G_TSIF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έχω ηχεία 5.1 και μετά απο format τα δυο ηχεία που βρίσκονται πίσω δεν παίζουν. Ξέρεις κανείς τι φταίει ?
dimokritos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 tsekare tis ruthmiseis stin karta ixou sou oste na stelnoun sima se 5.1 ixeia kai oxi se 2.1.
vags Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Πιθανον ειναι θεμα ρυθμισης, τι καρτα ηχου εχεις & τι ηχεια ?
Land_Of_Banania Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Βασικά το πιο απλό από το control panel το ρύθμισες ότι έχεις 4 ηχεία? Γιατί μετά από format συνήθως ξεχνάμε τα πιο απλά πράγματα και ψαχνόμαστε
G_TSIF Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται αλλά συνεχίζει το ίδιο. Η κάρτα ήχου είναι η c-media ac97 και τα ηχεία της creative inspire p5800.
vags Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Έχω κάνει τις ρυθμίσεις που χρειάζονται αλλά συνεχίζει το ίδιο. Η κάρτα ήχου είναι η c-media ac97 και τα ηχεία της creative inspire p5800. Κυτταξε για να μην παιζουν μονο δυο & να παιζουν τα υπολοιπα ειναι σιγουρα θεμα ρυθμισης η εκτος να σου εχει φυγει καποιο καλωδιο. Δες στον πινακα ελεγχου/ηχοι & συσκευες αναπαραγωγης/(καρτελα)ενταση/ρυθμισεις ηχειου/για προχωρημενους/(καρτελα) ηχεια να ειναι η ρυθμιση ηχεια περιβαλλοντος ηχου 5.1 & αν ειναι εκει ολα ενταξει δες στο προγραμμα οδηγησης της καρτας ηχου ποια οριζει πλαϊνα ποια πισω ποια μπροστινα ποιο υπογουφερ & παιξε με αυτα αλλαζοντας επιλογες μεταξυ τους & επισης τσεκαρε να ειναι & αυτη ρυθμισμενη σε 5.1. Καλη επιτυχια.
Erwdios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Μετα το format,ο τεχνικός μου πέρασε ένα πρόγραμμα,το AudioDeck το οποίο δεν έχει επιλογή για 5.1.Το περίεργο είναι ότι μέσω πίνακα ελέγχου και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις ηχείου,υπάρχει η επιλογή 5.1 και στο configuration σχεδόν όλα τα ηχεία λειτουργούν κανονικά εν,ω όταν προσπαθώ ν'ακούσω κανένα τραγουδάκι παίζει σαν 2.1!Τελικά φταίει το κωλοπρόγραμμα?Αν ναί μπορώ να βάλω κάποιο άλλο και ποιό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.