Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθές μετά από μήνες πέρασα και μια βόλτα από jita γιατί ήθελα να πουλήσω κάποια material που έβγαζα από το planetary. Είναι το κέντρο του εμποριού στο game και μιλάμε μέσα στον σταθμό στην κυριολεξία μέτρησα πάνω από 1000! άτομα. Φυσικά και απέξω γινόταν ένας χαμός από κόσμο..

20111127002541.jpg

η κλασική ammar βάση μου.

20111127004106.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Με έχεις βάλει αμέτρητες φορές σε πειρασμό, αλλά έχω ξεκόψει με τα ΜΜΟ, δεν υπάρχει πια χρόνος και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Αλλά είναι εντυπωσιακό παιχνίδι, και λίγο που έχω δει γνωστούς να παίζουν έχει αρκετή ένταση και στρατηγική.

Διαθέσιμο το νέο patch σήμερα και έχει μερικές εντυπωσιακές αλλαγές. Η ποιο εμφανής είναι ότι πλέον το διάστημα είναι γεμάτο στην κυριολεξία αστέρια και νεφελώματα!! Ακόμα θυμάμαι αυτό τον φτωχό στατικό χάρτη πίσω στο 2006 και η δουλειά που έχει γίνει γίνει σε αυτό το τομέα και η βελτίωση του είναι απίστευτη. Δείτε ένα μικρό δείγμα από τον διαστημικό κόσμο του παιχνιδιού και πως φαίνετε τώρα. Νομίζω όμως ότι οι φωτογραφίες αδικούν τελείως. Αν κάποιος έχει ένα σύγχρονο υπολογιστή με μια καλή οθόνη οι εικόνες του διαστήματος στην κυριολεξία θα τον απορροφήσουν με την ομορφιά τους.

20111129174906.jpg

20111129180120.jpg

20111129175934b.jpg

ακόμα και η κίνηση του σκάφους καθώς και το wrap έχει αλλάξει προς το καλύτερο

20111129175139.jpg

φυσικά όπως είπα και πριν το patch φέρνει πλήθος νέων βελτιώσεων καθώς και τα πανέμορφα νέα bc για το κάθε faction του παιχνιδιού. Δείτε εδώ το gallery από το patch

http://www.eveonline.com/en/crucible/gallery/

ξέχασα να αναφέρω ότι πλέον το pilot quarter εμφανισιακά άλλαξε και αυτό και το ύφος του έχει προσαρμοστεί ανάλογα με το faction που βρίσκετε. Ετσί οι θρησκευόμενοι ammar έχουν και την ανάλογη διακόσμηση με τα αγάλματα τα τους...

20111129180213.jpg

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μόλις πήρα το νέο μου stealth ship anathema των ammar. Οτάν ανεβάσω τα skill και το ντύσω λέω να ασχοληθώ με το archeology και hacking και από τι είδα αυτά τα ship είναι ότι πρέπει γιαυτή την δουλειά καθώς έχουν την δυνατότητα για stealth

20111217185330.jpg

20111217185438.jpg

και εδώ από το ship όπως φαίνετε από την καμπίνα

20111217185839.jpg

στο game έχω αρχισεί και βγάζω καλά λεφτά με το πρώτο tier3 material planetary που έχω στήσει και πλέον έχω αρχίσει να στήνω το δεύτερο δύκτιο εργοστασίων σε άλλο σύστημα. Στόχος φυσικά να γίνω οικονομικά ανεξάρτητος ώστε να μπορέσω να μπω σε κάποια corp και να μην κλαίω τα ship που θα χάνω στα pvp.

Αν πω ότι δεν ζηλεύω θα έλεγα ψέματα. Δυστυχώς όμως μου είναι απαγορευτικά όσα είναι επί πληρωμή! Κάτσε να πληρώσω καμιά δεη πρώτα! :rolleyes:

Είναι εκπληκτικό πως έχει επιβιώσει τόσα πολλά χρόνια και μάλιστα κάθε χρόνο φαίνεται να γίνεται όλο και καλύτερο! Αν και έχω την απορία πως γίνονται οι μάχες, πως διαχειρίζεσαι το στόλο σου (υποθέτω) κτλ!

