Προς το περιεχόμενο

αναγγελίες γάμου

charmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
πείτε μου καμιά οικονομική εφημερίδα του πειραιά για να βάλω μία αναγγελία γάμου.

Δεν χρειάζεται να είναι του Πειραιά (ακόμα κι αν παντρεύεσαι στον Πειραιά), οποιαδήποτε ημερήσια εφημερίδα της πρωτεύουσας κάνει. Άρα, "Κέρδος", "Ναυτεμπορική", "Ημερησία", "Χρηματιστήριο".

Και (για all-time classic) η "Εστία". ;)

Το "ΦΩΣ των σπορ" :P

Κι ο "Πρωταθλητής". :-D

Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι ο Ριζοσπάστης είναι φτηνός.

Μία φίλη μου είχε βάλει εκεί, και απ'ό,τι θυμάμαι ήταν το 1/4 της τιμής της Καθημερινής πχ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, αναφέρουν πού είναι τα γραφεία που δέχονται. Νομίζω ότι πρέπει να πας από εκεί (ούτε που θυμάμαι τι έκανα πριν το γάμο μου) και θέλει ταυτότητες και στοιχεία όπως πού γεννήθηκες και που κατοικείς.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι πιο cult από τους Times in Kolonaki.

Μην τρελαθούμε τώρα.

Καλά στέφανα btw.

Αλλά ξεκινάς ρε παιδί μου κι εσύ το γάμο, κάνοντας οικονομία από την αγγελία;

Κανείς δεν είναι large πια;

• Super Moderators
Δημοσ.

Large οικονομία.

Αυτή η αναγγελία γάμου, πολύ θα ήθελα να ξέρω τι νομικό έρεισμα έχει. Κάποτε είχε ακούσει κάτι για δίγαμους κτλ. του στυλ θα περνάμε όλη τη μέρα διαβάζοντας αναγγελίες γάμου σε όοοολες τις εφημερίδες ώστε άμα δούμε κανένα γνωστό μας να πάει να κάνει τη λαδιά (τη διγαμία εννοώ, όχι να παντρευτεί) να το καταγγείλουμε.

Πού είναι ένας νομικός (hint, hint) όταν τον χρειάζεσαι;

Δημοσ.

Snoob,

είναι μία ασυναρτησία του νόμου (συγκεκριμένα προβλέπεται στο άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα). Δηλαδή, είναι υποχρεωτικό κατά το νόμο, αλλά δεν προβλέπονται κυρώσεις (δηλαδή ακυρότητα ή ακυρωσία του γάμου)σε περίπτωση που παραληφθεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, ότι ένας νόμος έχει ασυναρτησίες δε μου προκαλεί έκπληξη. Απλά, έλεγα μήπως ξέρει κανείς το "σκεπτικό" που οδήγησε στη θέσπιση του μέτρου.

Σκεπτικό, τρόπος του λέγειν, δηλαδή.

Δημοσ.

Υποθέτω, ότι το σκεπτικό ήταν αυτό που είπες εσύ πιο πάνω.

Να γνωστοποιηθεί ο γάμος, με τα πλήρη στοιχεία των μελλονύμφων, έτσι ώστε αν ο γείτονας δει τα ονόματα και ανακαλύψει ότι ο ένας από τους δυο είναι παλιός γνωστός του από την Αυστραλία με άλλους εφτά κρυφούς συζύγους, να μπορεί να ενημερώσει τις αρχές ώστε να αποφευχθεί το μοιραίο.

Δημοσ.

παιδιά χτες έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν το βλέπω πουθενά γιατί?

καταρχήν δεν πατρεύομαι εγώ. μακρυά.... μία γνωστή μου είναι. δεν μ λέτε, αν πάρω μία εφημερίδα θα λέει κάπου μέσα πώς γίνετε η διαδικασία για να στείλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...