Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι αλλαγές έχουν γίνει ακριβώς στο gameplay αλλά και στα γραφικά?Πρίν ητανε τα πάντα τελείως στατικά αν και τα γραφικά του δεν μπορούσες να πεις ότι ήτανε άσχημα.

Δημοσ.

Το gameplay δεν έχει αλλάξει με το τελευταίο patch. Μόνο κάποια καλά ειδικευμένα σκάφη έβαλαν. Τα γραφικά όμως τον σκαφών καμμία σχέση. (Αναμένουμε την επόμενη αναβάθμιση γραφικών των όπλων, σταθμών, POS, πλανητών κλπ σύντομα)

Πριν το trinity, ήταν DX8 από την εποχή που έγραψαν το παιχνίδι (2002). Τώρα είναι DX9c με SM 3.0. Διαφορά;

Δείτε τις δύο παρακάτω screenshots.

http://dl.eve-files.com/media/corp/Apoll/Wolf_DX8.PNG

http://dl.eve-files.com/media/corp/Apoll/Wolf_DX9c.PNG

PS Για όσους έχουν πρόβλημα με τις κάρτες γραφικών και επιδόσεις, η DX8 έκδοση θα υποστηρίζεται κανονικά.

Δημοσ.

Ναι αpoll,έτσι ήταν.Τλκ με pay pal πλήρωσα,κάπου 22.56? κ ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός αμέσως.

Τ νεα γραφικά ωραία είναι,αν κ θέλω κάπως καλό μηχάνημα,τ ευχαριστιέσαι,δν κολάει.Κ το σκαφάκι φαίνεται πιο ωραίο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Να ρωτήσω κτ βρε παιδιά,πάω να πληρώσω συνδρομή να αρχίσω τ παιχνίδι,με τν πιστωτική της μαμάς μ,αλλά μ βγάζει συνέχεια ότι δν εγκρίθηκε.Τί γίνεται;Υπόλοιπο υπάρχει ένα σορό απ ότι ξέρω,γιατί δν τν δέχεται;;Είναι μια mastercard της millennium..αν αυτό βοηθάει κάπως..

Προσωπικά χρησιμοποιώ "ανέκαθεν" την αγορά Game Time Card (GTC) μέσα από εξουσιοδοτημένους resellers, χρησιμοποιοώντας το Paypal.

Δοκίμασε το http://www.shatteredcrystal.com που εμπορεύεται GTCs για όλα τα MMPOGs.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έλαβα αυτό το email από τ eve χτες:

Το EVE Online στα μαγαζιά!

Greetings Gamers!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι πλέον το EVE Online - αγαπημένο παιχνίδι όλων των die hard MMOάδων - θα είναι διαθέσιμο και στα ράφια των Ελληνικών καταστημάτων σε κανονικό κουτί. Aναζητήστε λοιπόν το αγαπημένο σας MMO σε οποιοδήποτε κατάστημα με games και αγοράστε time cards ή την συλλεκτική συσκευασία που περιέχει:

• DVD με Classic και Trinity client (classic ή premium graphics).
  • Συνολικά 60 ημέρες παιχνιδιού (30 με το παιχνίδι και 30 με timecard-δώρο)
  • Πλήρες manual
  • Audio CD με το περίφημο Soundtrack της έκδοσης Trinity.

Η διάθεση γίνεται από την εταιρεία Μπήκον ΑΕ- για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2106595630 και [email protected].

Οπότε, όλοι οι πιστοί citizens του πιο δημοφιλούς sci-fi MMO ετοιμαστείτε για την υποδοχή νέων citizen, miners, bounty hounters, κλπ σε μια κλίμακα που δεν έχει ξαναδεί η ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού! Αν σκέφτεστε να επεκτείνετε τις συμμαχίες σας και να αρχίσετε να διαδραματίζετε πιο καίριο ρόλο στον φανταστικό κόσμου του EVE- now is the time!

Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και το EVE Online Greek forum, με νέα και εξελίξεις από όλο τον κόσμο του παιχνιδιού και όλες τις corporation και alliances με Ελληνες παίκτες- περιμένουμε τις προτάσεις και την ενεργή συμμετοχή σας για αυτό το project στο [email protected].

Δημοσ.

Και εγώ το έλαβα το email και σίγουρα θα την πάρω την retail έκδοση αν και δύσκολο να παίξω σοβαρά. Το game θέλει τρελό κάψιμο για να το μάθεις αλλά είναι από τα πιο ολοκληρωμένα mmorpg που έχω παίξει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μου εστειλαν ενα email που μου δινουν αλλες 14 μερες δωρεαν.Ειναι κανας ελληνας μεσα ακομα γιατι μονος δε λεει πολλα

Δημοσ.

οπ φιλε αυτο με ενδιαφερει και μενα!

πως τις τσιμπησες της τσαμπα μερες?

εγω ειμαι με nick predatorGR μεσα, αν θες βρες με, αλλα μολις σημερα ξεκινησα!

Δημοσ.
οπ φιλε αυτο με ενδιαφερει και μενα!

πως τις τσιμπησες της τσαμπα μερες?

εγω ειμαι με nick predatorGR μεσα, αν θες βρες με, αλλα μολις σημερα ξεκινησα!

Ημουν παλιος συνδρομητης και ειχα καιρο να μπω και τωρα που βγηκε το expantion μου τις εδωσαν για να δω τι καινουργιο παιζει.Αυτα εργραφε το email τωρα αν παιζει τιποτα αλλο δεν ξερω.Και γω σημερα ξεκινησα υστερα απο διακοπη 2 χρονων (στρατος).Nick Mufas θα σε κανω add buddies. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...