chek2fire Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 400 χιλίαδες συνδρομητές που έχουν τώρα και 40-50 χιλιάδες που βρίσκεις σε κάθε loging νομίζω θα τα ζήλευαν ακόμα και "μεγαλύτερα" mmorpg. Γενικά το game έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια μια φοβερή ανανέωση ιδίως στα γραφικά του και νομίζω το έχουν κάνει και αρκετά πιο φιλικό προς τους νέους παίχτες με περισσότερα quest και περισσότερες επιλογές για να μην χαθεί κάποιος στο δαιδαλώδες gameplay του. Αλλά παραμένει ένα hardcore game που απευθύνετε σε λίγους. Δεν παίρνεις δλδ το σκάφος και το χειρίζεσε σαν αεροπλανάκι στο διάστημα.
akar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντήσεις σας. Σε ότι αφορά το ότι το παιχνίδι έχει βάθος και χρειάζεται ομαδική δουλειά, είναι απο τα στοιχεία που με τραβούν σε ενα παιχνίδι. Με βλέπω απο Δευτέρα να ξεκινάω. redLizardΝα το έχεις εγκατεστημένο μπορείς όσες φορές θες, να είσαι συνδεμένος και από τα 2 pc ταυτόχρονα και να παίζεις (ακόμα και με διαφορετικούς χαρακτήρες) δεν μπορείς. Εννοώ να μπορώ να παίζω απο διαφορετικά PC,χωρίς να είμαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος. Η περίπτωση να το κάνω κατ' ευθείαν install σε εξωτερικό σκληρό και να παίζω απο εκεί, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει?
redLizard Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εννοώ να μπορώ να παίζω απο διαφορετικά PC,χωρίς να είμαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος. Η περίπτωση να το κάνω κατ' ευθείαν install σε εξωτερικό σκληρό και να παίζω απο εκεί, υπάρχει περίπτωση να δουλέψει? Ναι έτσι δουλεύει μια χαρά
Cabir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εσεις που ασχολειστε εδω εισαστε σε καποιο alliance η δεν ασχοληστε με αυτα ? ετσι απο περιεργια ρωταω
redLizard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μπήκα πρόσφατα σε ένα corp που ήταν σε alliance και δεν μου είπανε ότι υπάρχουν corps στο alliance που ασχολούνται με pirating και κατέληξα να χάνω 2-3 ships (cruisers κ mining barges κυρίως) την εβδομάδα από anti-piracy corps που μας ξεκινούσαν war. Για αυτό βγήκα και προς το παρόν κάνω απλά solo mining μέχρι να βρω ένα corp της προκοπής. Είναι κανείς από εσάς σε ελληνικό corp? Αν ναι για πείτε γνώμες.
Cabir Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δεν ξερω τι παιζει απο ελληνικα κορπς ξερω μονο τους Mythos και τους frappe nation καπως ετσι λεγοντε νομιζω αν και εγω προσωπικα βλεπω οτι συνηθως οπου εχει πολλους ελληνες ειναι γτπ δεν το λεω για τα κορπς που ειπα τωρα μιας και δεν ξερω προσωπικα γιαυτους γενικα μιλαω
chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Το game εμφανισιακά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχα παίξει πίσω το 2006. Μεγάλη ανανέωση στα γραφικά του, στα μοντέλα των πλοίων στους πλανήτες ακόμα και στις stargates. Νομίζω ότι το eve online κατέχει τον θρόνο του πιο ολοκληρωμένου και περίπλοκου gameplay σε όλα τα mmorpg. Αν καταλάβεις του μηχανισμούς του κάποιος που παίζει έχει άπειρα πράγματα να κάνει και άπειρους στόχους για να ολοκληρώσει. Αυτό τον καιρό προσπαθώ να προχωρήσω το planetary αλλά μετά από μια βλακεία που έκανα σε ένα quest έχασα το σκάφος μου και η ασφάλεια που του είχα κάνει δεν το κάλυψε. Ετσί πρέπει τώρα να μαζέψω ξανά τα λεφτά και να το ξανασετάρω που θα μου πάρει λίγο χρόνο. Πάλι καλά που είμαι salvager και βγάζω αρκετά από τα wreck των σκάφων στα quest. Για να δείτε για τα μοντέλα και για τα γραφικά που έλεγα δείτε τις φώτο φαντάζομαι σε directx10 τα γραφικά θα δείχνουν πολύ ανώτερα αλλά δεν μπορώ να το τεστάρω καθώς ακόμα έχω xp.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωραίο παιχνίδι... Από το 2007 που το χα ξεκινήσει,έπαιξα που κ που..Αλλά ποτέ μου δεν το έμαθα..Να το ξεκινήσω πάλι; Πάντα χάνομαι,δεν ξέρω ακριβώς τι να κάνω..Και πάντα παίζω μόνος . Για να κάνω reactivate πρέπει να πλερώσω 34€ ; Η απλά θα πάω να διαλέξω πόσους μήνες συνδρομή θέλω και να πληρώσω απλά το ποσό;
kazak-hool Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://www.mythos-eve.com/ μπεσ και μαθε απο το φορουμ...
chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Από τι είδα μόλις κυκλοφόρησε και το τελευταίο ανανεωμένο guide για το eve είναι free και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδω http://www.isktheguide.com/?46af7b88
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι εντάξει.. Θα μου πείτε αν πληρώνω για επανασύνδεση έξτρα ή απλά μπορώ να αγοράσω πχ τους 3 μήνες και να παίξω;
Cabir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι εντάξει.. Θα μου πείτε αν πληρώνω για επανασύνδεση έξτρα ή απλά μπορώ να αγοράσω πχ τους 3 μήνες και να παίξω; ναι απλα πληρωνεις ποσους μηνες θες και κανεις login δεν πληρωνεις τιποτα αλλο και οτι απορια εχεις εδω η game και θα στη λησουμε edit να και μια διαφορετικη πλευρα του eve online απο ενα γνωστο scammer http://www.mylootyourtears.com/ διαβαστε το οποτε εχετε ορεξη
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 ναι απλα πληρωνεις ποσους μηνες θες και κανεις login δεν πληρωνεις τιποτα αλλο και οτι απορια εχεις εδω η game και θα στη λησουμε edit να και μια διαφορετικη πλευρα του eve online απο ενα γνωστο scammer http://www.mylootyourtears.com/ διαβαστε το οποτε εχετε ορεξη Οκ>Ευχαριστώ.Γιατί πέρσι με είχε χρεώσει 34€ για επανασύνδεση,και για 1 μήνα .
Cabir Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 ενας απο τους 2 μας ειναι εντελως λαθος και εχτος αν μου διαφευγει κατι αυτο με την επανασυνδεση πρωτη φορα το ακουω αλλα τεσπα
kazak-hool Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 θελω να ρωτησω κατι που μπορει να φανει γελοιο... αλλα πειτε μου αν μπορω να παιξω το eve σε internet cafe????δηλ κανω install το παιχνιδι και παιζω????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα