Προς το περιεχόμενο

Eve Online

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Για να ακούγεται η φωνή σου ακριβώς όπως θα ακουγόταν κάποιος στο διάστημα :D

Θα κάνω τον σπασ@@, αλλά δεν υπάρχει ήχος στο διάστημα. :P

• Moderators
Δημοσ.
In space, noone can hear you scream :-D

Έεετσι! :-D

Πάντως το έχω ξαναπεί, όταν θεωρήσω πως πρέπει η ψυχή μου να πουληθεί σε ένα παιχνίδι, αυτό θα είναι το EvE.

Πάλι καλά που είχα ξεκολλήσει από το trial. :P

Δημοσ.

Από τα ωραιότερα παιχνίδια που έχω παίξει και θα ήμουνα ακόμα φανατικός αν δεν είχε ένα μικρό πρόβλημα. Μου τη δίνει η στατικότητα των μαχών. Απλά πατάς κουμπάκια. Βάλε μου το Eve μαζί πχ με το Dark Prophecy και θα ήμουνα 24ώρες το 24ωρό εκεί μέσα.

Δημοσ.

καταπληκτικο παιχνιδι με βαθος.. ΠΟΛΥ βαθος.. ενα χρονο παιζω τωρα και ακομα εχω να μαθω πααααρα πολλα.. Πρωτη φορα καιγομαι τοσο με ενα mmo.. Πραγματικα οτι πιο ποιοτικο κυκλοφορησε ποτε σε space mmo..

Δημοσ.
1.1 dominion patch

Εκτός από τα διάφορα update που μπορείτε να δείτε εδώ

http://www.eveonline.com/updates/patchnotes.asp?patchlogID=202

η ccp κάνει άλλη μια φορά την έκπληξη και προσθέτει αυτό εδώ το φοβερό rp χαρακτηριστικό...

Για να ακούγετε η φωνή σου ακριβώς όπως θα ακουγόταν κάποιος στο διάστημα :D

CCP makes me feel warm inside.Όλο εκπλήξεις,όλο καινούργια πράγματα.Σε αντίθετη κατεύθυνση συνεχώς από την πλειοψηφία της βιομηχανίας.

Δημοσ.

παιδια ειμαι καινουργιος στο παιγνιδι και πραγματικα τα σπαει θελω να ρωτησω κατι ισως λιγο χαζο υπαρχει επιλογες στα settings για antialising στο παιγνιδι γιατι δεν εχω βρει ξερει κανεις να μου πει???

Δημοσ.

Καλησπέρα νομίζω υπάρχει μέσα στην επιλογή settings video. Πάντος παίδες σας περιμενω να βρεθούμε και online μεσα στο game. To nickname μου είναι Aurum και είμαι Director ενώς pvp Ελληνικού corp. Δεν υπάρχει μόνο η mythos υπάρχουν και πολλά άλλα Ελληνικά corps.

Δημοσ.

Το EVE δεν εχει ΑΑ settings in game,αν και οι παιχτες το ζητουν καιρο τωρα.Μπορεις ομως με ενα προγραμματακι που λεγεται nhancer να το καταφερεις.Καπου στα φορουμς εχουν και οδηγο.Google it...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Και εγώ μέσα έξω απο το EVE εδώ και 2 χρόνια. Ο βασικός λόγος είναι οτι ποτέ δεν βρήκα κόσμο για το interactive μερος του παιχνιδιου :Ρ Όπως και να έχει, άν μπορεί κανείς να βοηθήσει, να ρίξω και ένα re-activate.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενά πρώτο trailer από το Incarna το expansion όπου θα μπορείς πλέον να αποχωρηστείς την κάψουλα και να περπατήσεις στους σταθμούς.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια... Ειμαι νεο στο παιχνιδι και θελω να σας κανω μια ερωτηση. Καλυτερη pvp class και ποιο φιλικη στον νεο χρηστη ποια ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξανα αρχίζω το παιχνίδι πολύ σύντομα.

Ποιόν client βάζουμε;;

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
Καλησπερα παιδια... Ειμαι νεο στο παιχνιδι και θελω να σας κανω μια ερωτηση. Καλυτερη pvp class και ποιο φιλικη στον νεο χρηστη ποια ειναι?

Δεν υπάρχει καλύτερη class και δεν υπάρχει φιλική class το game είναι τελείως hardcore και δεν φοβάται να το κρύψει. Διάλεξε κάτι που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου έτσι και αλλιώς μπορείς να τον φέρεις μετά στα μέτρα σου. Και μπες στο κανάλι hellas ingame που έχει αρκετούς ελληνες και σίγουρρα θα σε βοηθήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

18 Μαΐου το νέο free expansion για το eve online. Για πρώτη φορά στο game θα μας επιτρέπει να εκμεταλευτούμε τους πλανήτες και γίνετε μια γενική αναβάθμιση στην επίδραση τους στο gameplay.

At last Fanfest we announced our plans to allow you, the pod-pilots of New Eden, to shift your foci away from the heavens for a moment, onto the planets. In Dominion, we gave the planets a facelift, updating the graphics with beautiful landscapes, awe inspiring deserts, peaceful Ewok-friendly green worlds and violent burning lava fields. But that was just eye candy, right? Well, not quite. In our upcoming expansion, Tyrannis, ALL THESE WORLDS ARE YOURS.

Δείτε περισσότερα εδώ

http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=733

και εδώ το trailer

και φυσικά για άλλη μια φορά θα γίνει reactive το account :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...