Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντυπωσιακή η είδηση που διάβασα σήμερα. Τους 300.000 συνδρομητές έχει πλέον το eve online μια αύξηση στο 20% στην φετινή χρονιά!!

http://www.edge-online.com/news/eve-online-surpasses-300000-subscribers

Τέτοια hardcorila και έχει τόσους συνδρομητές είναι άθλος. Αυτό δείχνει και ότι ένα game δεν είναι μόνο τα γραφικά του αλλά κυρίως το βαθύ gameplay που προσφέρει. Για όσους ξέρουν το eve δεν είναι ένα απλό mmorpg αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα εξομοιωτής ζωής.

Συμφωνώ 100%....Το EVE είναι πραγματικά Hardcore και σε βάζει στον κόσμο του.Καμία σχέση με τα υπόλοιπα MMORPG...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...

Λόγο ότι έχω 60 μέρες στο eve είπα να μπω για να δω και τις αλλαγές που έχουν γίνει. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι στις 2 το βράδι που μπήκα στους server υπήρχαν 30.000 κόσμος που παίζανε εκείνη την στιγμή. Αυτό το game όσο πάει και τραβάει σταθερά όλο και περισσότερο κόσμο. Πρόσφατα είχαν ανακοινώση ότι φτάσανε τους 500.000 συνδρομητές παγκοσμίως!!

Στο eve πλέον έχουμε περάσει στο πρσφατο Apocrypha expansion. Δείτε εδώ και την πολύ καλή εισαγωγική οθόνη

Εχεί γίνει ένα γενικό ρετουσάρισμα στα γραφικά αλλά και σε επιμέρους συστήματα στο gameplay του. Πάντως είχα κάτι ingame φίλους και με έκπληξη τους βρήκα ακόμα και μετά από 6 μήνες που έκανα να μπω να συνεχίζουν να παίζουν!! Να δω αν καταφέρω να μπω ποτέ στο 0.0 να δω και λίγο pvp.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αδέρφια κρατάτε γερά μας την πέσανε. Η ccp βγάζει mmo-ffs βασισμένο στον κόσμο του eve online αποκλειστικά για κονσόλες!!

http://www.eurogamer.net/articles/eve-maker-reveals-console-mmo-fps

CCP has ended speculation and unveiled Dust 514, an MMO/FPS hybrid for consoles that will interact "directly" with flagship PC title EVE Online.

Battles within Dust 514 take place on the ground, on the surface of planets that exist within the world of EVE Online. But no further details on the interplay between the two games is given.

There's no preliminary release date nor specific mention of platforms, either.

CCP does say that Dust 514 has been in production for three years at CCP Shanghai, however, and there are two CGI-like screenshots to take in.

Combat within Dust 514 will be "equal parts battlefield reflexes and strategic planning", with weapons and vehicles that are configurable in real-time. There are infantry and commander roles mentioned, although their exact duties are unclear.

CCP says to expect more at its annual fan event this October.

Δείτε εδώ και δύο φώτο

ss_preview_1.jpg.jpg?slideshow=true

ss_preview_2.jpg.jpg?slideshow=true

Δείτε και εδώ

http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm?loadnews=14714&bhcp=1

Το επόμενο παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι αυτό εδώ

The press release goes on to say that the game, which is being developed for the current generation of consoles, will "interact directly with EVE Online. What that means exactly, is still unknown.

Δλδ εμείς με τα pc θα παίζουμε στο διάστημα και οι κονσολάδες θα πλακώνονται στους πλανήτες από κάτω με επιπτώσεις στην οικονομία κτλ. Αρκετά ενδιαφέρων επέκταση του κόσμου του eve και δεν μένει παρά να δούμε την επόμενη ανακοίνωση που θα βγει τον Οκτώβρη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ----------

Νεες πληροφορίες

Από τι λένε Ingame και οι φήμες που έχουν συζητιούνται είναι αρκετά εντυπωσιακές. οντός θα είναι μια επέκταση του game με τους παίχτες να μπορούν να επισκεφτούν τους σταθμούς αλλά και τους πλανήτες και να παίζουν σε fps. To game θα τρέχει σε κονσόλες αλλά και στα pc. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι η σύνδεση με το original game. Τις αποστολές σε όσους παίζουν το expansion θα τις πέρνουν από όσους παίζουν το κλασικό eve. Θα είναι κάτι ανάλογο με τις αποστολές που παίρνουμε τώρα από τους agent!!

Απλά θέλω κάποια στιγμή (στη ζωή μου :P) να λύσω όλα μου τα οικονομικά ζητήματα και να ασχοληθώ μόνο με αυτό το game.

Προς το παρόν δεν τολμώ να δοκιμάσω ούτε το demo!

Νέα στοιχεία για το πως θα επιδράσει το νέο fps game στον κόσμο του eve-online

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/14742/CrossPlatform-Play-in-DUST-514

το game θα είναι μάλλον μόνο για κονσόλες αλλά πρέπει να περιμένουμε τις official ανακοινώσεις που θα γίνουν στο event της ccp.

Δυστυχώς chek2fire το Dust 514 θα κυκλοφορήσει μόνο στις κονσόλες.

Αυτό είχε αναφερθεί στην ανακοίνωση του παιχνιδιού, αυτό είπε η CCP και στην παρουσίαση του παιχνιδιού στην GamesCom.

Ορίστε η παρουσίαση στην GamesCom:

Οτί και να λέμε οι άνθρωποί είναι πολύ μπροστά. Κατάφεραν όχι μόνο να φτιάξουν ένα από τα πιο περίπλοκά mmorpg που υπάρχει και που είναι πραγματικά ένας εξομοιωτής ζωής αλλά και κατάφεραν να παντρέψουν τις κονσόλες με τα pc. Φοβερή ιδέα!!

Εγώ προσωπικά βλέπω το eve online να είναι το μόνο που θα παίζει κόσμος και θα έχει επιβιώσει και μετά από 5 χρόνια. Και πάει και αντίθετα στην μόδα που θέλει τα καινούργια mmorpg να κρατάνε το πολύ ένα χρόνο.

Εγώ προσωπικά βλέπω το eve online να είναι το μόνο που θα παίζει κόσμος και θα έχει επιβιώσει και μετά από 5 χρόνια. Και πάει και αντίθετα στην μόδα που θέλει τα καινούργια mmorpg να κρατάνε το πολύ ένα χρόνο.

Συμφωνώ, ασχολούμαι με το Eve Online για περισσότερο από 3 χρόνια και σε κάθε update/expansion αναβαθμίζεται το παιχνίδι σε τόσο μεγάλο βαθμό, που να κρατάει τους παλιούς παίκτες στην πρίζα. Λίγα games το κάνουν αυτό...

Χθές αλλάξα agent και έκανα καμιά 10αρια jump από την βάση που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Ξαφνικά βρέθηκα σε περιοχές που παίζει αρκετός κόσμος. Εντυπωσιακό να βλέπεις πάνω από 50 πλοία και να κάνεις warp μαζί τους. Το είχα ξεχάσει τελείως καθώς παλιά είχα διαλέξει agent να βρίσκετε σε απομακρυσμένο σύστημα γιατί τότε η corp μου ήταν σε γενικό πόλεμο. Δείτε εδώ μια φώτο

20090823011009.jpg

τα καλά λευτά είναι στα wormholes, class 5 και class 6 (αυτό θέλει αρκετό κόσμο για να βγάλεις sites)

Επίσης το scanning το κάνανε ακόμα πιο άνετο και όμορφο με το νέο μικρό-patch (apocrypha 1.5)

τι να λέμε το EVE είναι πιά θεσμός, κρίμα για όσους δεν τολμήσαν απο παλιότερα να ασχοληθούν (μαζί και γώ)

Για πείτε εσείς πιο σχετικοί μερικά πράγματα. Καταρχήν τι είναι τα wormholes και που μπορείς να τα βρείς. Μετά τι γίνετε με το scanning και τι περισσότερο μπορείς να βρείς αν ανεβάσεις τα skill σου. Σε μερικά συστήματα μου βγάζει κάποιες περιοχές με pirates αλλά δεν έχω καταλάβει τον λόγο ύπαρξης τους.

Αυτόν τον καιρό ανεβάζω γενικά τα skill για armor καθώς και τα trade αν και για τα δεύτερα από τι έχω καταλάβει για να ασχοληθείς μαζί τους πρέπει να έχεις αρκετό ρευστό. Πάντως είχα και μια προταση όταν μεγαλώσω σε skill να κάνω το βαποράκι σε boosters από σύστημα σε σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...