Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες για το eve festival που συμβαίνει κάθε χρόνο στην Ισλανδία και θα γίνει από τις 24-26 Μαρτιου. Το eve festival είναι μια συνάντηση όλων των οπαδών του eve και υπάρχουν διάφορα happening, συναυλίες. Εδώ είναι το official site για το festival

http://fanfest.eveonline.com/en/default

party2.jpg

δεν έχω πάει ποτέ Ισλανδία μου φαίνετε ευκαιρία είναι :)

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν σας βλεπω να ασχολειστε πολυ με αυτο τωρα που βγηκε και το Incursion, οποιος ενδιαφερεται να αρχισει η ψαχνει για κορπ ας μου στειλει μηνυμα ingame --- στειλτε στον " barge boy "

edit και επειδη δεν το βρηκα αυτο το κλιπ στο φορουμ το βαζω εδω να πορωσω αυτους που το σκεφτονται ακομα

http://www.youtube.com/watch?v=oq2oxt7Nrxo

Επεξ/σία από Cabir
Δημοσ.

Μια και είχαν πέσει οι server του darkfall είπα να μπω στο eve να δω και τον νέο character creation και γενικά να πάρω μια πρώτη ιδέα για το expansion. Με το που κάνεις login σε υποδέχετε ένα από τα καλύτερα κατά την γνώμη μου video που έχουν παιχτεί για το eve. Εψαξα για ώρα για να το βρω στο youtube και να το ανεβάσω αλλά δεν μπορούσα να το βρω με τπτ. Φοβερό έπος..

Η επόμενη οθόνη που σε υποδέχετε είναι η κλασική για να επιλέξεις τον χαρακτήρα σου. Μόνο που αυτή την φορά στην θέση του πορταίτου του χαρακτήρα υπάρχει μια κενή φωτογραφία και η προτροπή για να φτιάξεις ένα νέο avatar. Αν πατήσεις ok σε περνάει στο character creation του παιχνιδιού. Η πρώτη εικόνα που αντικρίζεις είναι κάτι σε "η επιστροφή του Γκουσγκούνη..."

20110120231505.jpg

Κάθισα και έπαιξα αρκετή ώρα με το character creation και μπορώ να πω ότι έχει νομίζω τον καλύτερο εργαλείο για δημιουργία χαρακτήρα που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε κάποιο rpg και όχι μόνο mmorpg. Σύν ότι έχεις άπειρες δυνατότητες προσαρμογής του χαρακτήρα σου με διάφορα μενού μπορείς όμως και με κλίκ πάνω σε κάποια περιοχή του σώματος του χαρακτήρα να το φέρεις στα μέτρα ακριβώς όπως θέλεις. Αμά δεν το δείτε στην πράξη δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο καλά στημένο είναι αυτό creator και τι ελευθερία σου δίνει στις επιλογές

δημιουργίας του χαρακτήρα. Νομίζω αυτό το video δείχνει σε γενικές γραμμές πως λειτουργεί

http://www.youtube.com/watch?v=neHRsHWPoU4&feature=related

μετά από ώρα τελικά έφτιαξα τον ammar χαρακτήρα μου

20110121000039.jpg

και η κλασική φώτο που εμφανίζετε σε όλους τους υπόλοιπους ingame που και αυτήν μπορείς να την επεξεργαστείς αλλάζοντας το background, την πόζα που θα πάρεις ακόμα και τους φωτισμούς.

20110121000831.jpg

και μετά από αυτό για άλλη μια φορά βρέθηκα στον κόσμο του eve και είδα και την αναβάθμιση στα γραφικά που έχουν κάνει και στους πλανήτες του παιχνιδιού

20110121001806.jpg

Δημοσ.

Πάντως είναι απίστευτο πόσο έχουν βελτιώσει το game όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει πλέον καμία σχέση αυτό που είχε βγει το 2005 με το game σήμερα. Φοβερό παράδειγμα πως ένα studio πρέπει να στηρίζει τα game του.

Δημοσ.

Χθές κάθισα αρκετή ώρα και ασχολήθηκα με το planetary και το να δημιουργήσω ένα εργοστάστιο παραγωγής σε κάποιο πλανήτη. Φυσικά όπως όλα τα πράγματα στο eve και αυτό εδώ ήταν αρκετά περίπλοκο αλλά νομίζω η όλη διαδικασία προσθέτει απίστευτο βάθος στο gameplay του παιχνιδιού. Συν ότι μελοντικά που θα κυκλοφορήσει και το dust514 για τις κονσόλες θα έχουμε και τις επιδρομές όσον θα παίζουν στην επιφάνει και θα πρέπει να φτιάχνουμε defend tower η ότιδήποτε για να οχυρώσουμε τις θέσεις μας.

Με βοήθησε αρκετά στην όλη διαδικασία αυτό εδώ το video που εξηγεί αρκετά τι παίζει με το planetary και πως μπορείς να κάνεις τα πρώτα σου βήματα

http://www.youtube.com/watch?v=WzSnf8HwQ_U

ενώ και αυτός εδώ είναι πολύ καλός οδηγός για το τι μπορεί να φτιάξεις με τα υλικά που κάνεις crafting από τους πλανήτες

http://fazenda.w-space.org/

πλέον μπήκα και στου lux arcana που έχουν και clan στο eve online αν και είναι αρκετά casual και έχει αρκετούς καινούργιους παίχτες στo game

Δημοσ.

Ρε παιδιά κανένα PvP Guide με Tactics/Survival Tips υπάρχει (εκτός από το ISK 2.0) γιατί εχώ χάσει πολύ πράμα από ganking και είμαι τέρμα noob στον τομέα αυτό.

btw ingame nick: Featherwild

Δημοσ.

βασικα οτι και να διαβασεις αμα δεν κανεις pvp παλι το ιδιο θα ειναι το καλητερο ειναι να μπεις σε μια κορπ και να πηγαινεις μαζι τους μεχρι να καταλαβεις τι γινεται πανω κατω, ετσι εμαθα και εγω

Δημοσ.

Καποιος ingame που μπορει να με βοηθησει? εκανα trial account αλλα χρειαζομαι help.Τρομερο game δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι το dust512.

Δημοσ.

Καποιος ingame που μπορει να με βοηθησει? εκανα trial account αλλα χρειαζομαι help.Τρομερο game δεν θελω να φανταστω πως θα ειναι το dust512.

Κάνε με add στα contacts (Featherwild)

Δημοσ.

το dust θα ειναι fps για κονσολες απο οτι ξερω καμια σχεση δηλαδη πες το ονομα σου να σε κανω αdd και εγω :)

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω το EVE, αλλά δεν ξέρω μήπως είναι αργά, καθώς βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά.

Για να γίνω πιο σαφής

1)Πιστεύεται ότι έχει μέλλον και αξίζει να ξεκινήσει κανείς τώρα ή βρίσκεται σε κάμψη? Υπάρχει αρκετός κόσμος on line?

2)Επειδή πιστεύω ότι το καλό παιχνίδι χρειάζεται, πάνω από όλα και καλή παρέα, υπάρχουν Έλληνες και Ελληνικά corps?

3)Κάτι πιο εξειδικευμένο, υπάρχει η δυνατότητα να το έχεις εγκατεστημένο σε δυο υπολογιστές (desktop & laptop), χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσεις δύο φορές?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :)

Δημοσ.

Σκέφτομαι να ξεκινήσω το EVE, αλλά δεν ξέρω μήπως είναι αργά, καθώς βρίσκεται αρκετά χρόνια στην αγορά.

Για να γίνω πιο σαφής

Δεν έχει παλιώσει το game, κάνουν συνεχώς αναβαθμίσεις στα γραφικά,gameplay κτλ σε κάθε expansion κ γενικα

είναι το πιο δραστήριο game community που έχω δεί, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των Developers, οπότε αφού

γουστάρουν αυτοί και γουστάρει και ο κόσμος δεν το βλέπω να λήγει το game. Σε αυτό αν συμπεριλάβεις και το

ότι η CCP θα βγάλει ένα online FPS στο κόσμο του EVE για κονσόλες που θα επικοινωνεί με το MMORPG (πχ από το

MMORPG θα προσλαμβάνεις άτομα από το FPS για να πάνε να καταστρέψουνε μια βάση από έναν άλλο παίκτη του MMO)

τότε μόνο ψόφιο δεν μπορείς να το θεωρήσεις.

1)Πιστεύεται ότι έχει μέλλον και αξίζει να ξεκινήσει κανείς τώρα ή βρίσκεται σε κάμψη? Υπάρχει αρκετός κόσμος on line?

Αρκετός κόσμος υπάρχει, ανάλογα βέβαια τι εννοείς αρκετό κόσμο. Το game έχει ένα standard κοινό, δεν υφίσταται κάμψη

απλά δεν έχει και κορύφωση μιας και είναι πιο ψαγμένο από τα συνηθισμένα games και μερικοί παίκτες που περιμένουν

κάτι εύκολο τα παρατάνε. Θέλει υπομονή, επιμονή, διαβασματάκι για το πως λειτουργούν κάποια πράγματα και συμμετοχή, δεν

είναι από τα games που τη βγάζεις solo.

2)Επειδή πιστεύω ότι το καλό παιχνίδι χρειάζεται, πάνω από όλα και καλή παρέα, υπάρχουν Έλληνες και Ελληνικά corps?

Ελληνικές corps και βέβαια υπάρχουν, μπορείς να μπεις στο chat channel Hellas και να ρωτάς σχετικά με απορίες που

έχεις για το game ή να βρείς κάποιο corp κτλ.

3)Κάτι πιο εξειδικευμένο, υπάρχει η δυνατότητα να το έχεις εγκατεστημένο σε δυο υπολογιστές (desktop & laptop), χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσεις δύο φορές?

Να το έχεις εγκατεστημένο μπορείς όσες φορές θες, να είσαι συνδεμένος και από τα 2 pc ταυτόχρονα και να παίζεις (ακόμα και με διαφορετικούς χαρακτήρες) δεν μπορείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...