petsoukos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Για πείτε εσείς πιο σχετικοί μερικά πράγματα. Καταρχήν τι είναι τα wormholes και που μπορείς να τα βρείς. Μετά τι γίνετε με το scanning και τι περισσότερο μπορείς να βρείς αν ανεβάσεις τα skill σου. Σε μερικά συστήματα μου βγάζει κάποιες περιοχές με pirates αλλά δεν έχω καταλάβει τον λόγο ύπαρξης τους.Αυτόν τον καιρό ανεβάζω γενικά τα skill για armor καθώς και τα trade αν και για τα δεύτερα από τι έχω καταλάβει για να ασχοληθείς μαζί τους πρέπει να έχεις αρκετό ρευστό. Πάντως είχα και μια προταση όταν μεγαλώσω σε skill να κάνω το βαποράκι σε boosters από σύστημα σε σύστημα. Τα Wormholes (σκουλικοτρυπες) είναι πύλες κατά κάποιο τρόπο οι οποίες σε μεταφέρουν σε άγνωστες και ανεξερεύνητες περιοχές του διαστήματος (0.0 και high-sec systems). Εκεί βρίσκουμε τα υλικά για Reverse Engineering των Strategic Cruiser (T3 cruisers). Με το Scan βρίσκεις κρυμμένα sites για mining, ratting, hacking & archeology. Τα skill σου δίνουν την δυνατότητά να βρεις πιο γρήγορα τα sites και να χρησιμοποιήσεις καλύτερα scan probes. Επίσης σε WH space πρέπει να έχεις scan skills για να βρείς τα rats. Θα χριαστείς: Astrometrics: LVL 1 για τα απλά scan probes. Astrometrics: LVL 5 για τα καλά scan probes. Για Moon Scanning: Survey: LVL3 (LVL5 για το καλό probe) Astrometrics: LVL3 (LVL5 για το καλό probe) Αμα χρειαστείς επιπλέον βοήθεια μπορείς να με βρείς in-game char Petsoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή πάντα μου άρεσε το EVE λέω να επανέλθω.Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι μήπως υπάρχει κάποιο αξιόλογο guild (δεν θυμάμαι πως τα έλεγαν στο EVE) για να μπω; Αν είναι με Έλληνες ακόμα καλύτερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fazertzo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Επειδή πάντα μου άρεσε το EVE λέω να επανέλθω.Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι μήπως υπάρχει κάποιο αξιόλογο guild (δεν θυμάμαι πως τα έλεγαν στο EVE) για να μπω; Αν είναι με Έλληνες ακόμα καλύτερα.... Καλημέρα φίλε μου. Ελληνικά Corps υπάρχουν πολλά στο EVE. Το θέμα είναι τι ψάχνεις εσύ μέσα στο game. Εμείς είμαστε μία παρέα από 43 ΕΛΛΗΝΙΚΑ μέλη. Πλάκα χαβαλέ και καλαμπούρι στα καθημερινά operation. Ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.frappenation.tk Aurum είναι το nick name μου in game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Χαχαα δεν το ειχα δει αυτο το thread petsoukos και ατομο απο [ROUFA] αυτα ειναι. Jvrett απο TETRAKTYS εδω, παιδια το eve ειναι αρωστεια και οποιος δεν εχει παιξει χανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fazertzo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Ως μανιακός παίχτης του EVE online από το 2005 έχω να σας πω πως είναι ένα από τα ελάχιστα παιχνίδια που με έχει συναρπάσει και το βασικότερο δεν έχω βαρεθεί παρόλο που παίζω 4 χρόνια τώρα. Η συνδρομή του είναι 15€/μήνα δλδ 0,50€ την ημέρα. Έχεις την δυνατότητα να τρέξεις το game για 15 ημέρες free για να το δεις. Το EVE είναι ένας φανταστικός κόσμος και οι όλες οι δραστηριότητες γίνονται στο διάστημα με τα σκάφη του κάθε παίχτης. Ανήκω σε μία καθαρά Ελληνική Corp που κύριος σκοπός μας είναι ο χαβαλές και να περνάμε καλά στο παιχνίδι. Το όνομα της Corp μας είναι Frappe Nation και είμαστε τυπικοί με τον φραπέ Στην corp χωράει κάθε Έλληνας με όρεξη για πλάκα και χαβαλέ. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις skills όλοι ήμασταν νέοι. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλους όσους αγαπάνε το παιχνίδι. Για περισσότερες λεπτομέρειες μιλήστε μου in game Aurum είναι το nick name μου. Cu you all in cold space Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Να αναφέρουμε ότι πρόσφατα βγήκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο game της ccp το dust 514. Εκτός ότι θα είναι μόνο για κονσόλες δεν θα έχει και καθόλου συνδρομή για όποιον παίζει στους server. Με το νέο expansion στο eve online θα υπάρξουν περισσότερες επιλογές για τους πλανήτες και μάλλον εκεί θα δούμε και την σύνδεση των δύο games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 εδω και λιγες ημερες ασχολουμε με το eve online.. απιστευτο παιχνιδι εγω και ενα φιλαρακι ψαχνουμε για ελληνικες Corporations σε περιοχες 0,5 και πανω επισης οποιος καινουριος θελει βοηθεια ας με βρει στο game - η ας μιλησει εδω - να τα πουμε για δημιουργια fleet. Elanios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει ελληνικό κανάλι που θα βρείς πάρα πολλούς έλληνες το hellas. Από corp υπήρχαν οι mythos που παίζουν σε τέτοιες περιοχές http://www.mythos-eve.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Διαθέσιμο το νέο expansion για το eve online Dominion http://www.ccpgames.com/press/press_releases.asp?pressReleaseID=61 http://www.eveonline.com/updates/patchnotes.asp?patchlogID=196 Η πλήρη λίστα για το expansion είναι εδώ http://www.eveonline.com/updates/patchnotes.asp?patchlogID=194#features και το trailer Και μια παρουσίαση εδώ για τα race του παιχνιδιού. Ammar Οι μυστικιστές του παιχνιδιού και αυτοί που χρησιμοποιούν ακόμα σκλάβους Minmatar Οι σκλάβοι που απελευθερώθηκαν από τους Ammar Caldari Το race του εμπορίου που μεγάλες διαστρικές εμπορικές corporation εξουσιάζουν τον κόσμο Gallente Το μόνο ελεύθερο και δημοκρατικό έθνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Στο Dominion expansion έχουμε και μια ανανέωση στα γραφικά στους πλανήτες. Δείτε εδώ το trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ωραια βιντεο! εκτος απο τους mythos, υπαρχουν (και ποια ) αλλα εληνικα corp . ? να τα μαζεψουμε αν ειναι. >> Αmmar rules << Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksaplostra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ εΛΛΗΝΕς ΜΩΡΈ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΟΤΙ ΤΟ ιΒ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ WOW,L2 ΚΛΠ ειναι πιο.... διεθνιστικό Caldari λέμε.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Για τις γιορτές η ccp κάνει δώρο σε όσους παίζουν το "Zephyr" ship που παίρνει ενέργεια από τους αστρικούς ανέμους. Οτί πρέπει για explore και μαζί μας ήρθε ένα νέο tutorial για το πως γίνετε το scaning στο eve για wormholles και για άλλα κρυφά σημεία για explore. Σε αυτό το video φαίνετε και γιατί το game θεωρείτε hardcore και δεν είναι με τίποτα για casual gamers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Nέο ρεκόρ για το eve online με 56.000 κόσμο να παίζουν ταυτόχρονα στους server. EVE Online News - Concurrent User Record Broken...Again! Just last week CCP Games announced that EVE Online had surpassed its previous PCU (peak concurrent user) record of 54,181 users with the new record of 54,446. Today, we have learned EVE Online has broken its new record with 56,021 users. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/15943/Concurrent-User-Record-BrokenAgain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 1.1 dominion patch Εκτός από τα διάφορα update που μπορείτε να δείτε εδώ http://www.eveonline.com/updates/patchnotes.asp?patchlogID=202 η ccp κάνει άλλη μια φορά την έκπληξη και προσθέτει αυτό εδώ το φοβερό rp χαρακτηριστικό... 1.1 also adds voice fonts to EVE Voice, which will allow roleplayers as well as those who want to remain anonymous to modulate their voice in a number of ways. Για να ακούγετε η φωνή σου ακριβώς όπως θα ακουγόταν κάποιος στο διάστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα