chek2fire Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Νέες εικόνες από το νέο patch που θα είναι διαθέσιμο σε λίγες βδομάδες. Μας δίνουν και μια εικόνα πως θα είναι η εκμετάλλευση των πλανητών. http://www.gamespot.com/pc/rpg/eveonlinetyrannis/images.html?sid=6259999&part=rss&tag=gs_pc&subj=6259999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Νέο trailer για το αναμενόμενο expansion. Φοβερή επέκταση να έχουν ενεργό ρόλο οι πλανήτες στον ήδη περίπλοκο κόσμο του eve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Άλλη μια φορά ένας παραπάνω λόγος για pew pew αντε σιγά σιγά να ξεκουμπιστεί και η concord απο παντού να καούν και τα μπιφτέκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Το sacrilege εχασε πρόσφυση και πήγαινε με τις πόρτες μέσα στο warp tunnel....EPIC Uploaded with ImageShack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Από 31/5 είμαι και εγώ μέλος του EVE online universe.Είμαι λίγο χαμένος αλλά είναι λογικό.Αν θέλει κανείς να τα πούμε και in-game το όνομα του χαρακτήρα μου είναι Sadias... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xardas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Αν δεν σε προλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Έγινα και γω μέλος του greek eve community yay!!!! Μy name is Koutsi, CptGioKoutsi haha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 κανεις που γυρευει παρεα μεσα στο παιχνιδι? εχουν σταματησει ολοι οι γνωστοι μου και βαρεθηκα μονος μου στο διαστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Featherwild το όνομα στείλτε κανένα μήνυμα να τα πούμε online ΥΓ. Μήπως να κάνουμε το Insomnia Corp. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Tον Ιούλιο λέω να περάσω και εγώ για την καθιερωμένη μου δίμηνη βόλτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cabir Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 θα σου στειλω ινκειμ οταν μπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Παιδια τι λεει το καινουργιο expansion? Λεω να επιστρεψω και παλι στο game! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά ουσιαστικά το νέο expansion βάζει τους πλανήτες ενεργά στον κόσμο του eve με την μεγαλύτερη επέκταση να γίνετε όταν θα κυκλοφορήσει το dust 514 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι είναι το dust 514? Για πες περισσοτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Τι είναι το dust 514? Για πες περισσοτερα... Υπάρχει ήδη εδώ σχετικό θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα