Apoll Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ποτέ δεν είχα 9 χρόνια πρόβλημα με το EVE. Και χτες μάλιστα στο έβαλα το νέο laptop και παίζει άψογα.
dexter 4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 εγω γτ εχω προβλημα ρε παιδια???? τωρα δοκιμαζω να το κανω instal σε αλλο directory και οχι στο C:program(x86)..... και παλι τιποτα δεν παιζει!!!!! εχω παιξει wow-aion-call of duty(ολα)-league of legents-pro- και πολλα ακομα χωρις προβληματα και ειναι το μοναδικο που δεν παιζει!!
gio@ Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 δοκιμασες δεξι κλικ και αλλαγη συμβατοτητας σε win xp? και στο Launcher.exe και το game.exe αν εχει 2 δεν θυμαμαι επισης εχεις εγκαταστησει οτι παραπανω ζηταει? java,dx κλπ
dexter 4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 εκανα και αυτα που μου ειπες και παλι τπτ.... το εβαλα σε να desktop που εχω και παιζει κανονικα, στο laptop ομος τπτ.. το ιδιο προβλημα στο desktop τρεχω windows7 32bit
gio@ Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 για δοκιμασε και αυτο πηγαινε στο φακελο του EVE, διαγραψε το "launcher" φακελο,κανε επανεκκινηση και τρεξε το "repair.exe".
dexter 4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 φιλε εκανα αυτο που ειπες , να το σβησω να κανω εππανεκινιση και να τρεξω το repair, αλλα τωρα κανει fail οταν το τρεχω!!!
dexter 4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 αυτο μονο repair failed και εχει μονο μια επειλογη "close"...
gio@ Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 ελεος και το repair fail για κατεβασε αυτο http://cdn1.eveonline.com/client_repair/324/repair.exe και βαλτο στο eve φακελο και τρεχτο αν κανει παλι fail τοτε θελει ξανακατεβασμα(για εισαι σιγουρος)/εγκατασταση το eve κοιτα μηπως θελει κανα Port edit:θελει tcp 26000 ανοιχτο ενας αλλος ελεγε οτι κατεβαζε το eve μετα απο καθε patch και δεν ετρεχε το Launcher
dexter 4 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 θα δοκιμασω και αυτο αν δεν γινει τοτε το παραταω, με κουρασε!!! σας ευχαρηστω πολυ ολους σας!!!
mchls Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 EVE Online: Inferno (Free Expansion) Launches on May 22th
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 EVE online devs launch replica capsule into real-life stratosphere http://www.youtube.com/watch?v=T5VicNzqsQA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μπορείς να λες ότι πήγες στην στρατόσφαιρα. (κατά κάποιο τρόπο)
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 αν και από τι διάβασα θα ξαναπέσει στην γή. Πάντως έχω πάει και στο διάστημα άλλη μια φορά και σε αυτή την περίπτωση έχει παραμείνει το όνομα μου σε τροχία. Με τον Garriot του tabula rasa που όταν πήγε στο διάστημα πήρε όλα τα ονόματα των συνδρομητων του παιχνιδιού τα έβαλε σε κάψουλα και τα έστειλε εκεί πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα