meganium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να επαναφερει αρχεια τα οποια εχουν σβηστει απο τον υπολογιστη. Δεν μιλαω για το windows restore των xp αλλα αν υπαρχει κατι καλυτερο.
NullScan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δοκιμασμένο (αρκετά παλιά βέβαια) είναι το get data back for ntfs και υπάρχει και για fat32. Μαυ είχε βρεί αρχεία μετά από format. Υπάρχουν κι άλλα αλλά δεν τα παρακολουθώ πλέον...
kattistt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Γιατι βρε δεν εκανες μια αναζητηση...? Υπαρχουν πολλα θεματα με παρομοιο προβλημα... http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=948801 Αναζητηση με τις λεξεις Data Recovery!
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 κανε ενα search στο φορουμ εχει ξανα-συζητηθει αρκετες φορες.προσωπικα προτεινω παντα το Easy Recovery Pro της Ontrack την οποια και θεωρω κορυφη σαν εταιρεια στο χωρο αυτο. το προγραμμα ομως αυτο ειναι ΜΟΝΟ για HDD,αν μιλαμε για φλασακι η καρτα χρειαζεσαι το PC Inspector Smart Recovery της Convar
meganium Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ευχαριστω παιδια για την αμεση ανταποκριση...
seralex1980 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έχω κάνει recovery με το free undelete και το restoration αλλά το excelάκι που μου επαναφέρει είναι της μορφής *.TMP και δεν το αναγνωρίζει.Όταν το ανοίγω με το excel τότε μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα τετραγωνάκια και άλλα σύμβολα.Με το Data recovery βρήκα ένα αρχείο *.xls αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου λέει ''format is not valid'' και δεν κάνει τίποτα το Recovery for excel''.Μπορεί να γίνει τίποτα;
lalanis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα και το smart data recovery είναι free
seralex1980 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 να μετονομασεις το .tmp σε .xls Δυστυχώς τίποτα.Μία από τα ίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.