Προς το περιεχόμενο

Symperifora Ths Cpu Se Katastash "overclock"

JOHNX2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
JohnX2 δώσε του να καταλάβει.... Cpu και Ram με τον κατάλληλο χειρισμό και ψύξη δεν παθαίνουν τίποτα... Θα ζουν και θα βασιλεύουν για αρκετά χρόνια ακόμη..

FILE AUTO AKRIVOS THA KANO, THA TON LIOSO TON E6600 MOU KAI OSO ANTEKSI,

vasika o arxikos mou stoxos otan ton agorasa itan na ton litourgo sta 4000MHZ 100% STABLE 24/7... ALLA DEN EPESA SE TOSO KALO KOMMATI KAI KATI TETIO MATEONETE DISTIXOS.

autin tin stigmi eimai sta 3602MHz 100% stable 24/7 me 1.45 volt kai o stoxos mou einai na piaso ta 3800MHz 24/7 me 1.57-1.60volt (an ta katafero, tha diksi), pantos sta 3780MHz me 1.55 volt pou ton piga itan 90% stable alla den ksero ti eftege kai den itan 100% stathero to mixanima...

tha pekso ligo me ta MHz kai to FSB an ta katafero TELIKA tha postaro pedes...

O EPIMENON NIKA

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...vasika o arxikos mou stoxos otan ton agorasa itan na ton litourgo sta 4000MHZ 100% STABLE 24/7... ALLA DEN EPESA SE TOSO KALO KOMMATI KAI KATI TETIO MATEONETE DISTIXOS...

Για τόσο υψηλούς στόχους και stable μάλιστα, methinks ότι μόνο με υδρόψυξη DIY προσεγμένων components θα έχεις τύχη...

Δημοσ.

Αν δίνεις το link για να δούμε ότι υπάρχει όντως μαθηματικός τύπος που υπολογίζει την πτώση της διάρκειας ζωής CPU συναρτήσει του Vcore, εγώ από τα λίγα που διάβασα, κατάλαβα ότι ο MrSeanKon (που παρεμπιπτόντως είναι και μέλος εδώ...) έχει κατασκευάσει αυτόν τον τύπο από εμπειρικές του παρατηρήσεις. Κάτι που σαφώς τον καθιστά αμφισβητήσιμο μέχρι αηδίας...

Δημοσ.

Και κρίμα, αλλά δεν επαληθεύεται ο τύπος :)

Τώρα αν υπάρχει αμφισβήτιση...αποδείξεις υπάρχουν πολλές...overclockers επίσης πολλοί...και PCια overclocked from Day 1 επίσης

Δημοσ.

Νομιζω οτι το θεμα κλεινει εδω.... Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πράξεις του.... Οτι πουσαρεις μειωνεται η διαρκεια ζωης του θες δεν θες..... Αν ολη μερα δουλευεις οικοδομη στα 60 θα πεθανεις, μην σου πω νωριτερα...

Το καλυτερο το ειπε αυτος" όσο eχtreme o/c και να κάνεις δεν πρόκειτε να μειωθεί η διάρκεια ζωής του επεξεργαστή σου λιγότερο από τον συνολικό χρονικό διάστημα που σχεδιάζεις να τον κρατήσεις"

Δημοσ.
parsifal δεν λέω μπορεί να μην ισχύει ο τύπος, αλλά τρελός είναι αυτός? Έβγαλε έναν τύπο έτσι στο ξεκάρφωτο?

Ο τυπάς που λες είναι μαθηματικός.............όχι ηλεκτρονικός, και ακόμα περισσότερο όχι hardware engineer.

Δημοσ.

Κοιτα που πηγε το θεμα, παραδεξου αγορι μου οτι εισαι αναξιοπιστος και εγωιστης και ας αφησουμε το τι γνωσεις εχει ο seancon....

Δημοσ.
Ο τυπάς που λες είναι μαθηματικός.............όχι ηλεκτρονικός, και ακόμα περισσότερο όχι hardware engineer.

άν αυτός είναι μαθηματικός εγώ είμαι πλαγκτόν με τηλεπάθεια

έλεος , η λογική περίπατο

ρε παιδιά προσέχετε

iced μη ακούς ότι να 'ναι

Δημοσ.
Κοιτα που πηγε το θεμα, παραδεξου αγορι μου οτι εισαι αναξιοπιστος και εγωιστης και ας αφησουμε το τι γνωσεις εχει ο seancon....

Λοιπόν, αφού θα φας που θα φας ignore list, ας τιμήσουμε την τελευταία επιθυμία του ignoreαζούμενου, οπότε για τα αυτιά σου και μόνο ( φίλε dumbo :P ) είμαι αναξιόπιστος και λέω ότι να 'ναι.

Χάρηκες ? Ok, enough :D

Welcome to my ignore list :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...