Apoll Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Όπως λες είσαι παλιός παίχτης όποτε θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το plex που αγοράζεις ΕΣΥ , ΕΓΩ ο γείτονας δεν έρχονται από το πουθενά .. τα έχει πλήρωση κάποιος με λεφτά , δεν είναι spawned από την ccp . Το plex στοιχίζει 19.90 αν δεν κάνω λάθος , και η 30 day game card 14.90 , όποτε σωστά βγαίνει κάποια αναλογία euro>isk από τα plex . Φαινομενικά όπως λες μπορεί εσύ να μην έχεις πληρώσει λεφτά για τα vanity items αλλά το plex που αγόρασες με isk το έχει πλήρωση κάποιος άλλος με λεφτά. Το plex σαν ιδέα είναι πολύ καλό , καθώς αν θες να αγοράσεις isk μπορείς να τα αγοράσεις από την ccp και όχι από bottakia ,Οπότε στην ουσία ΠΟΥΛΑΝΕ ISK με λεφτά από την αρχή του παιχνιδιού. Τα vanity είναι απλώς ένας ακόμα τρόπος να μας αρμέξουν ( όχι δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται ) , αλλά αν δεν κάνω λάθος η ccp ετοιμάζει 2 ακόμα παιχνίδια και αρμέγει λεφτά από το eve για να προχωρήσει. Δεν έχω αγοράσει PLEX, ούτε και πρόκειτε. Πληρώνω την μηνιαία συνδρομή από το 2004 και αυτό είναι. Όσον αφορά το 'άμεργμα', αν αγοράζεις με ISK δεν σε αφορά το θέμα. Οπότε δεν βλέπω γιατί η σύγκριση με πραγματικά λεφτά τα vanity items. Ο τύπος που πουλάει το PLEX το κάνει για την πάρτη του την μετατροπή. Αν θες εσύ να πάρεις από την CCP PLEX με πραγματικά λεφτά, και να το κάνεις vanity items, δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάζεις. Οπότε δεν βλέπω πουθενά γιατί τόση φασαρία σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω αν το είδατε το παρακάτω video αλλά εγώ ακόμα γελάω μαζί του http://www.youtube.com/watch?v=O_Q6M6pO_2s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 MLP is everywhere. (μάλλον αυτά θα κάνουν την καταστροφή του κόσμου το 2012) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Συνέντευξη των CCP Manifest, CCP Molok και CCP Dropbear στο MMORPG.com για το επόμενο μέρος του Incarna που έρχεται το χειμώνα και γενικά για το μέλλον του EVE EVE Online: Winter Expansion and the Future of EVE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 επειδή τώρα τελευταία άρχισα να βαριέμαι άρχισα roaming μονος μου με scout φυσικά, σε low sec, κανεις που ενδιαφέρεται για να έρχεται για παρέα μαζί μου υπάρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 επειδή τώρα τελευταία άρχισα να βαριέμαι άρχισα roaming μονος μου με scout φυσικά, σε low sec, κανεις που ενδιαφέρεται για να έρχεται για παρέα μαζί μου υπάρχει ? Αν είχα στήσει ένα jump clone θα ερχόμουν αλλά είμαι ακόμα μακριά σε θέμα standings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 βγηκε πριν λιγο ξανα πισω το ship spinning επιτελους http://www.eveonline.com/devblog.asp http://cdn1.eveonline.com/www/newssystem/media/2728/2946/hangarview.