Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λες είσαι παλιός παίχτης όποτε θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το plex που αγοράζεις ΕΣΥ , ΕΓΩ ο γείτονας δεν έρχονται από το πουθενά .. τα έχει πλήρωση κάποιος με λεφτά , δεν είναι spawned από την ccp .

Το plex στοιχίζει 19.90 αν δεν κάνω λάθος , και η 30 day game card 14.90 , όποτε σωστά βγαίνει κάποια αναλογία euro>isk από τα plex .

Φαινομενικά όπως λες μπορεί εσύ να μην έχεις πληρώσει λεφτά για τα vanity items αλλά το plex που αγόρασες με isk το έχει πλήρωση κάποιος άλλος με λεφτά.

Το plex σαν ιδέα είναι πολύ καλό , καθώς αν θες να αγοράσεις isk μπορείς να τα αγοράσεις από την ccp και όχι από bottakia ,Οπότε στην ουσία ΠΟΥΛΑΝΕ ISK με λεφτά από την αρχή του παιχνιδιού.

Τα vanity είναι απλώς ένας ακόμα τρόπος να μας αρμέξουν ( όχι δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται ) , αλλά αν δεν κάνω λάθος η ccp ετοιμάζει 2 ακόμα παιχνίδια και αρμέγει λεφτά από το eve για να προχωρήσει.

Δεν έχω αγοράσει PLEX, ούτε και πρόκειτε. Πληρώνω την μηνιαία συνδρομή από το 2004 και αυτό είναι.

Όσον αφορά το 'άμεργμα', αν αγοράζεις με ISK δεν σε αφορά το θέμα. Οπότε δεν βλέπω γιατί η σύγκριση με πραγματικά λεφτά τα vanity items.

Ο τύπος που πουλάει το PLEX το κάνει για την πάρτη του την μετατροπή.

Αν θες εσύ να πάρεις από την CCP PLEX με πραγματικά λεφτά, και να το κάνεις vanity items, δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάζεις.

Οπότε δεν βλέπω πουθενά γιατί τόση φασαρία σχετικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Συνέντευξη των CCP Manifest, CCP Molok και CCP Dropbear στο MMORPG.com για το επόμενο μέρος του Incarna που έρχεται το χειμώνα και γενικά για το μέλλον του EVE

EVE Online: Winter Expansion and the Future of EVE

επειδή τώρα τελευταία άρχισα να βαριέμαι άρχισα roaming μονος μου με scout φυσικά, σε low sec, κανεις που ενδιαφέρεται για να έρχεται για παρέα μαζί μου υπάρχει ?

επειδή τώρα τελευταία άρχισα να βαριέμαι άρχισα roaming μονος μου με scout φυσικά, σε low sec, κανεις που ενδιαφέρεται για να έρχεται για παρέα μαζί μου υπάρχει ?

Αν είχα στήσει ένα jump clone θα ερχόμουν αλλά είμαι ακόμα μακριά σε θέμα standings :-(

• 1 μήνα μετά...

Μια και έχω ξαναγυρίσει στο game για άλλη μια φορά το ship spinning έχει την αμεσότητα του αλλά και τα captain quarters είναι πολύ καλά. Μου αρέσει η οθόνη με όλα τα νέα και με τους wanted εγκληματίες που κυκλοφορούν στο διάστημα. Για πείτε καμιά ιδέα με το τι να ασχοληθώ τώρα που γύρισα στο game. Την τελευταία φορά ασχοληθηκα με το planetary και έστησα τρεις σταθμούς παραγωγής. Αξίζει αν τους επεκτείνω σε μεγαλύτερο lvl? Υπάρχει τπτ καινούργιο με τα νέα expansion?

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Ολό αυτό τον καιρό που έχω γυρίσει στο game το μόνο που κάνω είναι να ανεβάζω τα skill μου να προσπαθώ να στήσω μια ένα tier 4 εργοστάσιο υλικών και να μπορέσω να εξοπλήσω το maller μου. Η νέα δυνατότητα να κυκλοφορείς στο σταθμό είναι εντυπωσιακή μεν αλλά δεν νομίζω να προσφέρει τπτ ιδίως για όσους θέλουν άμεσο gameplay.

20111015223746.jpg

20111015223934.jpg

20111015224120.jpg

Ολό αυτό τον καιρό που έχω γυρίσει στο game το μόνο που κάνω είναι να ανεβάζω τα skill μου να προσπαθώ να στήσω μια ένα tier 4 εργοστάσιο υλικών και να μπορέσω να εξοπλήσω το maller μου. Η νέα δυνατότητα να κυκλοφορείς στο σταθμό είναι εντυπωσιακή μεν αλλά δεν νομίζω να προσφέρει τπτ ιδίως για όσους θέλουν άμεσο gameplay.

20111015223746.jpg

20111015223934.jpg

20111015224120.jpg

ειναι προσωρινό αυτο μέχρι να υπάρξει πλήρης ενσωμάτωση των σταθμών,πλανητών κλπ.

επισης τωρα στην επικείμενη επέκταση του παιγνιδιού,θα έρθουν κάποιες αλλαγές,μαζι με τα τ3 μπατλσιπ.

Βγήκε αυτό εδώ το video χθες που νομίζω περιγράφει γιατί είναι τόσο τούμπανο τα εχθρικά npc που βρίσκονται στα wormhole η κάνω λάθος?

http://www.youtube.com/watch?v=XrYe_4vHzgE

κάτι άλλο που έχουν προσθέσει και νομίζω είναι τελείως μλκ είναι τα plex. Με 20 ευρώ μπορείς να έχεις 400k χρήματα. Σαν να δυναμιτίζει το όλο σκηνικό την οικονομία του παινχιδιού αν και όχι πληθωριστικά γιατί στην ουσία τα plex δεν παράγουν χρήμα απλά πέρνουν το χρήμα από αυτόν που τα έχει.

Νομίζω χαλάει την προσπάθεια κάποιου να φτιάχτει οικονομικά γιατί απλά με 20 ευρώπουλα μπορεί στην κυριολεξία να αποκτήσει σχεδόν τα πάντα που χρειάζετε στο game.

οσες φορες και να γυρισα δεν μπορεσα να κατσω για πανω απο 3 μηνες...ισως η ελλειψη σωστης παρεας η ελλειψη υπομονης δεν ξερω... μου αρεσει πολυ το παιχνιδι παντως, εχω να παιξω 4-5 μηνες αλλα νιωθω οτι ξεκιναω απο το μηδεν καθε φορα

Τέλος του μήνα μας έρχετε νέο patch με αρκετές νέες προσθήκες.

http://www.eveonline.com/en/crucible/features/

Το συμαντικότερο νομίζω είναι τα νέα battlecruissers πλοία.

http://www.eveonline.com/en/crucible/tag/ships

αυτό το oracle των ammar το έχω λατρέψει..

Mentor_Battlecruiser_550.jpg

Ακόμα θα προσθέσουν νέα nebule συστήματα στον στατικό χάρτη του διαστήματος εμπλουτίζοντας τον.

newnebulae.jpg

http://www.eveonline.com/en/crucible/article/3065/introducing-new-nebulae-into-eve

και αρκετές μικρές προσθήκες όπως ship trails αν και δεν ξέρω κατα πόσο κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο διάστημα αλλά εδώ ακούς τις εκρήξεις :P

enginetrails.jpg

και πολλές ακόμα μικρές βελτιώσεις σε όλους του τομείς του παιχνιδιού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...