isa74 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 to kalo file vatraxopedila einai oti diapistono oti i omada pou to doulevei to exei parei zesta to zitima... ego ontas sto deutero ptixio mou exei fanei arketa xrisimo. euhomai na to proxorisoun. Etsi, Daredevil?
Daredevil Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 γιατι θα πρεπει να εγγραφω για να δω αν υπαρχουν διαθεσιμα παλαιοτερα θεματα απ'τη σχολη μου?????ginontas melos se ena site file poscaman to boh8as na anaptyx8ei kai na prosferei akoma kalyteres yphresies.
poscaman Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 συμφωνω απολυτα.αλλα γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το κανω χωρις να ξερω αν οι υπηρεσιες που μου προσφερει μου κανουν??? τεσπα,αν θελεις απαντησε μου αν υπαρχουν θεματα απ'τους Μηχανικους Η/Υ της Πατρας
Daredevil Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 συμφωνω απολυτα.αλλα γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να το κανω χωρις να ξερω αν οι υπηρεσιες που μου προσφερει μου κανουν??? τεσπα,αν θελεις απαντησε μου αν υπαρχουν θεματα απ'τους Μηχανικους Η/Υ της Πατρας file mou den se anagkazei kanenas na kaneis to otidhpote, access sta 8emata ta opoia ananeononte syxna prosferoume mono sta melh mas.
poscaman Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 καταρχην αν ακουστηκα εριστικος ζηταω συγγνωμη,δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου.δευτερον,το site φαινεται (απ'οσο κοιταξα) οτι ειναι πολυ καλα σχεδιασμενο και προσφερει υλικο κλπ.απλα προσωπικα (και νομιζω και πολλοι αλλοι) για να μπω στην διαδικασια να γραφτω και μπλα μπλα πρεπει να αξιζει τον κοπο.ΠΡΟΤΕΙΝΩ λοιπον ,ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, (ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ οτι θα βελτιωσεις το site σου,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ) να κανεις το εξης.να μπορουν μεν οι επισκεπτες να δουν πχ απο ποια σχολη εχεις ποια μαθηματα,αλλα να μην μπορουν να τα κατεβασουν αν δεν γινει εγγραφη.ετσι καποιος ο οποιος δεν βρει αυτο που ψαχνει να μην αρχισει τα μπινελικια και να εξαφανιστει μια δια παντως σαν επισκεπτης.δεν ξερω αν εγινα κατανοητος,αν οχι,επανερχομαι
Lord_Az Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δλδ ρε poscaman ceida και συναδερφε μολις δεις ενα μαγαζι...που σαν να σε ενδιαφερει μπαινεις μεσα και του λες να βγάλει ΟΛΟ το εμπορευμα στην βιτρινα για να μην κουραζεσαι ανοιγοκλεινοντας την πορτα?...δεν δουλευει ετσι ε? 4 πεδια ειναι η εγγραφη...
isa74 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Θα συμφωνήσω με τον Lord_Az. Νομίζω ότι το έθεσε σωστά το ζήτημα. Στο κάτω-κάτω το να εγγραφείς στο site είναι και το ελάχιστο αντάλαγμα που σου ζητάει η ομάδα που το έχει φτιάξει και το συντηρεί. Εδώ γραφόμαστε σε τόσα και τόσα sites. Ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...
poscaman Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 απλα ειπα την αποψη μου no offence m8s! edit:για την ακριβεια γραφτηκα κιολας....
Daredevil Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 dont worry m8 no offence edit: brhkes toulaxiston ta 8emata pou epsaxnes? a3ize dld ton kopo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.