Προς το περιεχόμενο

πόσο πιο κότες οι 'αναρχικοί;

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλά ειδικά αυτό είναι πολύ αστείο.

Τι εννοέις αστείο.Η κυβέρνηση το είπε.Καλά μου φαίνεται ότι ζεις στο μικρόσκοσμο σου.Επειδή οι γονείς σου είχαν λεφτά και σε εστειλαν στο εξωτερικό νομίζεις ότι όλοι καλοπερνάνε.Κούνια που σε κούναγε.Κρίμα και είσαι και 30.Πρέπει κάποια πράγματα να τα καταλαβαίνεις.:twisted:

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι εννοέις αστείο.Η κυβέρνηση το είπε.Καλά μου φαίνεται ότι ζεις στο μικρόσκοσμο σου.Επειδή οι γονείς σου είχαν λεφτά και σε εστειλαν στο εξωτερικό νομίζεις ότι όλοι καλοπερνάνε.Κούνια που σε κούναγε.Κρίμα και είσαι και 30.Πρέπει κάποια πράγματα να τα καταλαβαίνεις.:twisted:

Αχαχαχαχα!

Πραγματικά έχεις πολύ πλάκα.

Αφήνω στην άκρη τα φαιδρά που λες για εμένα, σε παραπέμπω όμως στα επίσημα νούμερα για την παραοικονομία. Αλλά ξέρω, αυτοί είναι όλοι βιομήχανοι σαν τους γονείς μου... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μενέλαε, επίσημα νούμερα για την παραοικονομία meaning?

hint @ omniflash: Την επόμενη φορά αποκάλεσε τον KWSN-Men ξερόλα. Τσιμπάει! ;)

Δημοσ.
Μενέλαε, επίσημα νούμερα για την παραοικονομία meaning?

hint @ omniflash: Την επόμενη φορά αποκάλεσε τον KWSN-Men ξερόλα. Τσιμπάει! ;)

Γιάννη εννοώ ότι οι δείκτες πλούτου που παρουσιάζονται, και δείχνουν ότι 1/5 Έλληνες είναι κάτω από το όριο της φτώχειας προφανώς βασίζονται στα επίσημα και φορολογητέα εισοδήματα.

Το κατά πόσο αυτά έχουν σχέση με τα αληθινά και τι λένε οι δείκτες για την εκτιμώμενη παραοικονομία είναι άλλο θέμα.

Σε λίγο θα αρχίσουμε να πιστεύουμε και τον Σαραντάκο που γυρνάει στης λαϊκές και 'φτιάχνει' ρεπορτάζ που μας λένε ότι πεινάει ο κόσμος.

Δεν τίθεται θέμα για το ξερόλας, αφού είμαι δεν το αρνούμαι. Αλλά τελευταία έχω γερό ανταγωνισμό από έναν μοϊκανό.

Δημοσ.

ΟΚ τώρα απλώς κόλλησα στο επίσημα νούμερα για παραοικονομία. Είναι σαν λέμε για επίσημα νούμερα για την γερμανική κοπρολαγνεία. Δεν ξέρουμε απλώς εκτιμούμε (όχι την κοπρολαγνεία, τουλάχιστον όχι εγώ) τα σχετικά νούμερα και ως εκ τούτου δεν είναι επίσημα

Δημοσ.
ΟΚ τώρα απλώς κόλλησα στο επίσημα νούμερα για παραοικονομία. Είναι σαν λέμε για επίσημα νούμερα για την γερμανική κοπρολαγνεία. Δεν ξέρουμε απλώς εκτιμούμε (όχι την κοπρολαγνεία, τουλάχιστον όχι εγώ) τα σχετικά νούμερα και ως εκ τούτου δεν είναι επίσημα

Να σου το πω αλλιώς, επίσημες εκτιμήσεις. Better;

Δημοσ.

μου κάνει εντύπωση το σκηνικό που παίχτηκε

ότι μία ομάδα αστυνομικών κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και

το μόνο που έκανε είναι να σβήσει τις φωτιές που πήραν οι στολές των συναδέλφων τους

ενώ οι κουκουλοφόροι ήταν σε απόσταη αναπνοής

Δημοσ.
μου κάνει εντύπωση το σκηνικό που παίχτηκε

ότι μία ομάδα αστυνομικών κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και

το μόνο που έκανε είναι να σβήσει τις φωτιές που πήραν οι στολές των συναδέλφων τους

ενώ οι κουκουλοφόροι ήταν σε απόσταη αναπνοής

+1

(ανταποδoση και καλα:-P)

Δημοσ.

ανεξέρτητα από την απόφαση η εικόνα αυτή μου προκάλεσε ένα μίνι

εγκεφαλικό

μα κάθονταν ακίνητοι λές και είχαν κανα cloaking device ΄ νόμιζαν ότι δεν τους

βλέπει κανένας ?

Δημοσ.
Αντε να δούμε η έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας τι θα βγάλει...

Τίποτα. Θα ξεχαστεί. Θυμάστε την περασμένη εβδομάδα με τους λουφαδόρους του στρατού... ε περιμένετε...Εγώ από τωρα τα μαζεύω σε txt file :mrgreen: και θα τα βάλω θέμα το Σεπτέμβριο - να δείτε πόσα θα έχουν μαζευτεί (αν το έκανα αυτό από παλιά τώρα το txt θα ήταν αρκετά μεγαμπάιτ)

Δημοσ.

Τι αλλο υπηρχε να ειπωθει για τις απαλλαγες δηλαδη ;Τα πανε , τα κανανε ολα εναν αχταρμα και τελειωσανε.Παμε στην επομενη φουσκα τωρα.Αμφιβαλλω αν το κυριο target group των κοπλεξικων ή/και αφελων πολιτων-τηλεθεατων καταλαβε και τιποτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν συνεχίζω τις spamies

ένα άλλο που με προβληματίζει

είναι το γεγονός ότι αυξήθηκαν [σχεδόν πολλαπλασιάστηκαν ]

οι δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν ότι τα επεισόδια είναι προβοκατόρικα

τί έγινε και άλλαξαν γνώμη? οι προβοκάτορες σαν τους ψεύτες

μόνο το πρώτο χρόνο χαίρονται και μετά αποκαλύπτονται ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...