pj2501 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 pezo to game kana 3mhno ta logia einai perita kante me convo ingame h steilte mou mail in game to nick mou: project 2600 my corp my budies... race: Galdari achura spaceship : Drake
ItsToasted Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Tha kanoun update kai ta grafika tora kai tha einai UBER! (min pw xisia giati den kanei... ) Exei akousei kaneis pos tha einai? Eida oti apo DX 7 tha to kanoun DX 9 kai meta akousa oti tha vgei kai DX 10 version sintoma... Episeis tha ksanagrapsoune ton kodika na min roufaei tosi CPU race: Galdari achura spaceship : Drake Welcome to Caldari Online.... Kapitalisti megalokarxaria!
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2007 απο τι εχω ακουσει βγαινει συντομα η version για dx10.τωρα ποτε θα γινει αυτο ουτε που γνωριζω εγω παιδια ειμαι ammar λογο οτι τους ειδα οταν εφτιαχνα τον char μου λιγο μυστικιστες
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη έχει βγεί το update για το eve με γενική αναβάθμιση των γραφικών του.Καιρός να περάσω μια βόλτα απο εκεί να δω και τι κάνει ο char μου Δείτε εδώ και το βιδεο http://www.gamespot.com/video/941462/6181620/videoplayerpop?
Merdock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Για όσους παίζουν μια ερώτηση.Σκέφτομαι καιρό να αρχίσω ένα mmorpg(αν και από τότε που έκοψα το WoW υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναρχίσω αλλά τέσπα) και αν και έλεγα να περιμένω τη καινούρια φουρνιά από mmorpg μιας και έχω ακούσει καλά λόγια για το Eve σκέφτομαι να το αρχίσω.Οπότε 2 ερωτήσεις.1)Υπάρχει κάποια trial έκδοση να δοκιμάσω και 2)θέλει κάψιμο το παιχνίδι ή και με 10-20 ώρες τη βδομάδα μπορείς να το ευχαριστηθείς και να πεις ότι κάνεις κάποια πρόοδο;
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Merdock, trial υπάρχει 14ήμερο.Μπες στην επίσημη ιστοσελίδα και θα το βρεις με τη μία. Να ρωτήσω εγώ κάτι από περιέργεια;Δεν έχω παίξει καθόλου αν και έχω διαβάσει κάποια λίγα πράγματα σχετικά με το παιχνίδι αυτό.Από το όλο σκεπτικό και στήσιμό του να υποθέσω πως τα σκάφη σου και γενικά η <<περιουσία>> σου παραμένουν στο σύμπαν και είναι ευάλωτα όταν εσύ είσαι offline;Είναι κάπως σαν το ogame δηλαδή;Γιατί δε νομίζω να είναι σαν τα υπόλοιπα mmos.Δηλαδή να λογκάρεις και τότε να εμφανίζονται τα μαραφέτια σου.Ακούγεται κάπως αντίθετο με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού αυτό το πράγμα.
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Οντος αν δεν παρκάρεις το σκάφος σου σε κάποιο σταθμό και το αφήσεις έξω τότε την πατήσες.Μπορεί να στο χτηπήσει ο καθένας αν φυσικά δεν είναι στις προστατευμένες περιοχές του empire και δεν είναι το clan σου σε κάποιο πόλεμο.Οσο για το game όπως όλα τα mmorpg απαίτει κάψιμο και όχι τόσο για να ανεβάσεις τα skill μια και ανεβαίνουν σε πραγματικό χρόνο είσαι δεν είσαι μέσα στο game αλλά για να μπορέσεις να ανεβάσεις την φήμη σου στου agent για να μπορείς να ανέβεις lvl στα quest που κάνεις.
