Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ για να καταλάβω με 2 hit μέσα σε δευτερόλεπτα έχασες οριστικά αυτό που έφτιαχνες 3 βδομάδες?

2 hit και πολλά του είναι, τα convops δεν είναι για να παίρνουνε ζημια, αλλα αν δεν την πάθεις και μονος σου δεν μαθαίνεις

Δημοσ.

Τα covops είναι μόνο για scouting. Rule of thumb. Αν δεν είσαι cloaked, 99.99% θα πεθάνεις.

Επίσης 3 εβδομάδες παίκτης και σε covop; Αυτό σημαίνει ότι έχεις τα απαραίτητα βασικά και όχι ό,τι χρειάζεται για να πετά κάποιος με covop στην πραγματικότητα. Μιας και η συγκεκριμένη κατηγορία πλοίων, είναι αρκετά εξειδικευμένη. Και θές electronics, mechanics, engineering, shields και cloaking σχεδόν στο μέγιστο. Και πάλι είσαι δύο βολές. :mrgreen:

Δημοσ.

Ξερω ότι είναι νωρίς μετά απο 1 μέρα να έχω δικαίωμα άποψης αλλά εκτός απο μεραφορά αντικειμένων απο σταθμό σε σταθμό και Mining έχει τίποτα άλλο? Εχει και κάτι μάχες που μου φαίνονται auto attack κατάσταση. Εχει το καλύτερο character creation που έχω δει σε παιχνίδι φοβερη ατμόσφαιρα αλλά κατα τα αλλά autopilot και alt tab???

Δημοσ.

I Think i am back to business!

Μου δίνει να κάνω reactivate το account μου, με 7€..για 30μέρες..Οπότε το σκέφτομαι..Στην mythos δεν είχα μπει,οπότε θέλω κάποια άλλα παιδιά για παρέα..Γιατί πάλι μόνος για 5η χρονιά δεν θα την παλέψω..

Επίσης,δεν με αφήνει να κάνω invite έναν φίλο μου..Λέει τον άλλον μήνα..ΑΝ ενεργοποιήσω πάλι το account θα μπορέσω;

Τί έχει αλλάξει στο παιχνίδι από πέρσι τον ιούνιο;

Δημοσ.

2 hit και πολλά του είναι, τα convops δεν είναι για να παίρνουνε ζημια, αλλα αν δεν την πάθεις και μονος σου δεν μαθαίνεις

ε αυτό ρε παιδιά δεν είναι hardcorίλα, είναι μαζοχισμός :mrgreen:

Δημοσ.

Ξερω ότι είναι νωρίς μετά απο 1 μέρα να έχω δικαίωμα άποψης αλλά εκτός απο μεραφορά αντικειμένων απο σταθμό σε σταθμό και Mining έχει τίποτα άλλο? Εχει και κάτι μάχες που μου φαίνονται auto attack κατάσταση. Εχει το καλύτερο character creation που έχω δει σε παιχνίδι φοβερη ατμόσφαιρα αλλά κατα τα αλλά autopilot και alt tab???

το έχω ξαναποσταρeι 2 σελίδες πριν αυτό αν δεν το εxής di Linkoso για τις μάχες ένταξη όχι πως είμαι ο ειδικός να σου απαντήσω επειδή σπανια πετάω μονος αλλα δεν βρίσκεις ένα απλά κάποιο πατάς τα όπλα και περιμένεις, πρέπει να προσεχεις να κρατάς την optimal απόσταση που πρέπει για σένα να προσεχεις το capacitor σου με τα repairs και τι άλλο έχεις, γενικά έχει πολλά τέτοια μικροπράγματα που στην τελική αυτά κάνουν τι διαφορα

xtrmsnpr υπάρχει ελληνικό alliance το hell4s όλο και κάποιο corp θα κάνει recruit να σε πάρουν όσο για το invite λογικά θα θέλει active account, μπήκαν νέα τ3 battlecruisers αυτό που θα προσεksεις τώρα oso gia τα αλλα και εγώ δεν έπαιζα απλά έμπαινα για να κάνω skills και εγώ έχω mini πίσω

μαζοχισμός αν το κανεις συνεχεια ναι σύμφωνο ;p

Δημοσ.

xtrmsnpr υπάρχει ελληνικό alliance το hell4s όλο και κάποιο corp θα κάνει recruit να σε πάρουν όσο για το invite λογικά θα θέλει active account, μπήκαν νέα τ3 battlecruisers αυτό που θα προσεksεις τώρα oso gia τα αλλα και εγώ δεν έπαιζα απλά έμπαινα για να κάνω skills και εγώ έχω mini πίσω

μαζοχισμός αν το κανεις συνεχεια ναι σύμφωνο ;p

ΚΑΙ γω πίσω είμαι.. πρέπει να δεις τον χαρακτήρα..από το 2007..τί έχω κάνει :P .Τίποτα..Μάλιστα..Θα μπω αν είναι πάλι..Για ένα μήνα και βλέπουμε.

Δημοσ.

Αρχισα κι εγω αλλα κολησα σε ενα quest. Δεν ηξερα τι επρεπε να κανω οποτε πηρα τη φρεγατα και εκανα self destruct πανω απο το stargate και δεν εγινε τιποτα. Το mission δεν εκανε fail. Η φρεγατα υποτιθετε οτι ειχε εκρηκτικα. Που θα βρω αλλη? Αγορασα μια αλλη απο το μαρκετ αλλα ηθελε σκιλ για να γινω καπετανιος.

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα, δεν θα έσκαγε η frigate μόνη της όταν θα πήγαινες κοντά;

Πηγαινα στη σελιδα του mission και παταγα warp to location και με πηγαινε σε μια stargate. Εγω νομιζα οτι επρεπε να τη καταστρεψω γι αυτο εκανα self destruct αλλα εγινε τιποτα. Η περιγραφη ελεγε οτι ειχε εκρηκτικα επανω η φρεγατα και περιμενα να γινει fail η mission αλλα τιποτα. Εψαξα στο market απο τη λιστα για την ιδια φρεγατα αλλα δεν την εβρισκα οποτε αγορασα μια αλλη "οικονομικη" που δεν μπορουσα καν να την οδηγησω. Τελικα εκανα αναζητηση και τη βρηκα ετσι. Πηγα στο startgate εκανα activate με πηγε σε μια περιοχη με πειρατες με καταστρεψαν και μετα καταστραφηκε και η βαση τους απο την εκρηξη της φρεγατας μου. Αυτο ηταν. Εκανα και insure το πλοιο μου πριν φυγω και πηρα πισω μερος των λεφτων μου. Δεν εκανα platinum insure γιατι ουσιαστικα ηταν scam αφου το πηγαινα για σιγουρη καταστροφη και δεν ηξερα αν σιγουρα θα με αποζημιωσουν αλλα τελικα το εκαναν!

Δημοσ.

Μόλις ξαναέκανα reactive το account μετά από ένα μήνα απουσίας από την Ελλάδα. Το planetology πλέον το έχω πάει σε lvl 5 και με αυτό τον τρόπο μπορώ να φτιάχνω δύο tier 4 υλικά. Ξαναστύνω το anathema μου και πλέον φεύγω για 0.0 ,, Νομίζω ήρθε η ώρα να ζήσω από κοντά τον πόλεμο στο eve online και την αληθινή περιπέτεια.

Δημοσ.

Μόλις ξαναέκανα reactive το account μετά από ένα μήνα απουσίας από την Ελλάδα. Το planetology πλέον το έχω πάει σε lvl 5 και με αυτό τον τρόπο μπορώ να φτιάχνω δύο tier 4 υλικά. Ξαναστύνω το anathema μου και πλέον φεύγω για 0.0 ,, Νομίζω ήρθε η ώρα να ζήσω από κοντά τον πόλεμο στο eve online και την αληθινή περιπέτεια.

εγω δεν μπορώ να κάνω...και απάντηση από το support 0..:-(

Δημοσ.

Και ενώ σχεδόν όλα τα mmo περνάνε κρίση και τα περισσότερα γίνονται f2p το eve μετά από δέκα χρόνια συνεχίζει να έχει κέρδος και να κρατάει 400k συνδρομητές..

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/loadNews/23621/66M-in-Revenue-a-Possible-IPO-in-the-Future

CP Games has announced that EVE Online generated approximately $66M in revenue in 2011 and is anticipating that 2012 will exceed its predecessor. In addition, CCP revealed that EVE sports an impressive 400,000 subscribers and that the company, based on 2012 revenues, will be considering a public stock release at some point in the future.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...