kostass__ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 geia sas paidia. eimai kainourgios sto site kai sto adsl. tha ithela na mou peite pws mporw na paixw on line call of duty. ti ginetai me tous servers. pws ftiaxnw enan gia na paizw me filous mou. thele pliri odigo giati oti diavasa sxetiko den katalava kai polla. help me!!!!!!!!! thanx!!!
afnman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Για cod 2 :Ρίξε μια ματία στο callofduty.gr οπως επισης για public του εξωτερικού servers
morgoth_gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Για να στήσεις δικό σου server κοίτα εδώ:http://www.tmmworld.com/Default.aspx?tabid=42 Και για να κάνεις config τον server σου αφού καταλάβεις πως φτιάχνεται κοίτα εδώ:http://www.noginn.tsohost.co.uk/codserver/
caveneo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Κατέβασα το HLSW μου βγάζει τους servers πατώ να παίξω και μου βγάζει Awaiting Connection και μετράει από δίπλα. Το άφησα μέχρι 49, αλλά τζίφος. Κάνω κάτι λαθος;;
Hlapatsas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Απλά δοκίμασε να μπεις σε άλλον server.Έχεις ορίσει να σου βγάζει ελληνικούς servers μόνο ή και από εξωτερικό;; Αν πας να μπεις σε καμια αμερική και δεν μπαίνει ίσως και να είναι λογικό...
caveneo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά έκανα λάθος εγώ. Το firewall το είχα ρυθμίσει για ορισμένες IP μόνο για αυτό. Τώρα όλα καλά. Έβαλα μόνο ελληνικούς Servers.
caveneo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να μπορούμε να παίξουμε και σε πίστες με διαφορετική έκδοση. Πρέπει να περάσω το παιχνίδι 2 φορές; Μία με την 1.0 έκδοση και μία με την 1.3;
mandal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να μπορούμε να παίξουμε και σε πίστες με διαφορετική έκδοση. Πρέπει να περάσω το παιχνίδι 2 φορές; Μία με την 1.0 έκδοση και μία με την 1.3; mporeis na kaneis copy to fakelo "call of duty 2" sto programm files e3w apo ton "activision" dhladh prin omws thn egkatastash tou 1.3 patch etsi 8a exeis mia ekdosh sto program files/call of duty 2 k th deuterh (ekei pou 8a ginei h egkatastash tou patch) program files/Activision/call of duty 2
caveneo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Το έκανα τελικά αυτό και όλα είναι ΟΚ. Έχω μια ερώτηση όμως. Μήπως οι server που βγάζει δεν είναι όλοι; Πως μπορώ να τους προσθέσω όλους. Σε ένα ξένο site βρήκα κάτι servers αλλά έδινε την IP και την πόρτα. Πως μπορώ να προσθέσω εγώ στο πρόγραμμα servers χειροκίνητα;
morgoth_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μπορείς να πάς στο favorites(αντι για ιντερνετ,local κτλ)και πάτα add new favorite και γράφεις ip και name...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.