chek2fire Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο eve online. Το νέο ρεκόρ είναι ότι συνδέθηκαν 45.000 άτομα στους server της CCP. Να θυμίσω ότι στο eve υπάρχει μόνο ένας κεντρικός server για όλους όσους παίζουν. http://pc.ign.com/articles/941/941622p1.html?RSSwhen2009-01-05_151500&RSSid=941622
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Enter ye all, if ye dare sell your soul... Για μένα όπως έχω ξαναπεί, είναι ο απαγορευμένος καρπός, γιατί αν ξεκινήσω...ήρθε το τέλος.
fullon Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 φοβερο παιχνιδι.. ασχοληθηκα οτι πρωτοβγηκε.. για 6 μηνες.. μαχες σε 0.0 αλλα θελει παααρα πολλες ωρες ενασχολησης.. κατι που δεν εχω πια.. ειδικα αν εισαι σε clan που ασχολειται με μαχες σε 0.0 περιοχες.. γινεται χαμος! παντως το παιχνιδι ειναι must!
Merdock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Είχα παίξει πριν κανά 2μηνο τη trial.Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίρνεις τα skill και ότι δεν έχεις αυτό το άγχος για το lvl up που έχεις στα άλλα mmorpg.Σίγουρα και αυτό θέλει να αφιερώσεις πολλές ώρες για να βγάλεις λεφτά κτλ αλλά είναι ωραίο το ότι μπορείς να εξελίξεις το χαρακτήρα σου ακόμα και παίζοντας λίγες ώρες. Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ η μουσική του αλλά και η πολυπλοκότητα του αν και αυτό ίσως αποθαρρύνει αρκετούς.Ένα από τα αρνητικά ίσως είναι το ότι(τουλάχιστον όσο έπαιξα) οι μάχες είναι λίγο αργές αν και εμένα προσωπικά δε με πείραξε.Το όλο setting επίσης είναι πολύ ωραίο και προσφέρει κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα mmo. Σκεφτόμουν να το αρχίσω αλλά δε το κάνα λόγο έλλειψης χρόνου.Ίσως μελλοντικά να το ξεκινήσω.Πάντως σίγουρα αξίζει κάποιος να ασχοληθεί μαζί του.
pj2501 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 μη γελιεστε δε θελει χρονο ειναι το μονο μμο που δεν θελει τοσο χρονο!παιζω απο τον φεβρουαριο του 2006 και ανα διαστηματα τρωο τις βαρεμαρες μου και σταματαω να ειμαι ακτιβ αλλα ταυτοχρονα πληρωνοντας τις συνδρομες μου και κανοντας μονο training τα skills μου...οταν ξαναγουσταρω η βρω λιγο παραπανω χρονο μπαινω ξανα στο χορο χωρις να τρεχει μια ουτε να θελω εναν αιωνα για να εγκληματιστω και ειμαι στο ιδιο επιπεδο με τους αλλους παιχτες που ειναι πιο "ενεργοι" απο αποψη σκιλς.... οσο για σενα GhostRider GOGOGOGO ποτε δεν ειναι αργα το game εχει πολλα χρονια ακομα να δωσει μολις τον τελευταιο χρονο ηρθε στην Ελλαδα και διανεμεται απο την Beacon.Ξεκινα και μη Φοβασε τπτ convo st600... mythos corp
FocusX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Το έχω ξεκινήσει (trial) 2-3 μέρες τώρα. Ακόμα ψάχνομαι στο χάος των επιλογών αλλά ομολογώ ότι μου αρέσει... πολύ.
ItsToasted Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Οποιος θελει trial 21 μερες μπορεί να μου ζητησει και θα του στηλω invite στο mail του. Και για οποιαδήποτε απορία μπορειτε να με κανετε contact ingame με το ονομα "Mei Han".
predator Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2009 εχω και εγω 21 day trials για δωσιμο. οποιος θελει να μου στειλει πμ.
