Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το trial είναι για 14 μέρες. Οποιος θέλει του στέλνω πρόσκληση και θα έχει trial για 21 μέρες. Καλό είναι να βρεις corp από νωρίς διαφορετικά θα πελαγώσεις. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέο expansion για το eve online σήμερα με ονομασία Rubicon

http://www.eveonline.com/rubicon/features/

Και εδώ το trailer του

για όποιον απαγοητευτικε από το x rebirth μπορεί να μπει στο eve και να παίξει ένα άψογο game μέχρι να διορθώσουν τα bug του xrebirth

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνιδι για ηλικιες 25+ ειναι επος. Ιδιως αν εισαι φαν του διαστηματος.

Για να το απολαυσεις ομως χρειαζεται να αφιερωνεις πολυ χρονο, κατι που δεν υπαρχει ευκολα στις ηλικιες 25+.

Επισης οι πολλαπλοι λογαριασμοι και η ελλειψη καποιου περιορισμου ωστε να μην εχεις πολλες "ειδικοτητες" επηρεαζαν το κατα αλλα τελειο συστημα οικονομιας.

Δημοσ.

Όταν έσκασε το μπαμ των MMORPG, με το Everquest 2 κυρίως, σκέφτηκα πως αν έμπλεκα με αυτή την ιστορία θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή μου και το να ασχολούμαι ψυχαναγκαστικά με ΕΝΑ και μοναδικό πράγμα. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κανένα MMORPG (οι 2 ώρες WoW και η 1 ώρα Lineage 2 δεν πιάνονται :P), και για πρακτικούς λόγους αλλά κυρίως λόγω του παραπάνω, συν του ότι τα περισσότερα δεν είχαν RP όπως το εννοώ εγώ και μου αρέσει στα single player.

That said, όποτε διαβάζω νέα για το EVE απλά μένω με το στόμα ανοιχτό και σκέφτομαι πόσο τέλειο παιχνίδι είναι και πόσο θα ήθελα να είμαι μέρος του κόσμου του. Πραγματικά ζηλεύω όλους αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω της ίδιας της φύσης του παιχνιδιού δεν είναι παιδάκια (τα παιδάκια δεν το αντέχουν), έχουν στήσει όλο αυτό το απίστευτα περίπλοκο περιεχόμενο από μόνοι τους, γράφουν μόνοι τους την ιστορία του κόσμου τους, και αφιερώσει μια τεράστια ποσότητα χρόνου και κόπου.

Hats off, απλά.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

σκέφτηκα πως αν έμπλεκα με αυτή την ιστορία θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή μου και το να ασχολούμαι ψυχαναγκαστικά με ΕΝΑ και μοναδικό πράγμα. 

Έχω παίξει πολλά ΜΜΟ, αλλά το EvE θέλει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί του και αυτός είναι ο λόγος που μόνο trials το έχω παίξει.

Αλλιώς θα είχα χαθεί μέσα του. :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...