Apoll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Περάστε και από το Hellas κανάλι να πείτε ένα γεια Το παιχνίδι είναι τεράστιο, ιδίως αν εμπλακείτε στην διπλωματία, πολιτική και πολέμους.* Οπου και τα κλισέ 'τελευταία ρανίδα αίματος', 'πόλεμος μέχρις εσχάτων' κλπ είναι πραγματικότητα, στις περιοχές που ελέγχουν παίκτες. (0.0) *(από μάχες μέχρι πολιορκείες συστημάτων που κρατούν μέρες) Και το καλύτερο. Αν σας κάποιο δεν τον γουστάρετε, του την στήνετε στην γωνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Γύρισα και εγώ στο EVE και αν και noob (1.5mil sp)έχω μόνο καλά λόγια για το παιχνίδι αυτό Ελπίζω να βρω και άλλους Ελληνες ingame...Το όνομά του χαρακτήρα μου είναι Sador Amatin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Το όνομά του χαρακτήρα μου είναι Sador Amatin Νήματα Ρόδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Γύρισα και εγώ στο EVE και αν και noob (1.5mil sp)έχω μόνο καλά λόγια για το παιχνίδι αυτό Ελπίζω να βρω και άλλους Ελληνες ingame...Το όνομά του χαρακτήρα μου είναι Sador Amatin Ελπίζεις να βρεις; Εδώ έχουμε ολόκληρη συμμαχία. Μπες Hellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Eve Online now selling $70 monocles If you’ve followed that, you’ll have realised that in real money terms the clothes cost around $17.50 each and the implant costs more than $70.00 (or four months subscription). An astonishing amount for an item with no in game functionality. For comparison, Bethesda’s often mocked Horse Armour DLC cost $2.50 on release, some 28 times less. Of course you could trade for it in game, but the new demand caused by these items has driven the cost of PLEX up. It now costs 400 million ISK, up from around 370 million before the update. Would you pay $70.00 for a monocle? No matter how classy? Άρχισε να τρελαίνεται το EvE...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γιατί το λες αυτό; Οι τιμές είναι σχετικές. Για κάποιον που μπορεί να βγάζει αυτά τα isk δεν βρίσκω το πρόβλημα να πληρώνουν όσο θέλουν. Δεν ζήτησαν από κάποιον να πληρώσει με πραγματικά λεφτά για τα νέα gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ποτέ δεν ζητάνε για cosmetic DLCs στα παιχνίδια. Αλλά ξέρεις ότι σίγουρα θα υπάρξουν άτομα που θα τα αγοράσουν. Και τέτοια τιμή για monocle; Έλεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Η τιμή καθορίζεται με την αγορά. Αν το plex πάει στο 1 δις isk γι αυτό το λόγο, τί σχέση έχει με την πραγματική αξία σε πραγματικά λεφτά; Είναι ingame currency και όσοι αρχίζουν και μπλέκουν σχετικά, χάνουν την μπάλα. Επειδή είμαι casual, πληρώνω την συνδρομή μου κάθε μήνα, ως έκανα τόσα χρόνια και δεν με απασχολεί το άθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τέλος πάντων, όσοι ξέρουν πόσο μάστιγα είναι τα DLCs σήμερα με τις τιμές τους σε άλλα παιχνίδια, το βλέπουν αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Το EVE σε κρίση Linkhttp://www.eurogamer.net/articles/2011-06-27-eve-online-in-crisis-article Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6iiXd0ZSly8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bletsonius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Update 2/07/2011: εφτασαν ξανά άλλα 10 trial invites για το EVE Online! τρία πράγματα να τονίσω για όσους ενδιαφέρονται: 1. Στείλτε μου e-mail ([email protected]) και όχι προσωπικό μήνυμα στο forum 2. Μόλις σας στείλω το invite, παρακαλώ, για δική σας εξυπηρέτηση, αφου κατεβάσετε το παιχνίδι και κάνετε την εγκατάσταση και δημιουργία χαρακτήρα, στείτλε μου ένα δεύτερο mail με το όνομα του χαρακτήρα σας για να σας προσθέσω στην λίστα φίλων μου και να μπορούμε να πούμε και μιά-δυό κουβέντες και να σας λύσω όποιες πιθανές απορίες. 3. Παρακαλώ, όσοι μου ζητάτε invites, να τις χρησιμοποιείτε! Σε καμία περίπτωση δεν σας λέω να αγοράσετε το παιχνίδι ή ουτε καν να ασχοληθείτε πάνω απο 1-2 μέρες αν δείτε οτι δεν σας κάνει, παρ' όλα αυτά, είναι κρίμα να χάνουν άτομα τα invites γιατί "χαραμίζονται" σε κάποιους που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα ενεργοποιήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irahara Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η Εξέγερση τελικά γιατί έγινε; Επειδή κάποιοι αγόραζαν εικονικά ρούχα με αληθινά χρήματα ή κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ας μας ενημερώσει κάποιος για το τι έγινε τώρα τελευταία με το eve και αυτό το επισόδιο με τα εικονικά ρούχα γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η ιστορία έχει ως εξής: βγήκαν στο κατάστημα κάποια vanity items σε υψηλές τιμές -διάβασα και για 80 δολάρια μια μπλούζα. Εντωμεταξύ, και λόγω της προηγούμενης γκάφας με τα εσωτερικά email που διέρευσαν και βασικά συζητούσαν "πώς γίνεται να αρμεχτεί κι άλλο η αγελάδα" (όπου αγελάδα=eve) βγήκε βρώμα (δεν ξέρω αν υπήρχε και κάποιο email, πάντως αν υπήρχε -κάτι θυμάμαι αμυδρά- δεν επιβεβαιώθηκε ως γνήσιο, όπως στην περίπτωση του "αρμέγματος") ότι θα έβγαιναν προς αγορά και αντικείμενα τα οποία θα προσέφεραν πλεονεκτήματα μέσα στο παιχνίδι. Κι εκεί έγινε ο χαμός. Κάποια στιγμή άρχισαν να ακυρώνουν συνδρομές, μαζεύτηκαν πολλοί και "επιτέθηκαν" σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Τελικά, από ό,τι φαίνεται, κλήθηκαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των παικτών για συζητήσεις με τους devs, τους δόθηκαν διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται να υπάρξουν αντικείμενα που θα παρέχουν πλεονέκτημα μέσα στο παιχνίδι, καθώς και ότι θα κυκλοφορήσουν πιο φθηνά vanity items, και φαίνεται η κατάσταση να καταλαγιάζει για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα