jliakos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα. Μεχρι και προχθες ειχα γραμμη ADSL 1024 με συνδεση Forthnet 768 και εβλεπα απο τον router οτι συγχρονιζομουν στα 1024...Απο χθες βλεπω πως συγχρονιζομαι στα 768!!! Πως γίνεται αυτό? Αποφασισε ο ΟΤΕ να μου κανει τη γραμμη όσο είναι και η σύνδεση μου ξαφνικά??? Επισης υπάρχει καποιος αλλος τροπος να δω την ταχυτητα της γραμμης μου και οχι της συνδεσής μου? Ευχαριστω
kallair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 eisai me paketo apo 1i iouniou? eixa akousei oti pros to paron mas eixan anavathmisei sta 1024 epeidi den ipirxe tote epilogi apo ote gia 768. kai meta tha mas erixnan. ego prosopika exo dei to eksis. to modem sigxronizei se 1024/256 ara exo 1mbit grammi apo ote. prin liges meres pou piga sto account mou stin forthnet k evala ta soixeia mou, eida oti me eixan san 1024/256 kai oxi san 768... tha to koitakso simera sto magazi k tha do k ti taxitites pianw. genika ena tropos na to koitakseis einai na deis tis taxitites se speedtests. tha prepei na pianeis ~220kbit/s se upload kai kapou 800 kai pano sto download an exeis 1024. epeidi omws mporei na eisai se pitarismeno dslam, kalitera na lavei ipopsin sou mono to upload speed sou. ~160kbit/s k eisai se 768 sindesi enw me 220 einai 1mbit.
jliakos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ναι ειμαι σε αυτο το πακετο.Δυστυχως κοιταξα τις ταχυτητες τοσο στο upload οσο και στο download και ολα δειχνουν πως εχω πλεον 768 Δεν ειχα ακουσει παντως οτι θα μας ριξουν. Κριμα και ειμαι σε καλο dslam πιανω παντα καλες ταχυτητες. Ενω πριν κατεβαζα σε torrents γυρω στα 90 kb/s τωρα πιανω το πολυ 77-80...
kallair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 emena den me exoun riksei akoma... ti perioxi eisai esi? pantos k to modem mou sigxronisei sta 1024/256 alla k stin sindromi stin forthnet mou grafei oti exo 1mbit. esena stin forthnet ti sou grafei oti exeis? 1mbit i 768?
jliakos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ειμαι Γλυφαδα. Στο λογαριασμο στην Forthnet ειμαι γραμμενος ως 1024...
kallair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 as meinei o ipovivasmos glifada k as min erthei pros peiraia :-P. parakseno mou akougetai pantws na min exei paraponethei allos gia ipovivasmo. k exo tin entiposi oti telika eixe pei i forthnet oti den tha tous ipovivasei se 768 gia logous marketing ap oti afise na ennoithei. gia pare kana tilefono pros forthnet pleura k pes tous to provlima sou. allamin tous peis oti eisai apo paketo tis 1is iouniou gia na doume ti tha sou apantisoun.
jliakos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 δυστυχως πηρα και μου ειπαν οτι σε ολους θα γινει 768....
manitaroulis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Παιδια μη ψαρωνετε, τους εχω παρει 50 τηλεφωνα και τους εχω στειλει επιστολη. Ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτο που κανανε για τους εξης λογους: 1) Δεν ενημερωσανε γραπτα η με η-μαιλ στα ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ. Ειναι συμφωνα με την αρχη της ΑΔΑΕ 2) Ειχαν ανακοινωσει στην ιστοσελιδα τους οτι μετα τη μαζικη διαμαρτυρια θα γινουν ολες οι συνδεσεις 512 στα 1024 3) Κατα την αγορα του πακετου ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπογραφει κανενα εντυπο η ανακοινωθικε οτι πριν την αγορα θα πρεπει να γνωριζουμε και να ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ οτι ΔΕΝ θα εχουμε τα ιδια δικαιώματα με τους υπολοιπους χρηστες. Οποτε ξεκινηστε και στελνεται ΟΛΟΙ σας μαιλ με τους παραπανω λογους, εγω ειδη σε 20 λεπτα θα παω απο εκει με εντυπη εκθεση και θα απιτησω εγγραφη απαντηση. Δεν εχουν επιλογη ΕΜΕΙΣ πληρωνουμε και εαν ΕΜΕΙΣ δεν αγορασουμε του χρονου ΑΥΤΟΙ δεν θα εχουν πελατες παρτε το χαμπαρι!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.