Giorgos09 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Το trial μου τελειωνει σε 2 ημερες οποτε ενδιαφερομαι να αγορασω Plex. Ειμαι στην περιοχη των Galente. Οποιος ξερει πως γινεται η διαδικασια να ενεργοποιησω trial με plex ας μου στειλει PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν γίνετε γιατί θα πρέπει να αγοράσεις και accoun αν είσαι με trail συν ότι τα plex είναι στην ουσία ένα τρόπος να μετατρέπονται τα isk σε ingame χρόνο η και το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν γίνετε γιατί θα πρέπει να αγοράσεις και accoun αν είσαι με trail συν ότι τα plex είναι στην ουσία ένα τρόπος να μετατρέπονται τα isk σε ingame χρόνο η και το ανάποδο. Εδω λεει οτι γινεται. Και στα forum λενε οτι γινεται αλλα δεν εχω βρει κατι προσφατο. Edit: Εγινε. Ενεργοποιησα το plex απο τα items. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2012 από Giorgos09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Πανε στο account σου στην σελιδα, απο εκει αγορασε ενα plex μετα καντο redem item in game, και usare το για να ενεργοποιησεις trial.εκτος πιο ευκολα αν εχεις κανεναν φιλο να σου στιλει 500m στο πορτοφολι σου να αγορασεις ενα plex αμεσως χωρις ταλαιπωριες....αυτα Τα covops είναι μόνο για scouting. Rule of thumb. Αν δεν είσαι cloaked, 99.99% θα πεθάνεις. Επίσης 3 εβδομάδες παίκτης και σε covop; Αυτό σημαίνει ότι έχεις τα απαραίτητα βασικά και όχι ό,τι χρειάζεται για να πετά κάποιος με covop στην πραγματικότητα. Μιας και η συγκεκριμένη κατηγορία πλοίων, είναι αρκετά εξειδικευμένη. Και θές electronics, mechanics, engineering, shields και cloaking σχεδόν στο μέγιστο. Και πάλι είσαι δύο βολές. Να και καποιος που ξερει τι γραφει... ο Chek2fire αν και φιλος μου εκανε ενα μεγαλο λαθος, πηγε σε Low sec συστημα χωρις να εχει ιδεα τι να κανει...και τι ενοω? αντε πηγε να σκαναρει να βρει κανα signature...με τι σκαφος θα το "ετρεχε" με CovOps? αδυνατον! ολα τα sigs εχουν rats και μαλιστα δυνατα, ακομα και τα radar,lagar, magnetometric κτλ για τα combat δεν το συζητω καν! Οποτε πρωτα θες ενα Corp που να ζει και να κινειτε στο 0.0 να περασεις εκπαιδευση και μετα να αρχισεις το exploration. Αυτο που πηγες να κανεις στην ουσια ηταν ninja plexing αν ησουν σε περιοχες που το sov δεν ανηκε σε NPC οποτε εισουν hostile, βεβαια και σε npc sov να εισουν αυτο δε θα αλαζε απλα εκει υπαρχουν πιο πολυ randoms... anyway στο εχω πει πολλες φορες παρατα τα PI και τα χαζα και ελα πανω να δεις τι εχανες τοσα χρονια! Φιλικα /pj2501 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Mόλις ετοίμασα και το άλλο μου anathema και το έντυσα και ξαναπάω για ninja scaning . Πλέον με τα tier 4 υλικά που φτιάχνω από το planetary δεν μου είναι καθόλου δύσκολο αν φτιάχνω καινούργιο σκάφος αφού το καθένα από αυτά κάνει στα 1 μύριο και ένα εργοστάσιο αν το έχει φορτωμένο βγάζει 15+ την μέρα χωρίς να κάνεις τπτ. Απλά περιμένεις να τα φτιάξει Πάντως θα έρθω σε low sec αλλά θέλω πρώτα να κάνω μερικά πράγματα ακόμα μόνος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 οχι LOW , σε NULL θα ρθεις μη μπερδευεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μετά από κάτι μήνες έκανα activate τον λογαριασμό μου. Παλιότερα ήμουν στο eve-univercity και έμαθα τα βασικά. Ο βασικός μου χαρακτήρας είναι έχει 6,2 Μ skill points και πετάω μέχρι drake. Έχω και ένα alt που ασχολείται με station trading. Αυτό που ζητάω είναι αν υπάρχει καμία συμμαχία που να με θέλει ώστε να αποκτήσω ενδιαφέρον και να μην βαρεθώ το single PVE. Δεν έχω εμπειρία από PVP (εκτός από 1 φορά που δεν πρόλαβα να καταλάβω τι έγινε ), αλλά θέλω να ασχοληθώ. Αν κανείς έχει την όρεξη και την υπομονή να με βάλει κάτω από τις "φτερούγες" του θα του ήμουν ευγνώμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Τελικά βρήκα συμμαχία χθες και έγινα μέλος της. Άντε καλή αρχή να έχουμε. Fly safe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Αντε καλή αρχή και το game έχει αρκετό κόσμο ακόμα που ασχολείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Με αφορμή το http://community.eve...&nid=4922&tid=1 "Crusible Expansion Update 1.5", ρίξτε μια ματιά και στο videaki με τον επανασχεδιασμό των Rookie ships. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Για το "αδερφό" παιχνίδι στις κονσόλες. Μου άρεσε το βιντεάκι που το διαστημόπλοιο σε τροχιά στο PC (EvE Online), κοπαναγε τους άλλους στο έδαφος στο PS3 (Dust 514). Dust 514 preview It’s real. I’ve witnessed an EVE Online player laying down an orbital strike on a bunch of PS3 dudes. And the crowd went mental. As CCP, creators of EVE Online and DUST 514 are keen to stress, DUST 514 will be the first ever video game connected to another game on another platform. Sadly, despite the coded confirmations, Dust 514 will still be a PS3 exclusive… at launch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Για το "αδερφό" παιχνίδι στις κονσόλες. Μου άρεσε το βιντεάκι που το διαστημόπλοιο σε τροχιά στο PC (EvE Online), κοπαναγε τους άλλους στο έδαφος στο PS3 (Dust 514). Dust 514 preview απίθανο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Oo απίθανο!! αυτό σημαίνει τεχνολογική πρόοδος στα mmo!! Μιλάμε οι τύποι παντρεύουνε δύο κόσμους κάτι που δεν έχει ξανασυμβει στο κόσμο του gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 EVE Online players can use in-game currency to pay for real-life graphics cards Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Να και κάτι που δεν βλέπεις συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα