Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ πριν λίγες μέρες και μου άρεσε πολύ ως τώρα. Ακόμα είμαι trial και κυκλοφορώ σε 0.5+.

Όποιος θέλει μπορεί να με βρει μέσα με το όνομα: "The Cook".

Δημοσ.

Το ξεκίνησα και εγώ πριν λίγες μέρες και μου άρεσε πολύ ως τώρα. Ακόμα είμαι trial και κυκλοφορώ σε 0.5+.

Όποιος θέλει μπορεί να με βρει μέσα με το όνομα: "The Cook".

ρε συ σιγουρα ετσι σε λενε ? ;p

πηγα να σε κοιταξω και ο The Cook που λες ειναι απο το 2004

Δημοσ.

ρε συ σιγουρα ετσι σε λενε ? ;p

πηγα να σε κοιταξω και ο The Cook που λες ειναι απο το 2004

Σίγουρα. Όνομα: The Cook Asanari

Δημοσ.

Σίγουρα. Όνομα: The Cook Asanari

εμ ετσι πες The Cook μονο του ειναι αλλος παιχτης θα σε κανω add μετα που θα ανοι3ουν οι σερβερ και οτι θες ingame εκει θαμαστε ;_)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ,

Χαίρομαι που βρίσκω και άλλους που ασχολούνται με eve online ένα από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο mmo ever !

Παίζω από το 2009 , και το παιχνίδι είναι απλά φοβερό με απίστευτο βάθος .

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα posts , αλλά θέλω να πω 2 λόγια που ίσως ενδιαφέρουν αρκετούς μελλοντικούς παίχτες .

Δεν θα μιλήσω για τα γραφικά και gameplay μια και μπορείτε να πάρετε μια ηδέα βλέποντας video στο utube.

Πρώτα από όλα το eve online έχει μοναδικό σύστημα xp δεν έχει lvl’s όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια ! έχει skill’s & learning Time για τα skills αυτά , το learning time είναι real time δλδ αν ένα skill θέλει 1 ώρα για να ανέβει lvl τότε από την στιγμή που βάλλεται τον χαρακτήρα σας να το μαθαίνει θέλει μια πραγματική ώρα για να το μάθει – ανεβάσει lvl . σε αυτή την μια ώρα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε ακόμα και να είστε offline το training συνεχίζεται κανονικά ( μπορείτε βεβαία να βάλετε μια λίστα με skills και ο χαραχτήρας θα συνεχίσει το training του ακόμα και αν είστε offline ) .

Ένα 2 ο πολύ θετικό με το παιχνίδι είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να αγοράσετε την συνδρομή σας με ISK ( είναι τα χρήματα στο παιχνίδι ) . αυτό βέβαια δεν εύκολο για έναν νέο παίχτη , αλλά μόλις έχετε αρκετούς μήνες training ( 4 – 6 μήνες αναλόγως τη χαρακτήρα κάνετε ) τα 650m isk που κοστίζει μια 2 μήνη κάρτα βγαίνουν πολύ εύκολα .

Αν κάποιος έχει ξεκινήσει το game ( trial – η κανονικό ) μπορεί να μπει στο hellas channel θα βρείτε πολύ κόσμο πρόθυμο να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα ( με συμβουλές tips κτλ ) .

Θα παρότρυνα όσους ξέκαναν το game να ΜΗΝ κάνουν skip το tutorial γιατί θα τα βρείτε σκούρα μετά !

Μπορείτε να με βρείτε in game με το nick on3st4b , είμαι μέλος της Ideon Andron μιας ελληνικής corp .

Πρόσφατα ιδρύθηκε και το πρώτο ( από όσο γνωρίζω ) αποκλειστικά ελληνικό ally .

-αν κάποιος θέλει μπορώ να του στείλω invite για 21 day trial .

Fly safe ..

ps : Επειδή έκατσα και διάβασα 5-6 σελίδες πίσω να διευκρινίσω κάτι

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται κάποια αγορά ! ( δλδ δεν αγοράζετε το game –cd key , αλλα χρόνο παιχνιδιού ) .

κατεβάζεται τον client , ξεκινάτε ένα trail account αν σας αρέσει αγοράζεται ένα game time ( 30-60 μέρες κτλ ) , μέσω το site του eve η από κάποιο κατάστημα ! για τα expantions δεν πληρώνετε τπτ και πάλι δύνονται στην μορφή update για τον client .

Δημοσ.

Μετά από 2 περίπου βδομάδες ενασχόλησης με το παιχνίδι πρέπει να ομολογήσω ότι έχω πάθει πλάκα από το πόσο καλά είναι στημένο και τα άπειρα πράγματα που έχεις να κάνεις. Έχω ένα χαρακτήρα που ασχολείται με αποστολές και με το ανατινάζει εχθρικά πλοία. Είχα λίγο ελεύθερο χρόνο και είπα λίγο να ασχοληθώ, να μελετήσω το trading. Εκεί είναι που έφαγα κόλλημα. Δεν είναι τυχαίο που έκανα και δεύτερο χαρακτήρα με όνομα Δήμος Σταριενός (http://www.youtube.com/watch?v=Has9Bvlyxdk) μια και το όνομα γερολαδάς ήταν ήδη πιασμένο :devil: ο οποίος θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την εισροή χρημάτων στα ταμεία μου...

Και ακόμα δεν έχω δει/κάνει σχεδόν τίποτα. Δεν έχω πάρει μέρος σε μεγάλες/ομαδικές μάχες, δεν έχω καν ακουμπήσει το industry, την εκμετάλλευση πλανητών και τόσα άλλα. Και ακόμα και να κάνεις κάτι από όλα αυτά πάντα ανακαλύπτεις ότι μπορείς να το κάνεις καλύτερα και πιο κερδοφόρα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το eve είναι ένα παιχνίδι με απίστευτο βάθος, άπειρες επιλογές και πάντα θα υπάρχει πάντα να κάνεις χωρίς να βαριέσαι. Ναι είναι πολύπλοκο και έχει πολύ μεγάλο χρόνο εκμάθησης (http://farm4.static.flickr.com/3088/2335016192_6003c39c4c_z.jpg?zz=1), αλλά στο ανταποδίδει στο μέγιστο δυνατό. Δεν είναι τυχαίο ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 25+ για να μην πω 30+. Οπότε έχεις να κάνεις με ώριμους παίκτες και όχι με 14χρονα που σου σπάνε τα... νεύρα. Όποιος έχει παίξει άλλα ΜΜΟ ή έχει περάσει μέσα από ένα inernet cafe και τα έχει δει να παίζουν ξέρει τι εννοώ. Άν έχετε βαρεθεί και ψάχνετε κάτι διαφορετικό δώστε του μια ευκαιρία. Ολόκληρα ηλιακά συστήματα σας περιμένουν να τα κατακτήσετε...

• Moderators
Δημοσ.

oπως και να το κανουμε.. ειναι παιχνιδαρα στο ειδος του..

Ίσως το μόνο "αχανές" (με την καλή έννοια) MMO. :)

Όποτε κοιτάω trial, πέφτω στις ασπίδες του και (ευτυχώς για μένα) κάνω γκελ πριν προλάβω να τις περάσω. :P

Δημοσ.

εχω μεινει πολυ πισω μιας και το εχω παρατησει το παιχνιδακι εδω και ενα χρονο. τι γινεται? κινεισαι με τον χαρακτηρα σου?

Δημοσ.

Χρόνια το κρυφοκοιτάζω αλλά ποτέ δε τόλμησα να το παίξω λόγω άλλων κλασικών RPG είτε on είτε offline. Είναι αργά για να ξεκινήσει κάποιος τώρα; Ένας casual gamer σε πόσο καιρό φτάνει το max level;

Δημοσ.

Aν μπείς σε κάποιο μεγάλο clan και σε καθοδηγήσουν πιστεύω σε σύντομο διάστημα να μπορείς τουλάχιστον να κάνεις κάποιο support μαζί τους. Σε αυτό το game χρειάζεσαι μέντορα για να επιβιώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...