Merdock Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μάλλον αυτή τη βδομάδα θα το αρχίσω και εγώ(το trial)Βέβαια κανά 15ωρο το πολύ τη βδομάδα θα παίζω.Πάνε οι παλιές καλές εποχές που χτύπαγα για πλάκα 80ωρα τη βδομάδα ΥΓ.Όταν τελειώσει η trial μπορώ να συνεχίσω από εκεί που έμεινα ή θα πρέπει να ξαναρχίσω από την αρχή;
Apoll Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα. Παίζω EVE από το 2004 (με μερικές διακοπές). Θα απαντήσω στις ερωτήσεις (ανησυχίες??) σας. α) Το EVE δεν θέλει κάψιμο. Δεν είναι WOW. Τα skills ανεβαίνουν ακόμα και όταν κοιμάστε ή εχετε το account κλειστό (αν έχετε κάποιο μεγάλο skill που θέλει 1-2 μήνες και βαριέστε να παίξετε μέχρι να τελειώσει. όχι άμεσα αναγκαία skills). β) Όταν τελειώσει η trial και αγοράσετε το account (με το 1 μήνα που έρχετε), συνεχίζετε από εκεί που είσασταν. γ) Αν δεν έχετε "παρκάρει" το σκάφος σας, αυτό μπαίνει σε warp και φεύγει από το σημείο που είσαστε, ταξιδεύοντας στο άπειρο. Αν όμως έχετε aggression (π.χ. βαρέσατε κάποιον, σας βάρεσαν) timer, το σκάφος μένει εκεί που είστε αν κλείσετε τον client. Μέχρι να περάσει ο timer. Σημείωση το σκάφος σας θα κάνει warp όπως και αν είστε μέσα. Ένα μεγάλο βαρύ σκάφος (freighter, industrial, capital) δεν θα μπει σε warp αμέσως. Οπότε μπορούν να σας βαρέσουν. δ) Λεφτά είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να σας απασχολεί. Μην κάνετε εξόρυξη (mining) εκτός αν βαριέσται αφάνταστα ή έχετε πόρωση Και υπάρχουν τα κατάλληλα σκάφη γι αυτό ε) Το λεγόμενο "Empire space" μπορεί να είναι ασφαλές λόγω της παρουσίας του Concord (αστυνομία) αλλά ως μέσο τιμωρίας και όχι προστασίας. Αν έχετε κάτι ζουμερό στο cargo σας, και ο λόγος κόστος/κερδος ενός πειρατή είναι καλός θα σας ρίξουν στ) Μεγαλύτερο δεν σημαίνει και καλύτερο. Τα πολύ "μεγάλα" σκάφη του παιχνιδιού είναι δύσκολο να αποκτηθούν και χρειάζονται την υποστήριξη από ολόκληρους στόλους άλλων μικρότερων σκαφών. Οπότε χρειαζόμαστε.... ζ) Εξειδίκευση. Μικρά & Μεσαία σκάφη με εκπαίδευση τον skills που χρειάζονται (ως σκάφος, όπλισμός, εξοπλισμός) σε επίπεδο 4-5 αποδίδουν αρκετά καλύτερα από κάποιον που έχει ένα μεγάλο σκάφος με μεσαία skills. Και πάλι εκεί υπάρχει λόγος μεταξύ τον μεγεθών. Ένα μεγάλο όπλο θα αστοχεί και ίσως να μην μπορεί να πετύχει ένα μικρότερο σκάφος που περιστρέφεται γύρω του γρήγορα γιατί τα μεγάλα όπλα έχουν χειρότερο χρόνο περιστροφής από τα μικρά. κοκ. Επίσης σε μία μάχη μεταξύ δύο ίδιων σκαφών δεν σημαίνει ότι ο άλλος που παίζει χρόνια μπορεί να είναι καλύτερος από κάποιον που παίζει 6 μήνες. Μπορεί ο άλλος να έχει τα skills στο Industry, Trade, Corporation Managment, και όχι στο Gunnery, Missiles, Engineering κλπ. η) Η Trial 14 ημερών είναι εκεί για να πειραματισμό. Μπορείτε να πάρετε άλλες 14 μέρες (σε άλλο account φυσικα) και να συνεχίσετε τον πειραματισμό δοκιμάζοντας κάτι άλλο. Δεν είναι σαν τα άλλα παιχνίδια. Έχει το "learning curve" του Κιλιμάνζαρο. ι) Επίσης πρέπει κάνετε ΟΛΑ τα tutorials. Μπορεί να είναι βαρετά (κρατάνε κάμποσες ώρες) αλλά θα σας ανοίξουν τα μάτια για να μην "χαθήτε" και εγκαταλείψετε το παιχνίδι ως "δύσκολο". Η Ελληνική κοινότητα είναι φιλική (μπείτε στο κανάλι Hellas), και μπορούμε να σας βοηθήσουμε Όμως "σπαζόμαστε" αφάνταστα και εύκολα όταν κάποιος ρωτά αυτονόητα πράγματα που διδάσκουν τα tutorials. Καλή συνέχεια. ΥΓ Δεν χρειάζεται να μπείτε σε κάποια εταιρία παικτών και μην το κάνετε αν δεν περάσουν μερικοί μήνες και δείτε τι παίζει. Επίσης η Ελληνική κοινότητα δεν είναι αδελφικά πλασμένη. Υπάρχουν φατριές, πάθη, μίση και αρκετά βαθιά χάσματα που κρατούν χρόνια. Τυπικοί Έλληνες.
redlemon.gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 το EVE τα σπάει, να μήν είχε και το καταραμένο gate camp στις πύλες για 0.0 συστήματα.... αλλά πού θα μου πάει... θα περάσω κάποια μέρα
Mithrantir Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 το EVE τα σπάει, να μήν είχε και το καταραμένο gate camp στις πύλες για 0.0 συστήματα.... αλλά πού θα μου πάει... θα περάσω κάποια μέρα Να μην πηγαίνεις από γνωστές πύλες. Αν και αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι τεταμένα σε όλο το 0.0. Και να ξέρεις οτι εχει η πολιτική είναι NBSI (Not Blue Shoot It) ή ελληνιστί βάρα ότι δεν είναι φιλικό (ακόμα και τους ουδέτερους).
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Κ γω έπαιξα τ trial τ καλοκαίρι,κ έμεινα.Τ παιχνίδι είναι κορυφή,κ τώρα από τν νέο χρόνο σκέφτομαι να τ αρχίσω κανονικά.. Τ όνομα μ μέσα εκεί είναι Dafnee.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Να ρωτήσω κτ βρε παιδιά,πάω να πληρώσω συνδρομή να αρχίσω τ παιχνίδι,με τν πιστωτική της μαμάς μ,αλλά μ βγάζει συνέχεια ότι δν εγκρίθηκε.Τί γίνεται;Υπόλοιπο υπάρχει ένα σορό απ ότι ξέρω,γιατί δν τν δέχεται;;Είναι μια mastercard της millennium..αν αυτό βοηθάει κάπως..
Apoll Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Άλλαξε το όνομα του λογαριασμού να είναι ίδιο με του κάτοχου της πιστωτικής. Επίσης έχεις αγοράσει το παιχνίδι με τον 1ο μήνα? Αν είσαι στην trial δεν μπορείς να πληρώσεις αμέσως την μηνιαία συνδρομή. Πρέπει να πληρώσεις για την αγορά (είναι κάπου 5 ευρώ παραπάνω) του λογαριασμού/παιχνίδιου. Σχετικά με τα γραφικά είναι περίφημα αρκεί να έχεις την ανάλογη κάρτα. Μια 8800GTS640 (που έχω στον ΗΥ της γυναίκας) παίζει θαυμάσια 1680χ1050, με full HDR, και 8ΑΑ, 16AF κλπ κλπ (κάπου 80fps όταν πετάς). Προσοχή όμως στις σκιές. Low Shadows εκτός αν έχετε κανένα τέρας (ακα SLI 8800GTX και άνω). Αλλιώς το Crysis θα παίζει καλύτερα στο ίδιο PC/Monitor Αναμένουμε την DX10 έκδοση μέσα Φεβ 08 όπως λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα