firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έχει γίνει καμιά προσπάθεια για διανομή Linux σε κινητό; Αν κάποιος έχει κινητό με Win μπορεί να του περάσει Linux, ή ισχύουν άλλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ισχύουν εντελώς άλλα!!! Τα Windows CE/Mobile δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τα κανονικά Win... Αλήθεια πιο κινητό έχεις με Win Mobile; Ένα Motorola (νομίζω) θυμάμαι που είχε βγει αλλά αυτό είχε πατώσει λόγω διαφόρων bugs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ισχύουν εντελώς άλλα!!! Τα Windows CE/Mobile δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τα κανονικά Win... Αλήθεια πιο κινητό έχεις με Win Mobile; Ένα Motorola (νομίζω) θυμάμαι που είχε βγει αλλά αυτό είχε πατώσει λόγω διαφόρων bugs... Ένα φίλος έχει το Motorola, και μου μπήκαν κάποιες "κακές" ιδέες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αχά... Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να γινόταν... Έτσι θα μειώνονταν και οι υποκλοπές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.