chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Ελληνες μπορείτε να βρείτε εδώ http://www.mythos-eve.com/
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 καλα οι αποστασεις στο παιχνιδι ειναι τεραστιες. αν πρεπει να παω καπου ας πουμε 7 jumps μακρια προλαβαινω να ψησω καφε,να κανω μπανιο και ακομα θα πηγαινει. δε γινεται να παει πιο γρηγορα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Εσύ ήθελες διάστημα.
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι ειδαμε και το wow Που καθεσαι και κοιτας το χαρακτηρα να τρεχει με τις ωρες (αντε να πεταει αν εχεις Mount)!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δεν παίζω WoW, αλλά ξέρω τι εννοείς. Ε, σε κάθε MMO, εκτός από αυτά που έχουν teleport σε μέρη που έχεις επισκεφτεί, όταν πας από εδώ - εκεί, τότε έχεις περπάτημα/πέταγμα για κάμποση ώρα.
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 λογικο μου ακουγεται αφου ετσι σου τρωνε χρονο για το τιποτα και αργεις περισσοτερο πληρωνοντας...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Στο EvE με τον τρόπο που παίρνεις τα skills όμως, είτε πας γρήγορα, είτε όχι, το ίδιο κάνει.
Paliouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ναι αυτο με τα skill ειναι πολυ σπασιμο.ειμαι τωρα μια μερα και περιμενω να τελειωσει για να αλλαξω σκαφος και ειναι και αρχη.Βλεπω για μεγαλα σκαφη τα skills τους θελουν κατι μηνες train
cmi30 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά παίζω EVE εδώ και περίπου ένα μήνα και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ.... Αν και εχθές το corp μου μετακόμισε σε low sec περιοχή και μάλλον θα πρέπει να ψάξω για καινούργιο corp.... Το παιχνίδι έχει ΠΟΛΥ ψάξιμο και δεν είναι για μικρά παιδιά (πράγμα που για μένα είναι σημαντικό!)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Εγώ συνεχίζω να λέω ότι το συγκεκριμένο σου ρουφάει την ψυχή (με την καλή έννοια, αλλά επειδή θα κόλλαγα για καλά, έπαιξα μόνο το trial).
Mithrantir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Παιδιά παίζω EVE εδώ και περίπου ένα μήνα και πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ.... Αν και εχθές το corp μου μετακόμισε σε low sec περιοχή και μάλλον θα πρέπει να ψάξω για καινούργιο corp.... Το παιχνίδι έχει ΠΟΛΥ ψάξιμο και δεν είναι για μικρά παιδιά (πράγμα που για μένα είναι σημαντικό!) Να μην αλλάξεις corp. Τώρα που είσαι νέος καλό θα είναι να συνηθίσεις να είσαι προσεκτικός και πως να κινείσαι σε low-sec. Οι απώλειες που μπορεί να έχεις τώρα είναι πολύ μικρές συγκριτικά με αυτές που θα έχεις στο μέλλον (και θα πονάνε λιγότερο). Μια φιλική συμβουλή
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Για τους καινούργιους. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζετε περιοχές συνέχεια. Βρείτε έναν σταθμό που σας δίνει καλά quest και λιώστε τα εκεί. Μετά όταν φτιάξετε κάποιο καλό σκάφος μπορείτε να μετακομίσετε στις μη ελεγχόμενες και επικύνδηνες περιοχές που εκεί είναι το επίκεντρο του παιχνιδιού. Για τα quest να προσέχετε να τα τελειώνετε όλα και αν κάποιο βλέπετε ότι δεν θα μπορέσετε να το τελείωσετε απλά μην το πέρνετε γιατί θα σας χαλάσει η φήμη με συγκεκριμένους agent και οργανισμούς. Τέλος το eve online δεν είναι ακριβώς game αλλά εξομοιωτής ζωής
predator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 αυτο προσπαθω να κανω chek,αλλα δυστυχως τα skills και parts για το σκαφος μου ειναι πολυ πιο φτηνα μακρκια απο αυτον τον σταθμο οποτε αναγκαζομαι να πηγαινω και να τα αγοραζω απο εκει. δυστυχως δεν εχει courier service το eve!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 δυστυχως δεν εχει courier service το eve! Κι αν είχε, θα ήταν σαν τα ΕΛΤΑ.
Paliouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ρε παιδια εχετε καθολου lag?Χτες εξαιτιας του lag εχασα το πρωτο μου cruiser και εμεινα αφραγγος.Αντε παλι mining να βγαλω κανα φραγγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα