Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως γινεται να χασεις κατι απο lag? εκτος απο κατι μικρο κοληματακια που κανει που και που δεν εχω δει κατι.Lag ειναι αυτο? επειδη το παιζω στο laptop μου εν αναμονη του pc μου νομιζα πως ειναι θεμα hardware...

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αρχη εκανα την μικρη δεν ειχα φραγγα πολλα για αυτο.Ρε συ chek που σε και παλιος καμια ελληνικη corp για αρχαριους ξερεις.Τσεκαρα την mythos αλλα μου φαινεται ειναι ολοι vets και δεν βλεπω να με βαζουν (οντας noobas)

Δημοσ.
ναι ειδαμε και το wow Που καθεσαι και κοιτας το χαρακτηρα να τρεχει με τις ωρες (αντε να πεταει αν εχεις Mount)!:P

Αν ταξιδεύεις με αυτό pilot,κανε τον απεμπλοκή,κανε warp within 0 meters και θα δεις ότι τα 6j είναι tipota.an δε σε βιάζει αυτό που θες να αγοράσεις μπορείς να βάλεις buy order και να σου το φέρουν στο solar system η στο station :)

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, το πρώτο Titan που έπεσε, δεν ήταν γιατί ο πιλότος του lag-αρε και δεν μπορούσε να ξανασυνδεθεί (το διαστημόπλοιο όμως ήταν ακόμα online);

Δημοσ.

To διαστημόπλοιο πάντα είναι online ακόμα και αν κάνεις το λάθος και κάνεις logout χωρίς να το έχεις βάλει σε κάποιο σταθμο.

Δημοσ.
Αν ταξιδεύεις με αυτό pilot,κανε τον απεμπλοκή,κανε warp within 0 meters και θα δεις ότι τα 6j είναι tipota.an δε σε βιάζει αυτό που θες να αγοράσεις μπορείς να βάλεις buy order και να σου το φέρουν στο solar system η στο station :)

ολε καλη φαση!στα locations που σου δινουνε πχ οι agents πως το κανεις αυτο?μονο set waypoint μου βγαζει...

τελικα εχει courier λοιπον το παιχνιδι,lol!:P

Δημοσ.

Ναι το auto pilot κάνει δέκα χρόνια να σε παει η καλύτερη λύση είναι αυτή που λέει ο ksaplostra(nice name :P). Oταν έπαιζα eve η corp τότε ήταν σε πολεμο με κάποια άλλη. Θυμάμαι μας περιμέναν απέξω από τους σταθμούς εμάς του noobades μόλις βγούμε για να μας την πέσουν :D

Δημοσ.

δε το βρισκω βρε παιδια αυτο που λετε, τι πρεπει να κανω?

set destination και add waypoint εχει μονο...

επισης δεν καταφερα να κανω place order, με το που παταω το κουμπι μου εμφανιζεται καρτελα με την ιδια τιμη που ειχε στο station που ηδη ειμαι με επιλογη για πληστηριασμο κλπ.

για πειτε βρε παιδια τι πρεπει να κανω αναλυτικα πλζ!

Δημοσ.

παιδες εκανα join ενα corp που ειναι σε αλλη εθνικοτητα απο τη δικη μου νομιζω amarr τα παιδια ειναι ολα τα λεφτα.Παιζει ρολο θα εχω κανα σοβαρο προβλημα?

Δημοσ.
δε το βρισκω βρε παιδια αυτο που λετε, τι πρεπει να κανω?

set destination και add waypoint εχει μονο...

επισης δεν καταφερα να κανω place order, με το που παταω το κουμπι μου εμφανιζεται καρτελα με την ιδια τιμη που ειχε στο station που ηδη ειμαι με επιλογη για πληστηριασμο κλπ.

για πειτε βρε παιδια τι πρεπει να κανω αναλυτικα πλζ!

Ανοιξε το παράθυρο της αποστολής και κάνε δεξί κλικ στην τοποθεσία και δώσε set destination. Τώρα έξω από τον σταθμό θα σου έχει εμφανιστεί το next station το όνομα του δλδ. Κάνε δεξί κλικ κάπου και πήγαινε στα station βρες το όνομα που σε ενδιαφέρει και warp στο 0.

[quote=Paliouras;2

225076]παιδες εκανα join ενα corp που ειναι σε αλλη εθνικοτητα απο τη δικη μου νομιζω amarr τα παιδια ειναι ολα τα λεφτα.Παιζει ρολο θα εχω κανα σοβαρο προβλημα?

Δεν θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω ότι γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα να παίζεις ακόμα και quest με κάποια άλλη φυλή από τι είσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...