεις τι ειναι αυτο και πως θα το κανω να μη ξαναβγει.εμφανιζεται καθε λιγο και λιγακι και μου σπαει τα νευρα.οποιος ξερει......

Πριν εγκαταστήσεις οτιδήποτε, δοκίμασε τα παρακάτω απλά βήματα:

Αγγλικά Windows XP:

1. Start > Run

2. Στο παράθυρο του Run γράφεις services.msc και πατάς Enter.

3. Στην καρτέλλα με τις υπηρεσίες, επιλέγεις την υπηρεσία Messenger Service και με δεξί κλικ την απενεργοποιείς.

Αναλυτικότερες (αλλά όχι απαραίτητα καλύτερες) οδηγίες στα αγγλικά εδώ.

Ελληνικά Windows XP:

1. Έναρξη > Εκτέλεση

2. Στο παράθυρο της Εκτέλεσης γράφεις services.msc και πατάς Enter.

3. Στην καρτέλλα με τις υπηρεσίες, επιλέγεις την Υπηρεσία Μηνυμάτων (Messenger) και με δεξί κλικ την απενεργοποιείς.

Αναλυτικότερες και πληρέστερες οδηγίες στα ελληνικά εδώ.

Δημοσ.

tha simfoniso me ton paredose. i m@l@ki@ auti einai bug tou messenger k xrisimopoiei mia ipiresia tou messenger gia na stelnei spam messages. ama apenergopoiiseis tin ipiresia, glitoneis mia k kali. etsi ki alliws i ipiresia auti einai pantelws axristi ston aplo user.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...