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μια και έχω ξαναγυρίσει στο game για άλλη μια φορά το ship spinning έχει την αμεσότητα του αλλά και τα captain quarters είναι πολύ καλά. Μου αρέσει η οθόνη με όλα τα νέα και με τους wanted εγκληματίες που κυκλοφορούν στο διάστημα. Για πείτε καμιά ιδέα με το τι να ασχοληθώ τώρα που γύρισα στο game. Την τελευταία φορά ασχοληθηκα με το planetary και έστησα τρεις σταθμούς παραγωγής. Αξίζει αν τους επεκτείνω σε μεγαλύτερο lvl? Υπάρχει τπτ καινούργιο με τα νέα expansion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 να δες εδω και κατι θα σου αρεσει Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ολό αυτό τον καιρό που έχω γυρίσει στο game το μόνο που κάνω είναι να ανεβάζω τα skill μου να προσπαθώ να στήσω μια ένα tier 4 εργοστάσιο υλικών και να μπορέσω να εξοπλήσω το maller μου. Η νέα δυνατότητα να κυκλοφορείς στο σταθμό είναι εντυπωσιακή μεν αλλά δεν νομίζω να προσφέρει τπτ ιδίως για όσους θέλουν άμεσο gameplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ολό αυτό τον καιρό που έχω γυρίσει στο game το μόνο που κάνω είναι να ανεβάζω τα skill μου να προσπαθώ να στήσω μια ένα tier 4 εργοστάσιο υλικών και να μπορέσω να εξοπλήσω το maller μου. Η νέα δυνατότητα να κυκλοφορείς στο σταθμό είναι εντυπωσιακή μεν αλλά δεν νομίζω να προσφέρει τπτ ιδίως για όσους θέλουν άμεσο gameplay. ειναι προσωρινό αυτο μέχρι να υπάρξει πλήρης ενσωμάτωση των σταθμών,πλανητών κλπ. επισης τωρα στην επικείμενη επέκταση του παιγνιδιού,θα έρθουν κάποιες αλλαγές,μαζι με τα τ3 μπατλσιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Βγήκε αυτό εδώ το video χθες που νομίζω περιγράφει γιατί είναι τόσο τούμπανο τα εχθρικά npc που βρίσκονται στα wormhole η κάνω λάθος? http://www.youtube.com/watch?v=XrYe_4vHzgE κάτι άλλο που έχουν προσθέσει και νομίζω είναι τελείως μλκ είναι τα plex. Με 20 ευρώ μπορείς να έχεις 400k χρήματα. Σαν να δυναμιτίζει το όλο σκηνικό την οικονομία του παινχιδιού αν και όχι πληθωριστικά γιατί στην ουσία τα plex δεν παράγουν χρήμα απλά πέρνουν το χρήμα από αυτόν που τα έχει. Νομίζω χαλάει την προσπάθεια κάποιου να φτιάχτει οικονομικά γιατί απλά με 20 ευρώπουλα μπορεί στην κυριολεξία να αποκτήσει σχεδόν τα πάντα που χρειάζετε στο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 οσες φορες και να γυρισα δεν μπορεσα να κατσω για πανω απο 3 μηνες...ισως η ελλειψη σωστης παρεας η ελλειψη υπομονης δεν ξερω... μου αρεσει πολυ το παιχνιδι παντως, εχω να παιξω 4-5 μηνες αλλα νιωθω οτι ξεκιναω απο το μηδεν καθε φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αν καποιος θελει invite για 21 ημερες extended trial ας μου στιλει email : [email protected] οποιος θελει να με βρει στο game pm: Tre Ha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τέλος του μήνα μας έρχετε νέο patch με αρκετές νέες προσθήκες. http://www.eveonline.com/en/crucible/features/ Το συμαντικότερο νομίζω είναι τα νέα battlecruissers πλοία. http://www.eveonline.com/en/crucible/tag/ships αυτό το oracle των ammar το έχω λατρέψει.. Ακόμα θα προσθέσουν νέα nebule συστήματα στον στατικό χάρτη του διαστήματος εμπλουτίζοντας τον. http://www.eveonline.com/en/crucible/article/3065/introducing-new-nebulae-into-eve και αρκετές μικρές προσθήκες όπως ship trails αν και δεν ξέρω κατα πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο διάστημα αλλά εδώ ακούς τις εκρήξεις και πολλές ακόμα μικρές βελτιώσεις σε όλους του τομείς του παιχνιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα