stathakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Στο DNS βάζεις ότι σου λέει στο ipconfig /allγιατί δεν διαβάζεις ότι γράφω,τέρμα δεν ξανα απαντώ,οι υπόλοιποι γιατί δεν έχουν πρόβλημα; μα αυτο εχω βαλει..αλλα τπτ...συνεχεια unable to connect to the server...
stathakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 φιλε gherudos ολα οκ...συγνωμη για την αναστατωση..ολο τοπροβλημα ηταν τελικα το mcfee...καιρο ηθελα να το σουταρω...τις ρυθμισεις τις ειχα απο χτες σωστα...ολα οκ τωρα...thanks!!!!1
EKTELESTES Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Το συγκεκριμένο στικάκι, δουλεύει στα Vista x64 ??? Η γενικά στα Vista ??
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 kalispera ppl.... to programmataki den yparxei pleon anebasmeno sto rapidshare... yparxei kapoios pou na to exei kai na mporei na to kanei upload? Epishs... Leitourgei sto wnc-305? (oxi 301) Thnx
klainmaingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Kalispera kai sorry gia to bump... Yparxei kapoios pou mporei na kanei upload to programma gia na do esto an leitourgei to 305? Ta arxika link einai dead... thnx EDIT: Akyro... eno prin merikes meres mou to ebgaze dead... Shmera pou ksanadokimasa katebazei mia xara Thnx Tha dokimaso kai tha sas po gia to 305 (19euro apo multirama)
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Πρόσεξε μην κάνεις install τους drivers που περιέχονται στο cd!!!Αν το έκανες ήδη κάνε uninstall και επανεκίνηση.
klainmaingr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Πρόσεξε μην κάνεις install τους drivers που περιέχονται στο cd!!!Αν το έκανες ήδη κάνε uninstall και επανεκίνηση. Έστειλα mail βασικά για να μάθω το chipset.. Άν είναι αυτό που πρέπει θα συνεχίσω... να δούμε Δεν εγκατέστησα drivers.. θα ακολουθήσω πιστά τον οδηγό Θα πόστ μόλις έχω νέα (όταν με ενημερώσουν δηλαδή)... Πάντως πρέπει να το κόψανε γενικά το 301.. Απο 305 βρίσκω πλέον παντού.. αλλα 301 @@ :\ edit: Μόλις μου απάντησαν το εξής "ΤΟ WNC-0301 ΕXEI CHIP RTL-2561ST ΕΝΩ ΤΟ WNC-0305 ΕΧΕΙ CHIP RTL-8187L" Οπότε φαντάζομαι δεν προχοράω τζάμπα... Απλά γυρνάω το 305 και ψάχνω και πάλι το 301 (εκτός αν υπάρχει και πρόγραμμα για τα 8100) Να σημειώσω κατα τα άλλα οτι η εδώ αντιπροσωπεία της lvl1 υπήρξε ιδιαίτερα εξυπηρετική.. +1
gherudos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θα δουλέψει σίγουρα.Γύρνα το πίσω και πάρε το από το megamarket.gr ή το eml.gr
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Emmmm Ξεθάβω αυτό εδώ μιας και έτυχε να έρθει το 301 στα χέρια μου σήμερα. Κάνω τα βήματα που λές αλλα φαίνεται σαν να μην αναγνωρίζεται καθόλου. 1)Εγκαθιστώ το πρόγραμμα 2)Βάζω το usb όταν μου λέει να το ΄βαλω. 3)Πάω στην σύνδεση. Πάω να ενεργοποιήσω την κοινόχρηστη... και μου βγάζει σφάλμα ¨Η καθορισμένη υπηρεσία δεν υπάρχει ως εγκατεστημένη υπηρεσία" Κανένα φως; (επίσης το railink utility δεν "ανοίγει" αν και υπάρχει στο tray...
gherudos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Το έκανες AP;Κάνε δεξί κλίκ στο Ralink Tray και πάτησε switch to AP mode.Αν και πάλι έχεις πρόβλημα τα λέμε στο MSN.
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Launch config utilities Use zero configuration as configuration utility Exit Αυτά έχει στο δεξί κλίκ... Προφανώς προσπάθησα να το ανοίξω απο το tray και απο το program files /start up κτλ... αλλα με γράφει κανονικά... :\ Έχεις πm
gherudos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δεν έχω PM αλλά απ ότι κατάλαβα δεν έκανες σωστά την εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.