mchls Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 EVE Online SM council chairman intending to resign over suicidal remarks at Fanfest
petreus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Είμαι νέος παίκτης στο EVE (2.000.000 SP) και ψάχνω ελληνικό corp να συμετάσχω. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.
Cabir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 μπες στο καναλι hellas στο game βασικα δεν ξερω αν ειναι η ελληνικη συμαχεια η απλα το ελληνικο καναλι αλλα εκει θα βρεις αρκετες corp
Cabir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 EVE Online SM council chairman intending to resign over suicidal remarks at Fanfest Βασικα εφαγε 30 μερες ban οπως λεει εδω Link θα ριξουνε την Jita σε ενα μηνα απο τωρα, πλακα θα εχει θα ειμαι εκει να βλεπω παντως
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 EVE: Online Looks Amazing In DX11 μεγαλύτερα fonts έβαλαν;Γιατί σε 1080p τα γράμματα ήταν ψείρες,ότι και αν έβαζες!
akar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 μεγαλύτερα fonts έβαλαν;Γιατί σε 1080p τα γράμματα ήταν ψείρες,ότι και αν έβαζες! Στο trial account που έχω φτιάξει εδώ και καμιά δεκαριά μέρες, βρήκα ένα drop menou, που μπορείς να ορίσεις όποιο μέγεθος θέλεις. Εγώ παίζω σε 1920 χ 1080 και το έχω βάλει στο 125% του default. Δες το overview δεξιά.
mchls Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 EVE Online creative director on microtransactions: “I personally think we shouldn’t be doing it in the near future”
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Στο trial account που έχω φτιάξει εδώ και καμιά δεκαριά μέρες, βρήκα ένα drop menou, που μπορείς να ορίσεις όποιο μέγεθος θέλεις. Εγώ παίζω σε 1920 χ 1080 και το έχω βάλει στο 125% του default. Δες το overview δεξιά. Ωραιά γιατί είχα ένα θέμα..με την 1080..δεν έβλεπα τίποτα..Λέω να σου έρθω να πετάμε μαζί..Μην νομίζεις..5χρόνια τώρα...ακόμα στα tutorials είμαι ..Γιατί ποτέ μου δεν βρήκα να είμαι σε ομάδα..πέρυσι τα παιδιά από το #hellas με βοήθησαν,αλλά δεν ανανέωσα το 3μηνο που πήρα..Και τώρα λέω να γυρίσω..Το ψήνεις ; Η mythos δεν με πήρανε,και μετά βρήκα μια άλλη μόνο που έχασα επαφή!
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 βρες τους blue angel ελληνική clan πολύ καλά παιδιά και θα σε βοηθήσουν σίγουρα ακόμα και να μάθεις να κάνεις pvp. Ρήξε μια ερώτηση στο hellas σίγουρα θα είναι κάποιος από αυτούς εκεί online.
asxeto4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Προς κάθε ενδιαφερόμενο. Είμαστε μια καθαρά ελληνική corporation η Parental Control. Έγινα μέλος της πριν λίγο καιρό. Οι παλιοί έχουν όρεξη να σου μάθουν τα πάντα. Αλληλοβοηθάμε ο ένας τον άλλο στα missions και κάνουμε δοκιμαστικές πτήσεις στο 0.0 για να μυηθούμε στο PVP... Η corp μου έχει βρει τρόπο ώστε μετά από 1-2 μήνες ενασχόλησης να αρχίζεις να βγάζεις ΠΟΛΛΑ ISK, ώστε να πληρώνεις άνετα την συνδρομή σου με PLEX και να έχεις μερικά δισεκατομμύρια (δεν υπερβάλλω) για να χαλάς σε PVP. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει αίτηση ή να με βρει ingame με το όνομα: The Cook Asanari. Fly Safe. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2012 από asxeto4
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Καλώς παιδιά,σας ευχαριστώ..Θα με δείτε ίσως απόψε μέσα κατά τις 11 μάλλον μπορεί και απόγευμα.
akar Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 @xtrmsnpr δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν θα κάνω upgrade το account και εξηγώ γιατί. Όταν ξεκίνησα είχα στόχο να φτιάξω πρώτα ένα PvE χαρακτήρα που θα στήριζε οικονομικά τον δεύτερο χαρακτήρα μου που θα ήταν καθαρά PvP. Στόχος μου οι R&D Agents. Μετά τα Tutorial & Epic Arc missions, άρχισα να κάνω security αποστολές με agents μιας corporation που είχε καλούς R&D Agents, με σκοπό να ανεβάσω τα standings μου (είχα ήδη πάει το Social lev. 5 Connections & Negotiations 4, Science 5, Laboratory Operation 3) και λέω καλά πάμε. Αμ δε! Ξεκινώντας τις Security missions lev. 2 με το T1 Rifteraki μου, άρχισα να ψιλοζορίζομαι. Λέω εντάξει κανένα πρόβλημα. Θα πηδήξω... το Rupture και θα πάω για Ηurricane. Βρήκα κάποια fit, τα συνέκρινα, τα περνάω στο EveHQ και εδώ ακριβώς παθαίνω το εγκεφαλικό! Θέλω 46 ημέρες skill training για να πετάξω το συγκεκριμένο σκάφος! Βρίσκομαι προ διλλήματος. Άσε που το Rifter είναι ίσως το πιο μουράτο σκάφος στο παιχνίδι και λυπάμαι που θα το αποχωριστώ. Πάντως εάν το αποφασίσεις εγώ είμαι Minmatar και είμαι στο Essence.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα