seithan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Ο Discord server των Redshift ισχύει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Τελικά το game είναι free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, Panoslam είπε Τελικά το game είναι free? Μεχρι ενος σημειου ναι, για καποια skills πρεπει να εχεις συνδρομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panoslam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, KNSM είπε Μεχρι ενος σημειου ναι, για καποια skills πρεπει να εχεις συνδρομη Μετά από τόσα χρόνια αξίζει να ασχοληθείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Panoslam είπε Μετά από τόσα χρόνια αξίζει να ασχοληθείς? Ειχα παιξει καμια τριετια λιγο. Τωρα το ξαναπιανω. Οτι εχει υλικο εχει, ο χρονος και η ορεξη του καθενος παιζουν ρολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 κανάς discord server να τα λέμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Παίζει κανένας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Tsino είπε Παίζει κανένας ? Όχι αλλά πουλάω τουμπανιασμένο χαρακτήρα, αλλιώς ψάχνω για παρέα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω φτιάξει έναν Alpha account.. Τώρα μαθαίνω. Αν θέλεις μπορούμε να παίζουμε ... Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2021 από Tsino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, Tsino said: Έχω φτιάξει έναν Alpha account.. Τώρα μαθαίνω. Αν θέλεις μπορούμε να παίζουμε ... Με τι θα ασχοληθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Just now, seithan said: Με τι θα ασχοληθείς; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ακόμα το ανακαλύπτω το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Just now, Tsino said: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ακόμα το ανακαλύπτω το παιχνίδι Ψηνω να το επανεγκαταστήσω. Θα σου στείλω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 20 minutes ago, seithan said: Ψηνω να το επανεγκαταστήσω. Θα σου στείλω πμ. ok τέλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 καλημερα ειμαι καινουργιος στο EVE θα ηθελα να ασχοληθω με το παιχνιδι και θα ασχοληθω με τον τομεα exploration το οποιο μου αρεσει φοβερα αν υπαρχει καποιος οποιος θελει να βοηθησει για την αρχη η καποιο καναλι ελληνικο στο discord... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Icarus academy για συμβουλές και November 17th discord server. Τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά. Επαιξα λιγο την άνοιξη αλλα δυστηχώς δεν έχω χρόνο. Που και που μπαίνω να ανεβάσω κανένα alpha skill αλλά μεχρι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα