Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αν δεις το βίντεο μέχρι τέλους, ξανάπεσε. Απ' ότι φαίνεται είναι της μόδας αυτές οι πτήσεις, αφού και για το Mass Effect 3 είχαν κάνει με παιχνίδι μέσα.
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 αυτό του garriot γυρνάει ακόμα ενώ το tabula rasa έχει κλεισει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τι έχει κλείσει, το άφησαν στην μοίρα του;
chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 22 Μαίου το νέο expansion για άλλη μια φορά reactive το account να δούμε και τι κάνουν τα εργοστάσια που έχω στήσει... Περισσότερα για το τι φέρνει το expansion εδώ http://www.eveonline.com/inferno?utm_source=newsletter76&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter76&sp_rid=MjgxNTg2NzY5MQS2&sp_mid=39218138
mchls Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Eve Online: Inferno update is out today In case you couldn’t tell from the gratuitous, missile-tastic ad banners all over the place (unless you’re running adblock), Eve’s next expansion is called INFERNO and it will contain MISSILES that will let you SET THE UNIVERSE ON FIRE. It also comes with a bunch of less explosive but equally useful updates like a revamped war declaration system, graphical updates to many vessels, more detailed kill reports, factional warfare and a mercenary marketplace. This is the 17th update CCP have made to Eve at no additional cost to subscribers, and it’s out today. You can find a full overview on the Inferno expansion site. If you’d like to dip in and see the new updates first hand without subscribing, there’s a 14 day free trial available.
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 και το trailer για το expansion http://www.youtube.com/watch?v=bqAGSN7ev0k και φυσικά για άλλη μια φορά reactive το account μου
mchls Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 EVE Online to use Ukash as alternative in-game currency option
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Internet Spaceships Are Serious Business Eve players aren’t missing out on real life. Eve is a part of their real life. Eve is so different from every other example of the form that I’m not even sure it’s accurate to call it a video game any more. CCP has created something completely new – and if Dust 514 succeeds, they’ll have rewritten the rulebook yet again.
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Πλέον ειμαι και επίσημα μέλος των Mythos δλδ recruit για την ακρίβεια http://www.mythos-eve.com/ οι mythos είναι καθαρά ένα pvp corporation που παίζει στο νότο του παιχνιού και είναι και μέλος του hellas alliance. Χθές βράδι ταξίδεψα και για πρώτη φορά στο 0.0. Μιλάμε τόσο καιρό που παίζει σε high sec πρέπει να έχω χάσει το 80% του παιχνιδιού. Στην κυριολεξία άλλος κόσμος εκεί πέρα. Bubble που καραδοκούσαν σε κάθε πύλη να σε τραβήξουν μέσα και να σε σκοτώσουν, bubble για jump από το ally και γενικά μια περιπέτεια σε κάθε βήμα για να βρεθείς εκεί. Τωρα έχω φτιάξει έναν κλώνο κοντά στο σύστημα τους και με τον κανονικό χαρακτήρα μου συνεχίζω να παίζω σε high sec μέχρι φυσικά να βγάλουν οι mythos ένα fleet που μπορώ να ακολουθήσω και να κάνω jump στον κλώνο μου για να βρεθώ αυτόματα στο σύστημα τους. Ο επόμενος στόχος είναι να πετάξω ένα oracle που αν μάθω τα skill μου έχουν υποσχεθεί να μου το κάνουν δώρο
Apoll Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Από πότε οι carebears του βορρά, έγιναν pvpers το νότου;
Theostaltos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παιδιά, ποια κατηγορία πρέπει να ανεβάσει στο μαξιμουμ ένας νέος παίχτης; Δηλαδή ποια skills;
Plug Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Παιδιά, ποια κατηγορία πρέπει να ανεβάσει στο μαξιμουμ ένας νέος παίχτης; Δηλαδή ποια skills; τι θες να κανεις;
michsof Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=119581 !!!
Theostaltos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 τι θες να κανεις; Θέλω να ξεκινήσω με mining και μετά να κάνω κι άλλο mining Πριν κάποια χρόνια είχε τα training skills και ήταν όλα εκεί... Τώρα έχει αλλάξει νομίζω... Οπότε δε ξέρω τι να πρωτοκάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα