Προς το περιεχόμενο

2 ερωτήσεις...

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. αγόρασα από το ebay τον αντάπτορα για μετατροπή δίσκου λαπτοπ σε IDE. Τον επισυνάπτω σε φώτο. Το θέμα είναι πώς όσο κ αν προσπάθησα δε κατάφερε μια παλιά μου μητρική να τον "δει". Έχετε ιδέα που θα το κάνω επιτέλους να λειτουργήσει? Το συνέδεσα με τη τροφοδοσία και την καλοδιοταινία αλλά τζίφος.

2. Έκανα μια ανακατανομή στα καλώδια δικτύου του σπιτιου μου. Καταρχήν επειδή δεν ειχα την κατάλληλη πένσα με μερικές αλχημείες κατάφερα να φτιάξω τα φις με τις οδηγίες που βρήκα από http://www.ertyu.org/steven_nikkel/ethernetcables.html

Έφτιαξα το standard straight through αλλά το θέμα είναι πώς με συνδέει το switch στο modem μετά από πολύ ώρα αναζήτησης και στα 10mbps. Δεν είναι σωστές οι οδηγίες?

post-18990-129062941705_thumb.jpg

Δημοσ.

1. Γιατι δεν έπαιρνες ένα κουτάκι να τον ειχες και φορητό? 20 ευρώ το κόστος και αγορασμένο απο ελλάδα! Φίλε μου πολύ φοβάμαι ότι αυτό το component που έχεις, ότι .... δεν σου κάνει :(

2. φίλε μου σχετικά με τα καλώδια του δικτύου αν δεν έχεις το κατάλληλο εργαλείο....δεν δένει το γλυκό. πολύ πι8ανό να μην κάνουν σωστή επαφή...

2η λύση? δεν αγοράζεις 1 έτοιμο?

Δημοσ.

1. έχω encloser αλλα θέλω να το βάλω στο κατεβαστήρι που φτιάχνω. Οπότε χρειάζομαι έναν μετατροπέα σε IDE. Από το ebay αυτό βρήκα κ πολύ φθηνά μάλιστα.

Επίσης βρήκα πώς γίνεται master-slave ένας 2,5" δίσκος αλλά τζίφος.

2. δε μου κάνουν τα έτοιμα, αφενός γιατί χρειάζομαι συγκεκριμένες διαστάσεις και αφετέρου γιατί πρέπει να περάσουν μέσα από τοίχους κ θα ανοίγω μεγάλες τρύπες για ένα μικρό καλωδιάκη.

Υ.Γ.: Η ελληνική αγορά πρέπει να τα υπερκοστολογεί όλα ρε γμτ. Αυτή την ειδική πένσα για τα rj45 δε τη βρήκα <30 ευρώ. Από χρυσό τη φτιάχνουν? Οπότε το συμπέρασμα μου είναι ebay και πάλι ebay.

Δημοσ.

Αγόρασες 2,5'' => 3,5'' hd IDE adaptor για να συνδέσεις δικτυακά τον δίσκο;

Για πρέσσες RJ11/45 ίσως δεν έψαξες αρκετά.

Ξεκινάνε από ~5Ε [για 5 χρήσεις :P] κ ανεβαίνουν ως τα ~150Ε για 1 Knipex.

Σε καταστήματα τύπου Ράδιο Κατουμά, Κωσταντακάτου ή αντίστοιχα συνοικιακά θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

/sc

Δημοσ.
Αγόρασες 2,5'' => 3,5'' hd IDE adaptor για να συνδέσεις δικτυακά τον δίσκο;

ναι αυτό αγόρασα. Υπάρχει τρόπος να το δώ να λειτουργεί? Θα με γλιτώσει από τα έξοδα αγοράς ένος δίσκου

Για πρέσσες RJ11/45 ίσως δεν έψαξες αρκετά.

Ξεκινάνε από ~5Ε [για 5 χρήσεις :P] κ ανεβαίνουν ως τα ~150Ε για 1 Knipex.

Σε καταστήματα τύπου Ράδιο Κατουμά, Κωσταντακάτου ή αντίστοιχα συνοικιακά θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Γι'αυτό υπάρχει το ebay, όπου δε ψάχνεις τίποτα και το αγοράζεις σε πολύ καλή τιμή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...