Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεις το βίντεο μέχρι τέλους, ξανάπεσε.

Απ' ότι φαίνεται είναι της μόδας αυτές οι πτήσεις, αφού και για το Mass Effect 3 είχαν κάνει με παιχνίδι μέσα.

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

22 Μαίου το νέο expansion για άλλη μια φορά reactive το account να δούμε και τι κάνουν τα εργοστάσια που έχω στήσει... Περισσότερα για το τι φέρνει το expansion εδώ

http://www.eveonline.com/inferno?utm_source=newsletter76&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter76&sp_rid=MjgxNTg2NzY5MQS2&sp_mid=39218138

Δημοσ.

Eve Online: Inferno update is out today

In case you couldn’t tell from the gratuitous, missile-tastic ad banners all over the place (unless you’re running adblock), Eve’s next expansion is called INFERNO and it will contain MISSILES that will let you SET THE UNIVERSE ON FIRE. It also comes with a bunch of less explosive but equally useful updates like a revamped war declaration system, graphical updates to many vessels, more detailed kill reports, factional warfare and a mercenary marketplace.

This is the 17th update CCP have made to Eve at no additional cost to subscribers, and it’s out today. You can find a full overview on the Inferno expansion site. If you’d like to dip in and see the new updates first hand without subscribing, there’s a 14 day free trial available.

• Moderators
Δημοσ.

Internet Spaceships Are Serious Business

Eve players aren’t missing out on real life. Eve is a part of their real life. Eve is so different from every other example of the form that I’m not even sure it’s accurate to call it a video game any more. CCP has created something completely new – and if Dust 514 succeeds, they’ll have rewritten the rulebook yet again.
Δημοσ.

Πλέον ειμαι και επίσημα μέλος των Mythos δλδ recruit για την ακρίβεια :)

http://www.mythos-eve.com/

οι mythos είναι καθαρά ένα pvp corporation που παίζει στο νότο του παιχνιού και είναι και μέλος του hellas alliance.

Χθές βράδι ταξίδεψα και για πρώτη φορά στο 0.0. Μιλάμε τόσο καιρό που παίζει σε high sec πρέπει να έχω χάσει το 80% του παιχνιδιού. Στην κυριολεξία άλλος κόσμος εκεί πέρα.

Bubble που καραδοκούσαν σε κάθε πύλη να σε τραβήξουν μέσα και να σε σκοτώσουν, bubble για jump από το ally και γενικά μια περιπέτεια σε κάθε βήμα για να βρεθείς εκεί.

Τωρα έχω φτιάξει έναν κλώνο κοντά στο σύστημα τους και με τον κανονικό χαρακτήρα μου συνεχίζω να παίζω σε high sec μέχρι φυσικά να βγάλουν οι mythos ένα fleet που μπορώ να ακολουθήσω και να κάνω jump στον κλώνο μου για να βρεθώ αυτόματα στο σύστημα τους.

Ο επόμενος στόχος είναι να πετάξω ένα oracle που αν μάθω τα skill μου έχουν υποσχεθεί να μου το κάνουν δώρο :)

204524

Δημοσ.

Παιδιά, ποια κατηγορία πρέπει να ανεβάσει στο μαξιμουμ ένας νέος παίχτης; Δηλαδή ποια skills;

τι θες να κανεις;

Δημοσ.

τι θες να κανεις;

Θέλω να ξεκινήσω με mining και μετά να κάνω κι άλλο mining :)

Πριν κάποια χρόνια είχε τα training skills και ήταν όλα εκεί...

Τώρα έχει αλλάξει νομίζω...

Οπότε δε ξέρω τι να πρωτοκάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...