klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Υπάρχει τρόπος να πηδήξουμε το update?
zousgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 loipon emena doulepse me ta auto settings alla otan pao na xoso kryptografisi den douleyei me tpt... blepei to ap me tin kleidaritsa kanonika alla den syndeete. any ideas ? Ναι, κι εμένα μου δουλεύει άψογα και με wii και με ds αλλά με την κρυπτογράφηση τι γίνεται; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει.. Τα 'χει καταφέρει κανείς; re paidia aytos o odigos leitoyrgei kai gia to point of view wireless LAN USB 2.0 Adapter? sos exw mperdepsei ta mpoytia moy Εεεμμ, τι ακριβώς είναι αυτό το point of view wireless LAN USB 2.0; Το point of view είναι μάρκα; Γενικά λειτουργούν όλες οι pci/usb κάρτες που έχουν τσιπάκι RT2500. Υπάρχει τρόπος να πηδήξουμε το update? Φυσικά και μπορείς να μην κατεβάσεις το update. Αφου σε ρωτάει. Προσωπικά εγώ τα κατέβασα και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όμως αν δεν τα κατεβάσεις δεν θα μπορείς να κάνεις τα γνωστα, opera, news/weather channel.. Δλδ σαν να μην το έχεις συνδέσει στο net.. Οπότε πρέπει να τα κατεβάσεις..
wiimaniac Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 point of view einai i marka. twra to chip mallon einai R-WLAN170066 alla den pistevw na paizei rolo giati se ena search gia access point to eide, alla mallon tha exei provlima me tin kwdikopoiisi.
APatewnas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 To parhgkeila. Elpizw na einai kalo. Me thn kryptografhsh brhkame ti ginetai?
Tsiviotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 mpa, ego apla exo ri3ei tin entasi tis ekpompis kai checkaro to log oso einai mesa to wii. mexri stigmis den exei mpei kaneis. exo dilosei tin mac tou wii sto mac table, alla etsi pos ta exoun san ta moutra tous den mporo na katalabo an exei oristei na dexete mono ayth thn mac H oxi...
APatewnas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 epitelous mou hrthe to Level One WNC-0301USB. Sas kanw add.
APatewnas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 kanw prwta share thn syndesh. meta na upothesw pws epilegoume "switch to AP mode" bazoume ena onoma sto ssid kai twra pame sto wii. patame connection-> wired kai bazoume sto ssid to wii. ti allo prepei na kanw? giati mou bgazei problhma?
wiimaniac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 episis peite kanena kalo fire wall giati exw to macafee kai to vgazw gia na syndeetai to wii me megalyteri taxytita. kapoio poy na min epireazei to wii?
coolmatter Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τώρα ανοίγεις ένα πάρα πολύ μεγάλο θέμα... Καλό θα ήταν να ψάξεις στο forum για την απάντηση... Εγώ πάντως μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Outpost offtopic
Macijauskas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Με το απλό modem της ΟΤΕΝΕΤ να υποθέσω δε δουλεύει το stick αυτο έτσι? Θέλει οπωςδήποτε ρούτερ?
argi73 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Με το απλό modem της ΟΤΕΝΕΤ να υποθέσω δε δουλεύει το stick αυτο έτσι?Θέλει οπωςδήποτε ρούτερ? Δουλεύει κανονικά! Ουσιαστικά είναι μια κάρτα USB WIFI που έχει την δυνατότητα να δουλέψει και σαν access point. Όπως καταλαβαίνεις θα έχεις και το PC σου ανοιχτό συνδεμένο στο Internet μέσο του modem. Για έξτρα ασφάλεια καλό είναι να ενεργοποιήσετε την επιλογή "hide SSID" και αν δεν χρησιμοποιήσατε κάποια κωδικοποίηση οπωσδήποτε MAC addrees filter..
Macijauskas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δηλαδή αν πάρω οποιοδήποτε USB stick όπως αυτο παρακάτω θα κανει την ίδια δουλειά? Χθες με μια βόλτα στα μαγαζιά ολοι οι υπάληλοι μου ελεγαν οτι χρειάζομαι ρουτερ.Ή αυτοί είναι άσχετοι ή μονο το στικ του τόπικ κάνει αυτη τη δουλεια. Αναφέρομαι πχ στο παρακάτω του Πλαισίου αν θα μπορεί να στέλνει δεδομένα στο Wii ενω θα μαι συνδεδεμένος με το απλο μόντεμ της Οτενετ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=810&product=654760
Tsiviotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 oxi, to 90% leitougoun apla os dektes kai oxi os pompoi (gia na sto kano poly liana;) giati den perneis kai to sygkekrimeno? einai kai ftino ;-) P.S. einai asxetoi kai 8eloun na poulisoun kai kati parapano ;-)
Macijauskas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ΟΚ αφού και με το απλό μόντεμ που έχω το συγκεκριμενο στικ του τόπικ θα αναγνωρίζει το wii και θα του παρέχει προσβαση στο ιντερνετ θα το παραγγείλω.Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.