Προς το περιεχόμενο

Level One WNC-0301USB wii/psp working

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια στο megamarket δεν εχει το συγκεκριμενο wifi adapter..μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αλλο site οπου θα το βρω???ή καποιο που πουλαει καποιο παρομοιο??

Δημοσ.
σε έπιασαν κορόιδο :( θα μπορούσες να το βρείς και αλλού πιο φτηνά ρε συ...

Καλά εντάξει, όχι και κορόιδο όμως. Πόσο πιο φτηνά να το έβρισκε?

Δημοσ.

20 ευρώ φτηνότερα...

μόλις είδα ότι την έχουν στα 21 ευρώ,προχτές που κοίταξα όμως την είχαν 40 ευρώ!!!Μάλλον θα είχαν κάνει λάθος επειδή το μοντέλο 301 με το 302 μοιάζει εξωτερικά,τι να πώ...

Δημοσ.
20 ευρώ φτηνότερα...

μόλις είδα ότι την έχουν στα 21 ευρώ,προχτές που κοίταξα όμως την είχαν 40 ευρώ!!!Μάλλον θα είχαν κάνει λάθος επειδή το μοντέλο 301 με το 302 μοιάζει εξωτερικά,τι να πώ...

λεω κι εγω!!!21 το πηρα..αντε να δω ποτε θα ερθει τωρα...

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να συνδέσω το wii.:(

Έχω πάρει πάρα πολλά errors.Τελευταίο είναι το 52230.

Δεν ξέρω τι να κάνω.Έχω δοκιμάσει ότι μπορώ να σκεφτώ.

Βοηθήστε με guys.Ας ανεβάσει κάποιος screenshot απο τις ρυθμίσεις που έχει κάνει στο πρόγραμμα του usb.

PLLLLLLZ

Δημοσ.
Εγώ δεν μπορώ να συνδέσω το wii.:(

Έχω πάρει πάρα πολλά errors.Τελευταίο είναι το 52230.

Δεν ξέρω τι να κάνω.Έχω δοκιμάσει ότι μπορώ να σκεφτώ.

Βοηθήστε με guys.Ας ανεβάσει κάποιος screenshot απο τις ρυθμίσεις που έχει κάνει στο πρόγραμμα του usb.

PLLLLLLZ

το level one ήρες κι εσύ;κατέβασες το πρόγραμμα απο το ιαπωνικό site?

Δημοσ.
το level one ήρες κι εσύ;κατέβασες το πρόγραμμα απο το ιαπωνικό site?

φιλε gherudos,αυριο το πρωι μου ερχεται.με τις ρυθμισεις που εχεις παραθεσει στην αρχη θα ειμαι οκ.ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
φιλε gherudos,αυριο το πρωι μου ερχεται.με τις ρυθμισεις που εχεις παραθεσει στην αρχη θα ειμαι οκ.ετσι δεν ειναι?

ναι θα είσαι ΟΚ,απλά να περάσεις το πρόγραμμα που έχω δώσει στον οδηγό και όχι το πρόγραμμα που περιέχει στο προϊόν.

Δημοσ.
ναι θα είσαι ΟΚ,απλά να περάσεις το πρόγραμμα που έχω δώσει στον οδηγό και όχι το πρόγραμμα που περιέχει στο προϊόν.

ok.ουτος η αλλως αυτο θα εκανα!

thnx προκαταβολικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...