predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 πως γινεται να χασεις κατι απο lag? εκτος απο κατι μικρο κοληματακια που κανει που και που δεν εχω δει κατι.Lag ειναι αυτο? επειδη το παιζω στο laptop μου εν αναμονη του pc μου νομιζα πως ειναι θεμα hardware...
Paliouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 μου την επεσαν πειρατες εφαγα κανα 2 και μετα laggare και εχασα.Εγινε λιγοπριν το downtime καταραμενο να ναι
Paliouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 σκαφος + εξοπλισμος = κοντα στα 5 milions insurance 1.7 milions ουτε για το σκαφος δεν φτανουν
Paliouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 για αρχη εκανα την μικρη δεν ειχα φραγγα πολλα για αυτο.Ρε συ chek που σε και παλιος καμια ελληνικη corp για αρχαριους ξερεις.Τσεκαρα την mythos αλλα μου φαινεται ειναι ολοι vets και δεν βλεπω να με βαζουν (οντας noobas)
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 No lag here..μόνο στο warping στην αρχή μέχρι να πάρει μπρος ο καρβουνιάρης μ..
ksaplostra Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι ειδαμε και το wow Που καθεσαι και κοιτας το χαρακτηρα να τρεχει με τις ωρες (αντε να πεταει αν εχεις Mount)! Αν ταξιδεύεις με αυτό pilot,κανε τον απεμπλοκή,κανε warp within 0 meters και θα δεις ότι τα 6j είναι tipota.an δε σε βιάζει αυτό που θες να αγοράσεις μπορείς να βάλεις buy order και να σου το φέρουν στο solar system η στο station
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αν δεν κάνω λάθος, το πρώτο Titan που έπεσε, δεν ήταν γιατί ο πιλότος του lag-αρε και δεν μπορούσε να ξανασυνδεθεί (το διαστημόπλοιο όμως ήταν ακόμα online);
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 To διαστημόπλοιο πάντα είναι online ακόμα και αν κάνεις το λάθος και κάνεις logout χωρίς να το έχεις βάλει σε κάποιο σταθμο.
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Αν ταξιδεύεις με αυτό pilot,κανε τον απεμπλοκή,κανε warp within 0 meters και θα δεις ότι τα 6j είναι tipota.an δε σε βιάζει αυτό που θες να αγοράσεις μπορείς να βάλεις buy order και να σου το φέρουν στο solar system η στο station ολε καλη φαση!στα locations που σου δινουνε πχ οι agents πως το κανεις αυτο?μονο set waypoint μου βγαζει... τελικα εχει courier λοιπον το παιχνιδι,lol!
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ναι το auto pilot κάνει δέκα χρόνια να σε παει η καλύτερη λύση είναι αυτή που λέει ο ksaplostra(nice name ). Oταν έπαιζα eve η corp τότε ήταν σε πολεμο με κάποια άλλη. Θυμάμαι μας περιμέναν απέξω από τους σταθμούς εμάς του noobades μόλις βγούμε για να μας την πέσουν
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 δε το βρισκω βρε παιδια αυτο που λετε, τι πρεπει να κανω? set destination και add waypoint εχει μονο... επισης δεν καταφερα να κανω place order, με το που παταω το κουμπι μου εμφανιζεται καρτελα με την ιδια τιμη που ειχε στο station που ηδη ειμαι με επιλογη για πληστηριασμο κλπ. για πειτε βρε παιδια τι πρεπει να κανω αναλυτικα πλζ!
Paliouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 παιδες εκανα join ενα corp που ειναι σε αλλη εθνικοτητα απο τη δικη μου νομιζω amarr τα παιδια ειναι ολα τα λεφτα.Παιζει ρολο θα εχω κανα σοβαρο προβλημα?
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 δε το βρισκω βρε παιδια αυτο που λετε, τι πρεπει να κανω?set destination και add waypoint εχει μονο... επισης δεν καταφερα να κανω place order, με το που παταω το κουμπι μου εμφανιζεται καρτελα με την ιδια τιμη που ειχε στο station που ηδη ειμαι με επιλογη για πληστηριασμο κλπ. για πειτε βρε παιδια τι πρεπει να κανω αναλυτικα πλζ! Ανοιξε το παράθυρο της αποστολής και κάνε δεξί κλικ στην τοποθεσία και δώσε set destination. Τώρα έξω από τον σταθμό θα σου έχει εμφανιστεί το next station το όνομα του δλδ. Κάνε δεξί κλικ κάπου και πήγαινε στα station βρες το όνομα που σε ενδιαφέρει και warp στο 0. [quote=Paliouras;2 225076]παιδες εκανα join ενα corp που ειναι σε αλλη εθνικοτητα απο τη δικη μου νομιζω amarr τα παιδια ειναι ολα τα λεφτα.Παιζει ρολο θα εχω κανα σοβαρο προβλημα? Δεν θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα να παίζεις ακόμα και quest με κάποια άλλη φυλή από τι είσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα