Jikail Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έχουν σπάσει τα νεύρα μου.. Έχω κάποια links από oxyshare αλλά δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω από εκεί.. Δεν μπορώ να βρω αυτό το κουμπί που λέει "download".. Βοήθεια κύριοι..
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει ακόμα κόσμος που ανεβάζει σε oxyshare; Νόμιζα ότι είχε πεθάνει αυτό! Στείλε μου το link σου αν θες με pm να σου πω, γιατί δεν έχω κάποιο πρόχειρο..
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πατάς κάτω αριστερά "Fast and Extreme" και μετά αφού τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση κάτω κάτω πατάς download (link).
Jikail Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πατάς κάτω αριστερά "Fast and Extreme"και μετά αφού τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση κάτω κάτω πατάς download (link). Το πρόβλημα μου είναι πως όταν πατάω αυτό το "download" που λες μου ξανανοίγει η αρχική σελίδα που σου έστειλα στο pm.. Και κάνω κύκλους συνέχεια.. Σε όσα αρχεία και να δοκίμασα γίνεται ακριβώς το ίδιο.. Είσαι σίγουρος ότι ξεκινάει το download σε εσένα..;
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Είχες δίκιο, δεν ξέρω γιατί το κάνει, δεν μπορείς να πεις στον τύπο να στο ανεβάσει πουθενά αλλού; Δεν παίζει κανα mirror;
Jikail Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σε όποιο αρχείο προσπαθώ να κατεβάσω από εκεί.. Ακομά και σε αυτά που δίνει στην αρχική σελίδα του site.. Μήπως το κλείσανε το μαγαζί..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.