Προς το περιεχόμενο

PC-201B or PC-A10B

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .

Εδω κ λιγο καιρο ( απ'οταν μου βγηκε οφ το κουτι που ειχα για 7 χρονια) ειπα να κανω μια αγορα ολοκληρωμενης συνθεσης μαζι με κουτι .

Κ σαν κουτακι ειπα να κανω την υπερβαση κ να μη παρω ενα απλο , αλλα να παω κατευθειαν στα βαθια - τουτεστιν Λιανλι .

Κ ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο του τιτλου .

Ποιο θα προτεινατε ?

Δημοσ.

Πεφτω στην τακτικη του bump αλλα κανεις δεν εχει αγορασει ή σκεφτει ν'αγορασει καποιο απο τα 2 κουτια να μ'ελεγε μια γνωμη ?

Δημοσ.

Κανένα από τα 2 κουτιά δεν με ικανοποιεί (αν και το κυρίως κουτί μου είναι την lian li φουλ τάουερ PC-70).

1) θα χρειαστείς τόσους πολλούς δίσκους;

2) η τοποθέτησή τους λόγο της υποδοχής τους δεν βολεύεις για δίσκους pata (λόγο των καλωδίων και των βυσμάτων του)

3) πάλι λόγο αυτού, δεν νομίζω ότι έχουν τόσο καλό airflow σε σχέση με του δικού μου και του PC-G70.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα (κ εφοσον κοντεψα να φτασω στο να μη παρω τπτ μια κ οι επιλογες που μου βγηκαν στην πορεια ηταν V2000 (που ειναι μια απαισια βαλιτσα) ή το κονσερβοκουτι που εχω τωρα (κ που προτιμουσα το κονσερβοκουτι παρα το 2000)) πηρα το 201 .

Ειναι καταπληκτικο , υπεροχο κ κυριως ασυγκριτα τεραστιο .

Στην αρχη ελεγα οτι νταξ , ποσο μεγαλο πια μπορει να'ναι ?

Ωσπου ειδα ποσο μεγαλο πραγματικα ειναι .

Φωτο Α

564308

Φωτο Βου

564311

Φωτο Γου

564312

Δημοσ.

paschalia, τί να πω? Με γεια. Και χαρά στο κουράγιο σου να πάρεις τέτοιο θηρίο.

Σκέψου ότι εγώ ο καημένος για το Linux Box μου ψάχνω κουτάκι desktop (ναι, τα ξαπλωτά) λόγω έλλειψης χώρου στο ήδη τεράστιο γραφείο μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...