Προς το περιεχόμενο

Αγορα printer μεχρι 70 euro??Pls help

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

Θα ηθελα να αγορασω 1 εκτυπωτη μεχρι 70 euro.

Γνωριζοντας οτι σε αυτην την κατηγορια τιμης δεν αγοραζω κ κατι ποιοτικο κ με δεδομενο οτι το μονο που θα θελω ειναι να εκτυπωνω κειμενο κ κανα απρομαυρο εξωφυλο απο μουσικα cd ποιον εκτυπωτη θα μου προτεινατε??

Θα ηθελα εναν με οσο το δυνατον καλυτερη αποδοση ως προς τιμη κ στο θεμα των αναλωσιμων ( μελανια κτλ)

Σε πλαισιο κ e-shop εχω δει τα εξης κοντα στην τιμη που εχω θεσει:

printers:

HP DESKJET D1360

LEXMARK Z645

HP DESKJET D2360

Canon Pixma iP 1700

Epson Stylus D78

LEXMARK Z735

LEXMARK Z845

Πολυμηχανηματα:

LEXMARK INKJET X-2350

LEXMARK X1270 INKJET MFP

Eυχαριστω

Δημοσ.

Βασικα ξερω οτι ο Canon mp160 ειναι καλος αλλα δυστηχως δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα.

Κ τα 70 euro που εχω θεσει σαν ανωτατο οριο με το ζορι ειναι....

ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Γιατι να αποφυγω τους lexmark ??

Δημοσ.

κριμα γιατι μεχρι προχθες το ειχε 78 και ειναι πιθανοτατα απο τα καλυτερα αν οχι ο,τι καλυτερο σε αυτα τα χρήματα και ειναι και all-in-one

τα lexmark εχουν ακριβα μελανια και το συνειδητοποιεις οταν πας να κανεις την πρωτη σου αλλαγη και θυμηθεις ποσα εδωσες για να τον αγορασεις. ουσιαστικα συμφέρει να ξαναπάρεις καινούριο! ξέρουμε ότι για όλες τις εταιρίες το μηχάνημα είναι το αναλώσιμο και όχι τα μελάνια αλλά η lexmark το έχει γ***σει το θέμα. ασε που από ποότητα δεν λέει και πολλα

τα άλλα μοντέλα που λες δεν τα πολυξέρω αλλα΄γενικά θα πήγαινα σε canon που για μενα είναι κορυφαία στο imaging (το έχω ξαναπει)

Δημοσ.

με 78ευρώ από e-shop παίρνεις ποιοτικότατο εκτυπωτη παρακαλώ. Πάρε το laser printer samsung ml1610. Θα ευχαριστηθείς εκτυπώσεις, ασπρόμαυρες μεν αλλά με πολύ μικρός κόστος ανα σελιδα κ δυνατότητα για εκτύπωση. Μη σε ανυσηχεί το γεγονός ότι δε θα τυπώνεις χρώμα. Ούτως ή άλλως αν θες να τυπώσεις φωτογραφία δε συμφέρει να το κάνεις από οικιακό εκτυπωτή.Την πάς κάπου με 0,12ευρώ η μία. Άρα ένας λέιζερ θα σε καλύψει κ με το παραπάνω.

Δημοσ.

ennoeitai oti o laser exei asygkrita xamhloterh katanalwsh alla afou to paidi thelei na kanei kai ekswfylla (den exei shmasia se ti poiothta ta thelei) syntoma mallon tha tou leipsei kai ena scaneraki...

poly endiaferon pantws ayto pou les gia ton samsung, egw pou exw etsi ki alliws all-in-one mhxanhma gia douleies scan & fwtotypies tha to koitaksw

Δημοσ.

στην αρχή λέει ότι θέλει έναν εκτυπωτή για να τυπώνει κείμενο κ κανα ασπρόμαυρο εξώφυλλο. Τί καλύτερο από τον λέιζερ? Κουτί θα έρθει. Κ εγώ αρχάγγελε εχω ένα πολυμηχάνημα για ψιλοδουλειές κ τον λέιζερ για τις χοντρές

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Οντως αυτη την στιγμη η χρηση που θα τον θελω θα ειναι για εκτυπωση κειμενου κ ασπρόμαυρων εξωφυλλων.

Με βαλατε σε σκεψεις με τους lazer. Το μονο κοστος απο κει κ περα που εχουν ειναι το toner?? Το μονο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα εκτυπωσης (600x600dpi). Θα με καλυπτει??

Επισης γιατι να μην παρω τον LEXMARK E120 σε σχεση με τον SAMSUNG LASER PRINTER ML-1610 ?? Εχει μεγαλυτερη αποδοση σε σελιδες αλλα ακιβοτερο toner.

Ποια η διαφορα τους λοιπον?

επισης ο κυκλος ζωης ενος toner εξαρταται απο το συνολο σελιδων ή απο το χρονο?? (δηλαδη θα πρεπει να το αλλαζω καθε μηνα)

Σιγουρα,τελικα,η αγορα ενος lazer συμφερει σε σχεση με inkjet??

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο ασχετος.

Δημοσ.

gia black&white pou ton theleis den nomizw h analysh ayth na einai provlhma (mhn ksexnas vevaia oti gia laser einai poly fthno mhxanhma to samsung opote mhn perimeneis kai thaymata) allwste esy apo monos sou eipes oti exeis xamhles apaithseis.

gia thn katanalwsh ypeythynos eisai esy kai mono, alla me dedomeno oti den exeis dei kanenan apo tous dyo en drasei (oute ki egw) pou shmainei oti tha agoraseis ousiastika sta tyfla, egw kai mono apo thn timh tou toner tha phgaina ston samsung. vevaia mporeis na psakseis sto google gia kanena sygkritiko test, olo kai kati tha yparxei (deigmata ejtypwshs, kyklos ergasiwn, klp)

telos, den yparxei pote kai pouthena apolyth apanthsh an symferei to x h to y. h kathe lysh einai custom made gia ton kathena (px h kopela mou xreiazetai ektypwth alla ti na to kanei to laser???opote den thn symferei) val'ta katw kai des

sorry gia th flyaria...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...