Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μην παραλείψετε να κάνετε τις piles add στο overview!! έτσι δεν χρειάζεται να ψάχνετε χαμένοι στο διάστημα αλλα θα βλέπετε την πύλη που πρέπει να επισκεφθείτε κατευθείαν χρωματισμένη με κίτρινο χρώμα.

@Check2fire

Μακράν το καλύτερο nick που έχω δει ingame είναι η κατσαρόλα!!Ο ναι υπάρχει και αυτό και είναι και περήφανη που είναι ότι είναι :P

Παιδιά πείτε τα name σας,Εδώ 17n

Βρίσκομαι αμάρ space(Shuria) και σε λίγο καιρό μετακομίζω πίσω στην πατρίδα για Faction War.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εβαλα και εναν φιλο στο τριπακι.

γινεται να κανουμε μαζι καποια missions η γενικα κατι μαζι σε αυτο το παιχνιδι?

η επιλογη form fleet with τι κανει?

ingame ειμαι ο PredatorGR

παιδια εβαλα και εναν φιλο στο τριπακι.

γινεται να κανουμε μαζι καποια missions η γενικα κατι μαζι σε αυτο το παιχνιδι?

η επιλογη form fleet with τι κανει?

ingame ειμαι ο PredatorGR

Αυτο ακριβως,επισης υπαρχουν τα leadership skill για fleets.

To διαστημόπλοιο πάντα είναι online ακόμα και αν κάνεις το λάθος και κάνεις logout χωρίς να το έχεις βάλει σε κάποιο σταθμο.

Αυτό δεν ισχύει. Το διαστημόπλοιο παραμένει visible στον scanner και στα probes, μόνο αν τη στιγμή που έκανες logout είχες κάποιον aggression timer πάνω σου. Με το που λήξει το timer (και δεν έχει γίνει κάτι που να ανανεώσει τον timer) το πλοίο γίνεται αόρατο στα πάντα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδια ολοκληρωνω πλεον το tech II setting για το drake μου και σε περιπου εναν μηνα σκεφτομαι αναβαθμιση σε raven.

το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα settings που βρισκω για raven δεν με ικανοποιουν και ιδιαιτερα οταν τα κοιταω στο EFT. συγκεκριμενα εχουν πολυ χαμηλα resistances σε σχεση με το drake.

εχετε να προτεινετε κατι επι του θεματος η τελικα δεν αξηζει το raven?

παιδια ολοκληρωνω πλεον το tech II setting για το drake μου και σε περιπου εναν μηνα σκεφτομαι αναβαθμιση σε raven.

το θεμα ειναι πως τα περισσοτερα settings που βρισκω για raven δεν με ικανοποιουν και ιδιαιτερα οταν τα κοιταω στο EFT. συγκεκριμενα εχουν πολυ χαμηλα resistances σε σχεση με το drake.

εχετε να προτεινετε κατι επι του θεματος η τελικα δεν αξηζει το raven?

Το raven είναι σκαφαρα!! βασικά είναι ψιλό cheat εν συγκρίσει με τα αλλα bs!!εγώ του χώνω (low)3 ballistic II,2 diagnosticII,(medium)shield boost ampliII,X-large shield boosterII,sensor boosterII με εναλλασσόμενα τα charges που παίρνει και ανάλογα το mission βάζο 1-2 active hardeners,όχι ivul fields!Επίσης έχω βάλει 2 rig για cap ρέτση και ένα rig για RoF.Όσον αφορά τα dronia βγάζω συνήθως 4 medium και 1 heavy η 5 medium για τα μικρά διαολάκια που κάνουν stab κλπ.στα high βάζω 4 cruise,2 torpedoes και 2 railgun 150mm(techII)

ελα man,με αυτα που ειπες μου μενει 1 med slot ελευθερο. το εχεις κενο?

τα rigs που εχεις βαλει ποια ειναι, το capacitor control circuit?

το invulnerability field γιατι δε σου αρεσει?

φιλε αυτο το cap αναρωτιεμαι πως το εχεις σταθεροποιησει, τι skills εχεις ανεβασει για το cap?

ελα man,με αυτα που ειπες μου μενει 1 med slot ελευθερο. το εχεις κενο?

τα rigs που εχεις βαλει ποια ειναι, το capacitor control circuit?

το invulnerability field γιατι δε σου αρεσει?

φιλε αυτο το cap αναρωτιεμαι πως το εχεις σταθεροποιησει, τι skills εχεις ανεβασει για το cap?

Πρέπει να έχω ένα cap rechII,ναι capacitor control cirquit λέγεται,το invul δεν μου αρέσει γιατί δίνει λίγο resist,ενώ αν πας σε mission που κάνουν therm/kin dmg πχ και βάλεις από ένα active techII hard επιτυγχάνεις μεγαλύτερο resist,θα πρέπει να ανεβάσεις όμως και τα αντίστοιχα compensation kills.Τα invul fields είναι περισσότερο για low lvl missions και ποπ που το dmg είναι all around.ama πας σε lvl4 missions θα δεις κάτι 2k dps :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...