Hlapatsas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα.Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για διαφανές ΑΤΧ κουτί αλλά να μην κάνει και καμια 100άρα..Κάποτε έιχα βρει ένα φτηνό αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβα και έκτοτε δεν βρήσκω πουθενά.Αν έχει πέσει σε κανά κατάστημα το μάτι σας πείτε μου...Ευχαριστώ
AMDAKIAS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα.Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για διαφανές ΑΤΧ κουτί αλλά να μην κάνει και καμια 100άρα..Κάποτε έιχα βρει ένα φτηνό αλλά δυστυχώς δεν το πρόλαβα και έκτοτε δεν βρήσκω πουθενά.Αν έχει πέσει σε κανά κατάστημα το μάτι σας πείτε μου...Ευχαριστώ Χλωμό με τόσα λίγα χρήματα. Νομίζω πως η AKASA βγάζει τέτοιο κουτί .
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 i checkmate exei tetoia koutia alla einai konta sta 100 xoris psu.episis gia na to ftiaxeis orea ena tetoio kouti kai na min fenetai xalia etimasou na rixeis kana 50 60 ari min po kana 100 ari se fan cold cathodes ktl ktl.
basilis5 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 οχι και 100 βρε παιδια, 2 λαμπες και 3 ανεμηστιρακια θελει και θα ναι τζι τζι( 30 ευρω το πολυ-εγω τοσα εδωσα) αλλα οντως στην ελλαδα δεν παιζει να βρεις επωνυμο κατω απο 100-στο λεω επειση και εγω το χα ψαξει τωρα αν πας κανα κεντρο και κανεις μια βολτα,ισως εχουν φερει τιποτα
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 MIA 100 to kouti kai meta analogos ti thes na baleis mesa.an baleis kala fan kai athoriva me 10 euro to ena mono ta fan pane 30 euro.meta lampitses kai alla tosa pou mporeis na baleis mesa.fan me xroma gia cpu ktl ktl.
cleeverblade Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 έχε υπόψιν ότι τα κουτιά αυτά πιάνουν πολύ σκόνη λόγο στατικού ηλεκτρισμού!!! στην αρχή μπορεί να δείχνουν ωραία και cool αλλά μετά γίνονται εφιάλτης. ξανασκέψου το
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 MPOREIs na baleis filtrakia san sites opos exoun ta thermaltake.
cleeverblade Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 δεν είναι μόνο μέσα .. κι έξω, γύρο γύρο, παντού!!! είναι σαν μαγνήτης για τη σκόνη.
Vagos_46 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 πριν 1-1,5 χρονο εψαχνα και εγω να αγορασω διαφανες κουτι αλλα εγκατελειψα την ιδεα....λογω τιμης! τα φθηνα δεν εχουν και τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης,περνα μια βολτα απο ενα multirama πρεπει να εχουν. το απολυτως καλυτερο που ειχα βρει ειναι αυτο εδω. εχει αρκετα το site αλλα η τιμη τους ειναι ατιμη!!!
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 kai i checkmate exei alla einai ligo expensive kai oute fan dinoun oute tipota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.