Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να μειώσετε τον χρόνο εκμάθησης των skill υπάρχουν κάποια βασικά skill που πρέπει πρώτα να μάθεις. Βασικά στο game πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε κάποιον μεντορα που θα σας καθοδηγήσει το τι θα κάνετε γιατί αλλιώς είναι δύσκολο όχι μόνο να προσαρμοστείς αλλά και να παλέψεις με αυτή την hardcorilla.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να μειώσετε τον χρόνο εκμάθησης των skill υπάρχουν κάποια βασικά skill που πρέπει πρώτα να μάθεις. Βασικά στο game πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσετε κάποιον μεντορα που θα σας καθοδηγήσει το τι θα κάνετε γιατί αλλιώς είναι δύσκολο όχι μόνο να προσαρμοστείς αλλά και να παλέψεις με αυτή την hardcorilla.

Αν μιλάς για τα learning skills αυτά έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό. Όσο για τον μέντορα έχεις δίκιο. Το παιχνίδι είναι χαοτικό και χωρίς καθοδήγηση απογοητεύεσαι εύκολα.

i am back!!!

Όνομα χαρακτήρα: Dafnee

πρόβλημα με το update του client

The update was downloaded but it failed verification indicating that the file is corrupt. Would you like to download the file again?

You will not be able to enter the game until you download the update.

και βρήκα το logfile

Traceback (most recent call last):

File "repair.py", line 303, in <module>

File "updateSelf.pyc", line 96, in UpdateSelf_nt

File "tempfile.pyc", line 293, in mkstemp

File "tempfile.pyc", line 228, in _mkstemp_inner

OSError: [Errno 13] Permission denied: 'C:\\Program Files (x86)\\CCP\\EVE\\repair.exe_n1zlsw'

Ξανακατεβάζω το παιχνίδι..μιας και το repair ούτε αυτό δούλεψε..

Βρήκα ένα παιδί μέσα από το hellas κανάλι,που ξεκίνησε χτες και αυτός..και μου πρότεινε τους greek connection .Μου είπε ότι είναι για νέους παίχτες.

Τί πρέπει να προσέξω;

τπτ μόνο να βρεις ένα corp που είναι ενεργό δλδ να βρίσκεις κόσμος ανα πάσα στιγμή ingame για να σε βοηθάει.

done βρήκα τους greek connection. Δέχονται νέα μέλη και τα βοηθούν να σταθούν στο παιχνίδι,μέχρι ένα σημείο και από κει και πέρα τα αφήνουν ελεύθερα.^_^

Τελικά σε όλα τα sandbox game υπάρχουν τέτοια clan. Και στο darkfall υπήρχε ένα ανάλογο clan που δεχόταν μόνο νέα μέλη και όταν στεκόσουν στα πόδια σου σε διώχνανε, Ηταν και το μόνο clan που δεν τους την έπεφτε κανείς στην πόλη τους.

@xtrmsnpr δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα κάνω upgrade το account και εξηγώ γιατί.

Όταν ξεκίνησα είχα στόχο να φτιάξω πρώτα ένα PvE χαρακτήρα που θα στήριζε οικονομικά τον δεύτερο χαρακτήρα μου που θα ήταν καθαρά PvP. Στόχος μου οι R&D Agents.

Μετά τα Tutorial & Epic Arc missions, άρχισα να κάνω security αποστολές με agents μιας corporation που είχε καλούς R&D Agents, με σκοπό να ανεβάσω τα standings μου (είχα ήδη πάει το Social lev. 5 Connections & Negotiations 4, Science 5, Laboratory Operation 3) και λέω καλά πάμε. Αμ δε!

Ξεκινώντας τις Security missions lev. 2 με το T1 Rifteraki μου, άρχισα να ψιλοζορίζομαι. Λέω εντάξει κανένα πρόβλημα. Θα πηδήξω... το Rupture και θα πάω για Ηurricane.

Βρήκα κάποια fit, τα συνέκρινα, τα περνάω στο EveHQ και εδώ ακριβώς παθαίνω το εγκεφαλικό! :wacko:

Θέλω 46 ημέρες skill training για να πετάξω το συγκεκριμένο σκάφος! :blink:

Βρίσκομαι προ διλλήματος.

20120325140548.png

Άσε που το Rifter είναι ίσως το πιο μουράτο σκάφος στο παιχνίδι και λυπάμαι που θα το αποχωριστώ. :wub:

Πάντως εάν το αποφασίσεις εγώ είμαι Minmatar και είμαι στο Essence. :)

Cruiser πετας με μια βδομαδα training ,δεν χρειαζεσαι τα tech II που πιθανος θα ειδες καπου και που για να τα κανεις fit θες εβδομαδες training(και κοστιζουν πανακριβα).Για οτι tech II υπαρχει και απλη version.

@Darky, έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες και μάλλον προς τα εκεί θα πάω.

Ήδη έχω αποφασίσει να κάνω upgrade το trial account μου μετά το Πάσχα και θα κοιτάξω να βρω και corporation.

Δεν είναι εύκολο να παρατήσεις ένα παιχνίδι με τέτοιο βάθος, με τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα να κάνεις αλλά και με 35000+ κόσμο online και 3000+ άτομα στο rookie channel τις καθημερινές! :D

οι greek cone ειναι το corp μας που εχουμε στο high sec για νεα μελη κατι σαν ακαδημια μπαινουν εκει για εκπαιδευση.πιο ειναι το ονομα σου?

οι parental control ειναι enemy αλλα θα το ξερεις αυτο εφοσον μπηκες conne.

ΥΓ : Chek2Fire που εισε εσυ φιλε μου, μη μου πεις ακομα κανεις βολτες στο high sex?

οι greek cone ειναι το corp μας που εχουμε στο high sec για νεα μελη κατι σαν ακαδημια μπαινουν εκει για εκπαιδευση.πιο ειναι το ονομα σου?

ΥΓ : Chek2Fire που εισε εσυ φιλε μου, μη μου πεις ακομα κανεις βολτες στο high sex?

είμαι η dafnee :-D

Θα μπω απόψε πάλι..

Κάνω διάλειμα με star wars online μέχρι να βγει το επόμενο expansion :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...