Τα screenshot είναι άπαιχτα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχικά κάνε το tutorial που υπάρχει στο game θα σε βοηθήσει αρκετά. Μετά υπάρχει και το ελληνικό κανάλι στο game που δεν είναι το greece αλλά το hellas και εκεί μπορείς να κάνεις ερωτήσεις για όποια βοήθεια θέλεις. Το βασικό σε αυτό το game είναι να βρεις κάποιον "μεντορα" για να σε βάλει στα πρώτα σου βήματα. Δυστηχώς το game παραμένει τελείως μη φιλικό για τους αρχάριους. Αυτή η φωτογραφία νομίζω τα λέει όλα για το game.

eveonlinelearningcurve.jpg

αν και υπάρχουν γενικά άπειρα guide στο internet για το game ακόμα και στο youtube νομίζω το καλύτερο είναι το official guide που βγαίνει και σε .pdf

http://thepiratebay.org/torrent/6578962/ISK_3.0_Eve_Online_Ultimate_Guide_PDF_Format_[Adrianus217]

πες και το ονομά σου ingame να σε κάνω add αν είναι

Παίζω χρόνια το WoW απο το 2006 και όποιο παιχνίδι του ίδιου στυλ να παίξω θα μπω στο νόημα σε λίγη ώρα λόγω το ότι ολα είναι ίδια ,αλλά με αυτό το game τι να πω καμία σχέση :).Προς το παρόν παίζω το trial για να δω τι παίζει μου θυμίζει ένα game στο Amstrad 6128 που είχε περάσει στα χέρια μου για ένα διάστημα το Elite.

Σε όλους θυμίζει το θρυλικό Elite αν και νομίζω το eve το ξεπερνάει σε βάθος και πολυπλοκότητα. Στην κυριολεξία σε αυτό το game μπορείς να κάνεις τα πάντα και να διαλέξεις άπειρους δρόμους για gameplay αλλά το game δεν έχει καμία σχεσή με τα κλασικά mmorpg.

Αυτο το game είναι η επιτομή της hardcorillas τέλος. Αφού παραπάνω από 3 βδομάδες αγοράζω ανεβάζω skill μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα cover ops και συγκεκριμένα το anathema και αφού το έντυσα με ότι καλύερο μπορούσα να βάλω τελικά το έβγαλα έξω για να πάω να κάνω το πρώτο μου scaning. Αποφάσισα να πάω σε ένα 0.4 σύστημα που έχει και καλύτερα αποτελέσματα στο scanning η τουλάχιστον αυτό είχε ακούσει.

Ελα μου ντε όμως που υπάρχουν gang που πάνε σε κάθε σύστημα και σκανάρουν για ξέμπαρκα σκάφοι. Φυσικά δεν το ήξερα και αποροφυμένος όπως είμουν και κοίταγα τον χάρτη και ένα video στο youtube είδα μόνο ένα warning και άκουσα δυο hit όσα δλδ χρειάστηκαν για να μου σπάσουν το σκάφος και την κάψουλα και να με στείλουν από εκεί που ήρθα :P ... Αντε πάλι από την αρχή τώρα να ξαναφτιάχνω το σκάφος.

Και εδώ οι τελευταίες του στιγμές λιγό πριν το τελευταίο του ταξίδι

20120105195921.jpg

20120105195932.jpg

Έπαθα ακριβώς το ίδιο την ώρα που έκανα mining με το Covetor μου (Mining Barge) :fear: τελικά όσο "ξεχασμένο" και αν φαίνεται ένα σύστημα στην πραγματικότητα δεν είναι...

PS. Αν δεν είσαι σε corp βρες μια asap τα ships παίζει να σου βγαίνουν αρκετά φτηνότερα αν αγοράζεις mats και στα φτιάχνει κάποιος από τη corp (όπως και όοοολα τα άλλα - high/mid/low equipment, πυρομαχικά κτλ) ειδικά αν πετύχεις κάποιον που να έχει Blueprint Originals για αυτά που θες.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...