Merdock Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Είχα παίξει τη trial πριν κάτι μήνες και σκέφτομαι να το αρχίσω κανονικά τώρα ωστόσο έχω κάποιες απορίες. Θέλω να συνεχίσω από το account που έχω ήδη φτιάξει.Αν πάρω τη retail έκδοση θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή ή θα μπορώ να βάλω κάπου το κωδικό που έχει μέσα και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα;Στο site του Eve είδα ότι μπορώ με 15€ να συνεχίσω από εκεί που έμεινα στη trial αλλά δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη retail έκδοση. Επίσης έχει καμιά διαφορά αυτή από αυτή;
SleekOperator Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Είχα παίξει τη trial πριν κάτι μήνες και σκέφτομαι να το αρχίσω κανονικά τώρα ωστόσο έχω κάποιες απορίες. Θέλω να συνεχίσω από το account που έχω ήδη φτιάξει.Αν πάρω τη retail έκδοση θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή ή θα μπορώ να βάλω κάπου το κωδικό που έχει μέσα και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα;Στο site του Eve είδα ότι μπορώ με 15€ να συνεχίσω από εκεί που έμεινα στη trial αλλά δε ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη retail έκδοση. Επίσης έχει καμιά διαφορά αυτή από αυτή; Δεν χρειάζεται να αγοράσεις την retail έκδοση. Από όσα γνωρίζω και διάβασα όταν έκαναν την παρουσίασή της, το σημαντικότερο που σου προσφέρει είναι ότι σε γλιτώνει από το download της εφαρμογής και σου κάνει και μια προσφορά για χ μέρες παιχνιδιού. Αλλά αν έχει καλή ADSL σύνδεση, θα σου πρότεινα να πας στο επίσημο site του eve και να κάνεις download και εγκατάσταση της τελευταίας διαθέσιμη έκδοσης Επίσης χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το παλιό σου account, και πάλι από το επίσημο site. Όλα είναι σχετικά απλά, λογικά δεν θα έχεις προβλήματα...
Merdock Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δεν χρειάζεται να αγοράσεις την retail έκδοση. Από όσα γνωρίζω και διάβασα όταν έκαναν την παρουσίασή της, το σημαντικότερο που σου προσφέρει είναι ότι σε γλιτώνει από το download της εφαρμογής και σου κάνει και μια προσφορά για χ μέρες παιχνιδιού. Αλλά αν έχει καλή ADSL σύνδεση, θα σου πρότεινα να πας στο επίσημο site του eve και να κάνεις download και εγκατάσταση της τελευταίας διαθέσιμη έκδοσης Επίσης χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το παλιό σου account, και πάλι από το επίσημο site. Όλα είναι σχετικά απλά, λογικά δεν θα έχεις προβλήματα... Έχω κόλλημα με τα κουτιά γι'αυτό θέλω τη retail:-D Άλλωστε στη τιμή που τη δίνουν αξίζει πιο πολύ από το digital download.
predator Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 παιδια για οσους ενδιαφερονται εχω ακομα μερικα 21 day trials για δωσιμο, δωρεαν εννοειται. στειλτε πμ.
Merdock Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Επίσης η Steam δίνει 21 days trial και το επίσημο site του Eve δίνει 2 βδομάδες νομίζω για όσους ενδιαφέρονται. Btw το παράγγειλα και αύριο το περιμένω να μου έρθει
SleekOperator Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Έχω κόλλημα με τα κουτιά γι'αυτό θέλω τη retail:-D Άλλωστε στη τιμή που τη δίνουν αξίζει πιο πολύ από το digital download. ok φίλος, εσύ ξέρεις τα γούστα σου καλύτερα από τον καθένα. Στα λεφτά είναι πάνω κάτω το ίδιο... Anyway, που λεν και οι Αμερικάνοι... Όταν συνδεθείς ψάξε με, με το ίδιο username όπως εδώ. Αν σε ενδιαφέρει να ενταχθείς και στο corp μας (είμαστε σε alliance στο 0.0 space αν και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε με 2 accounts και κάνουμε τακτικά ταξίδια προς το empire space).
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Εντυπωσιακή η είδηση που διάβασα σήμερα. Τους 300.000 συνδρομητές έχει πλέον το eve online μια αύξηση στο 20% στην φετινή χρονιά!! http://www.edge-online.com/news/eve-online-surpasses-300000-subscribers Τέτοια hardcorila και έχει τόσους συνδρομητές είναι άθλος. Αυτό δείχνει και ότι ένα game δεν είναι μόνο τα γραφικά του αλλά κυρίως το βαθύ gameplay που προσφέρει. Για όσους ξέρουν το eve δεν είναι ένα απλό mmorpg αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα εξομοιωτής ζωής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα