PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 καλησπερα σε ολους.πριν απο ενα λεπτο το gmail μου πεταξε το παρακατω μην και δεν εχω προσβαση πουθενα,ουτε στα εισερχομενα πουθενα!!τι ειναι αυτο παλι???
ApSiMan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ωπ?????? Ωπ???? σε μνμ λάθους "Ωπ" ????????????????????? το έλεος!!!! Εμένα ανοίγει κανονικά πάντως το gmail.... δοκιμασε κανα restart και τα σχετικά (log-out k log-in). μακάρι να ξερα να σου πω και τπτ περισσοτέρο...
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 επισης μολις τωρα δεν μπαινει καν στην ιστοσελιδα και μου πεταει το εξης: παντως ολα τα υπολοιπα στο google acount μου δουλευουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! θα μου στριψει!!
billypan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εγω παντως μπαινω κανονικα....Πριν 10 λεπτα ετειλα και mail.... Το Ωπ δεν ειναι τιποτα...Παλαιοτερα οταν εσβηνες τα ανεπιθυμητα mails σου εγραφε Γιουπι,δεν υπαρχουν αλλα ανεπιθυμητα μηνυματα 8)
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 και γω τωρα ειμαι οκ.κατι θα παιχτηκε σε καποιον σερβερ,ποτε δεν θα μαθουμε... Παλαιοτερα οταν εσβηνες τα ανεπιθυμητα mails σου εγραφε Γιουπι,δεν υπαρχουν αλλα ανεπιθυμητα μηνυματα 8) τωρα λεει "ωραια,δεν υπαρχουν αλλα ανεπιθυμητα μηνυματα". για παλιοτερα δεν ξερω! και φυσικα ευχαριστω οσους ασχοληθηκαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.