jamie155 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα , έχω φτιάξει ένα Applet στο Eclipse και το οποίο από εκεί μου τρέχει κανονικά , κάνοντας και το αντίστοιχο διάβασμα-γράψιμο σε αρχείο Txt όταν χρειάζεται ( πχ.πάτημα ενός Button) . Όταν πάω να το τρέξω μέσα από HTML σελίδα είτε αυτή είναι απλώς στο σκληρό μου είτε την έχω ανεβάσει σε Server , τότε το Applet τρέχει γενικά κανονικά πέρα από τα σημεία που πρέπει να διαβάσει από το αρχείο Txt... Έχει μήπως κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Ευχαριστώ
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πρέπει να φτιάξεις ένα αρχείο που θα κάνει digitally sign το applet γιατί του ζητάς να πάρει access στον τοπικό σκληρό δίσκο. Όταν το κάνεις αυτό θα βγάζει ένα warning στον χρήστη όταν τρέχει το applet και αν αυτός αποδεχτεί το execution μόνο τότε θα τρέχει το applet. Πάει πολύς καιρός όμως από τότε που το έκανα και δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες... sorry
Ros_Original Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Το να διαβάσεις ένα αρχείο είναι το ίδιο με το να διαβάσεις μέσα από ένα java applicaton(αρκεί να είναι στο ίδιο φάκελο με το class file). Το να γράψεις σε κάποιο αρχείο είναι το δύσκολο λόγω των τακτικών ασφάλειας της Java. Για να μπορέσεις να γράψεις σε ένα αρχείο πρέπει να κάνεις signed το Applet σου (η sun παρέχει τα αντίστοιχα εργαλεία). edit: o NullScan με πρόλαβε :-P
jamie155 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δεν καταλαβα ακριβως , αλλα θα το ψάξω. Πάντως το Applet παίζει κανονικά και συνεχίζει κιόλας να παίζει ακόμα και να πατήσεις το συγκεκριμένο button και να καλεστεί η συνάρτηση που διαβάζει το αρχείο. για την ακρίβεια http://users.otenet.gr/~jamie155/Solo2/ Το να διαβάσεις ένα αρχείο είναι το ίδιο με το να διαβάσεις μέσα από ένα java applicaton(αρκεί να είναι στο ίδιο φάκελο με το class file). Το να γράψεις σε κάποιο αρχείο είναι το δύσκολο λόγω των τακτικών ασφάλειας της Java. Για να μπορέσεις να γράψεις σε ένα αρχείο πρέπει να κάνεις signed το Applet σου (η sun παρέχει τα αντίστοιχα εργαλεία). Πάντως το συγκεκριμένο κόλλημα υπάρχει και στο διάβασμα. Και απο τον Eclipse παίζει 100%... Άρα όντως ψάχνω για να το κάνω sign? --------------- Το ψάχνω τώρα , όντως παίζει να ήταν αυτό. Ευχαριστώ πολυ guys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.