Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν είχα 9 χρόνια πρόβλημα με το EVE.

Και χτες μάλιστα στο έβαλα το νέο laptop και παίζει άψογα.

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω γτ εχω προβλημα ρε παιδια???? τωρα δοκιμαζω να το κανω instal σε αλλο directory και οχι στο C:program(x86).....

και παλι τιποτα δεν παιζει!!!!!

εχω παιξει wow-aion-call of duty(ολα)-league of legents-pro- και πολλα ακομα χωρις προβληματα και ειναι το μοναδικο που δεν παιζει!!

Δημοσ.

δοκιμασες δεξι κλικ και αλλαγη συμβατοτητας σε win xp?

και στο Launcher.exe και το game.exe αν εχει 2 δεν θυμαμαι

επισης εχεις εγκαταστησει οτι παραπανω ζηταει? java,dx κλπ

Δημοσ.

εκανα και αυτα που μου ειπες και παλι τπτ.... το εβαλα σε να desktop που εχω και παιζει κανονικα, στο laptop ομος τπτ..

το ιδιο προβλημα

στο desktop τρεχω windows7 32bit

Δημοσ.

για δοκιμασε και αυτο

πηγαινε στο φακελο του EVE, διαγραψε το "launcher" φακελο,κανε επανεκκινηση και τρεξε το "repair.exe".

Δημοσ.

φιλε εκανα αυτο που ειπες , να το σβησω να κανω εππανεκινιση και να τρεξω το repair, αλλα τωρα κανει fail οταν το τρεχω!!!

Δημοσ.

ελεος και το repair fail

για κατεβασε αυτο

http://cdn1.eveonline.com/client_repair/324/repair.exe

και βαλτο στο eve φακελο και τρεχτο

αν κανει παλι fail τοτε θελει ξανακατεβασμα(για εισαι σιγουρος)/εγκατασταση το eve

κοιτα μηπως θελει κανα Port

edit:θελει tcp 26000 ανοιχτο

ενας αλλος ελεγε οτι κατεβαζε το eve μετα απο καθε patch και δεν ετρεχε το Launcher

Δημοσ.

θα δοκιμασω και αυτο αν δεν γινει τοτε το παραταω, με κουρασε!!! σας ευχαρηστω πολυ ολους σας!!!

Δημοσ.

αν και από τι διάβασα θα ξαναπέσει στην γή. Πάντως έχω πάει και στο διάστημα άλλη μια φορά και σε αυτή την περίπτωση έχει παραμείνει το όνομα μου σε τροχία. Με τον Garriot του tabula rasa που όταν πήγε στο διάστημα πήρε όλα τα ονόματα των συνδρομητων του παιχνιδιού τα έβαλε σε κάψουλα και τα έστειλε εκεί πάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...